Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din Satu Mare > Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Satu Mare - luni, 22 septembrie 2014

  Revista presei locale

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 5:00 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Revista presei locale Galerie foto. Constructie cu scandal pe strada Mihaileanu. Bloc intre blocuri Atentie, soferi. Circulatie inchisa, astazi, pe strada Soveja Copilasi batjocoriti de soarta si de stat Sageata Navodari, remiza la Suceava Victor Ponta a luat startul in cursa prezindetiala Primele puncte cedate Cazarea in camine...

  Cel puţin 80 de militari ruşi au murit, în august, în confruntări din estul Ucrainei

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 4:45 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Cel puţin 80 de militari ruşi au murit, în august, în confruntări din estul Ucrainei Cel puţin 80 de militari ruşi au fost ucişi, în august, în confruntări din estul Ucrainei, afirmă un politician rus de opoziţie, Lev Şlosberg, prezentând mărturiile unor membri ai unităţilor speciale ruse, scrie...

  Ce fost oligarh rus ar vrea să candideze la președinția Rusiei

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 4:05 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Ce fost oligarh rus ar vrea să candideze la președinția Rusiei Fostul oligarh şi opozant al Kremlinului Mihail Hodorkovski, graţiat de preşedintele Vladimir Putin după zece ani de închisoare, sugerează că ar fi dispus, în anumite condiţii, să candideze pentru funcţia de preşedinte al Rusiei, relatează AFP, conform...

  Bârlãdeanul Nelu Maftei, bronz la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Veterani

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 3:00 Stire de ultima ora din judetul Vaslui: Bârlãdeanul Nelu Maftei, bronz la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Veterani Prezent la Campionatul Balcanic de Atletism pentru Veterani, bârlãdeanul Nelu Maftei a obtinut, vineri, medalia de bronz la cursa de 800 de metri, cu timpul de 2 minute si 19 secunde. Sâmbãtã, peste 100 de angajati de...

  MII DE PERSOANE protestează pe străzile Moscovei faţă de rolul Rusiei în conflictul din Ucraina

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 2:45 Stire de ultima ora din judetul Prahova: MII DE PERSOANE protestează pe străzile Moscovei faţă de rolul Rusiei în conflictul din Ucraina Mii de persoane s-au adunat, duminică, în centrul Moscovei pentru a protesta faţă de rolul Rusiei în conflictul separatist din Ucraina, relatează AFP, conform Mediafax. Printre manifestanţii care militează pentru pace se numără...

  Anunt cursuri Scoala Populara de Arte

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 2:09 Stire de ultima ora din judetul Neamt: Anunt cursuri Scoala Populara de Arte Citeste toata stirea Anunt cursuri Scoala Populara de Arte la ziarpiatraneamt.ro. Nu rata celelalte stiri locale din Romania. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos. Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter...

  Un primar își îndeamnă alegătorii, pe Facebook, să îi spună în ce partid să migreze

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 2:05 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Un primar își îndeamnă alegătorii, pe Facebook, să îi spună în ce partid să migreze … Citeste toata stirea Un primar își îndeamnă alegătorii, pe Facebook, să îi spună în ce partid să migreze la observatorulph.ro. Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Prahova. Vezi...

  Robert Turcescu: "Am fost ofiţer acoperit al Armatei"

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 1:26 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Robert Turcescu: "Am fost ofiţer acoperit al Armatei" “Da, am fost lt -colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre ştatele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit”, a scris duminică jurnalistul Robert Turcescu pe blogul personal, într-un text intitulat “Mărturisire şi spovedanie”. Ulterior, Turcescu,...

  Horoscopul zilei de 22 septembrie 2014

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 1:25 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Horoscopul zilei de 22 septembrie 2014 BERBEC: TAUR: Va sfatuim sa nu va asumati prea multe responsabilitati, pentru ca astazi va lipseste simtul practic. Incercati sa amanati deciziile importante, mai ales pe plan profesional! Nu va impuneti punctul de vedere in privinta unei probleme financiare, in discutiile cu...

  Un derby judeţean fără goluri

  Publicat luni, 22 septembrie 2014, 0:58 Stire de ultima ora din judetul Arges: Un derby judeţean fără goluri Etapa a patra a eşalonului trei valoric de fotbal le-a adus faţă în faţă pe SCM Piteşti şi CN Dinicu Golescu Câmpulung, în al doilea derby argeşean al sezonului, în seria a treia. Rezultatele înregistrate în runda precedentă îndreptăţeau cele două grupări să...

  Alte Stiri de ultima ora din Arges, Locale - luni, 22 septembrie 2014

   Adolescent înțepat cu cuțitul în spate. Conflict spontan între doi tineri

   Publicat duminică, 21 septembrie 2014, 19:43 Stire de ultima ora din Satu Mare: Adolescent înțepat cu cuțitul în spate. Conflict spontan între doi tineri Un adolescent de 16 ani din Călineşti Oaş a fost înţepat cu un cuţit în zona omoplatului stâng de un tânăr de 15 ani. Cazul a fost sesizat poliţiştilor la data de 19.09.2014 prin SNUAU 112 de...

   Îngrijirea pielii şi a părului

   Publicat duminică, 21 septembrie 2014, 11:48 Stire de ultima ora din Satu Mare: Îngrijirea pielii şi a părului  Acneea  Acneea poate aparea la orice varsta, dar de cele mai multe ori afecteaza persoane cu varste cuprinse intre 12-25 de ani. Daca te consolezi cu asa ceva, cosurile apar mai ales (si in forme mai grave) la baieti. Dar chiar si asa...

   Descoperire colosală lângă Iojib: Centru metalurgic de pe vremea dacilor liberi

   Publicat duminică, 21 septembrie 2014, 11:07 Stire de ultima ora din Satu Mare: Descoperire colosală lângă Iojib: Centru metalurgic de pe vremea dacilor liberi O descoperire arheologică extrem de importantă a fost făcută recent pe raza localităţii Iojib: un centru metalurgic de prelucrare a fierului de baltă, de pe vremea dacilor liberi. Datarea cuptoarelor metalurgice s-a făcut după metoda ştiinţifică cu...

   Olimpia Satu Mare a câștigat meciul cu Șoimii Pâncota. Scor 3-1

   Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 15:35 Stire de ultima ora din Satu Mare: Olimpia Satu Mare a câștigat meciul cu Șoimii Pâncota. Scor 3-1 Olimpia Satu Mare învingătoare în meciul disputat astăzi pe teren propriu cu echipa de fotbal Şoimii Pâncota. Scor 3- 1, marcatorii Bujor Vlad, Iuhas Cosmin și Feier Daniel. După două meciuri pierdute în campionatul Ligii a –II-a,...

   Peste 500 de PSD-işti au plecat la lansarea lui Victor Ponta la prezidenţiale

   Publicat vineri, 19 septembrie 2014, 23:44 Stire de ultima ora din Satu Mare: Peste 500 de PSD-işti au plecat la lansarea lui Victor Ponta la prezidenţiale Peste 500 de membri PSD Satu Mare au pornit în această seară spre Bucureşti pentru a participa la lansarea candidaturii premierului Victor Ponta pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an. Directorul de campanie al PSD...

   Felician Pop şi-a lansat o nouă carte, din Turnul Pompierilor

   Publicat vineri, 19 septembrie 2014, 20:47 Stire de ultima ora din Satu Mare: Felician Pop şi-a lansat o nouă carte, din Turnul Pompierilor Scriitorul Felician Pop şi-a lansat astăzi cartea „Turn desfrunzit” din Turnul Pompierilor. Lansarea cărţii a fost făcută la propriu din turn, după discursurile invitaţilor, legată cu o sfoară. Lansarea cărții a avut loc într-un spațiu neconvențional,Felician Pop spunând...

   Arta holotropică își pune amprenta pe elevii din Satu Mare

   Publicat vineri, 19 septembrie 2014, 20:16 Stire de ultima ora din Satu Mare: Arta holotropică își pune amprenta pe elevii din Satu Mare O acțiune marcată prin sport și pictură s-a desfășurat astăzi în aer liber în Grădina Romei din Satu Mare. Acțiunea face parte din proiectul intitulat ”Încercare de artă holotropică” și este derulat la Satu Mare de către învățătoarea...

   Antrenorul echipei Olimpia Satu Mare este dezamăgit de jucători

   Publicat vineri, 19 septembrie 2014, 19:16 Stire de ultima ora din Satu Mare: Antrenorul echipei Olimpia Satu Mare este dezamăgit de jucători În cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la stadionul Olimpia, antrenorul echipei de fotbal sătmărene, Cosmin Bodea, a discutat despre meciurile pierdute de către Olimpia Satu Mare și și-a declarat nemulțumirile față de jucătorii. Acesta este foarte dezamăgit...

   GAL Țara Oașului: Apel de prelungire a termenului de depunere proiecte pe măsura 112

   Publicat vineri, 19 septembrie 2014, 18:22 Stire de ultima ora din Satu Mare: GAL Țara Oașului: Apel de prelungire a termenului de depunere proiecte pe măsura 112 Grupul de Acțiune Locala Ţara Oaşului anunţă prelungirea sesiuni de depunere de proiecte din perioada 20.08– 18.09.2014 pana in data de 25.09.2014 pentru Masura 41.112„Instalarea tinerilor fermieri”din cadrul Planului de Dezvoltare Locala. Fondurile disponibile...

   GAL Sud-Vest Satu Mare: Apel de selecţie al proiectelor pe măsura 421

   Publicat vineri, 19 septembrie 2014, 16:31 Stire de ultima ora din Satu Mare: GAL Sud-Vest Satu Mare: Apel de selecţie al proiectelor pe măsura 421 Asociația Grup de Acțiune Locală Sud-Vest Satu Mare anunță lansarea, în perioada 11.09.2014-13.10.2014, a primei sesiune de cereri de proiecte pentru Sub-măsura 41.421 „Implementarea proiectelor de cooperare”. Data lansării apelului de selecție: 11.09.2014, Data limită de...

Lasa un comentariu


cinci − trei =Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii

care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter

Detalii abonare