Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Stiri Presa Online
Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale - miercuri, 28 ianuarie 2015  Scandal la o tabără din Ardud

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:42 Stire de ultima ora din Satu Mare: Scandal la o tabără din Ardud Ieri în jurul orelor  21.00  polițiștii de ordine public din Ardud au fost sesizați de către Miklos M. care se afla în incinta unei tabere situată pe raza localității Ardud Vii, care reclama faptul că o persoană de sex masculin provoacă scandal....

  CSS Zalău, victorie în primul meci din 2015

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:25 Stire de ultima ora din judetul Salaj: CSS Zalău, victorie în primul meci din 2015 CSS Zalău – CSS 2 Baia Mare 3 – 1 (25 – 23, 25 – 23, 19 – 25, 25 – 21) Primul meci din acest an a însemnat şi prima victorie pentru voleibaliştii (juniori I) de la CSS Zalău,...

  Licitatie cu strigare: O firma din Mangalia, aflata in faliment, vinde spatiul comercial

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:19 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Licitatie cu strigare: O firma din Mangalia, aflata in faliment, vinde spatiul comercial SC Vylly Com SRL, in faliment, organizeaza o licitatie cu strigare. Astfel, firma, reprezentata prin Cil Dovincescu Cristina, vinde prin licitatie publica cu strigare in zilele de 4 februarie, 11 februarie, 18 februarie, 25 februarie,...

  Locul 1 în Europa: O elevă din România, invitată la Casa Albă pentru a fi premiată

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:17 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Locul 1 în Europa: O elevă din România, invitată la Casa Albă pentru a fi premiată O elevă a Liceului Teoretic Internaţional de Informatică din Constanţa a fost invitată la Casa Albă, în urma câştigării unui concurs internaţional de eseuri, ea ocupând primul loc în Europa. Citeste toata...

  Florin Ţurcanu: Demisia a fost valabilă în decembrie. Acum nu mai este valabilă

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:16 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Florin Ţurcanu: Demisia a fost valabilă în decembrie. Acum nu mai este valabilă Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Botoşani, Florin Ţurcanu susţine că nu mai vrea să-şi dea demisia din funcţie. „Demisia a fost valabilă atunci, în decembrie. Acum nu mai este valabilă. Acum discutăm de continuitate”, a declarat...

  Apartamente de lux de 70mp în imobilul cu locuințe sociale al Primăriei. Cine sunt beneficiarii

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:13 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Apartamente de lux de 70mp în imobilul cu locuințe sociale al Primăriei. Cine sunt beneficiarii Persoane cu dizabilități, vârstnici, persoane singure și familii cu copii se numără printre beneficiarii locuințelor sociale de pe strada Iuliu Coroianu nr. 5, repartizate miercuri. Citeste toata stirea Apartamente de lux de...

  Portariuc: Avem două spitale municipale care tratează două probleme de interes județean

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:08 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Portariuc: Avem două spitale municipale care tratează două probleme de interes județean Primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că municipalitatea finanțează două spitale care tratează pacienți din tot județul. Este vorba de Spitalul de Recuperare ”Sf.Gheorghe” , dar și de Spitalul de...

  Stai la bloc? Cum se calculează consumul de căldură dacă nu există debranșări (I)

  Publicat miercuri, 28 ianuarie 2015, 15:08 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Stai la bloc? Cum se calculează consumul de căldură dacă nu există debranșări (I) După ce mai mulți cititori s-au arătat nemulțumiți de factura la întreținere, mai ales pe timp de iarnă, observatorulph.ro a apelat la specialiști pentru a afla cum se calculează consumul de căldură în apartamentele...

Lasa un comentariu


× patru = saisprezeceAboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania. 

Newsletter
Detalii abonare la Newsletter

×