Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Stiri Presa Online
Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale - duminică, 21 decembrie 2014


  Sindicatele cer mentinerea Inspectiei Muncii

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 14:05 Stire de ultima ora din judetul Cluj: Sindicatele cer mentinerea Inspectiei Muncii Citeste toata stirea Sindicatele cer mentinerea Inspectiei Muncii la http://ziuadecj.realitatea.net. Nu rata celelalte stiri locale din Romania. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos. Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa...


  Nr. unic (nr. format vechi) : 43771/212/2014

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 13:18 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Nr. unic (nr. format vechi) : 43771/212/2014 Nr. unic nr. format vechi : 43771 212 2014 Data inregistrarii 19.12.2014 Data ultimei modificari: 19.12.2014 Sectie: SECTIA CIVILA Materie: Minori si familie Obiect: divort cu minori Stadiu procesual: Fond Parti Nume Calitate parte FULEA MIHAELA Reclamant FULEA DRAGOS ANDREI Parat...


  Giurgiuveanul JoJo Dan va lupta pentru TITLUL MONDIAL IBF!

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 13:17 Stire de ultima ora din judetul Giurgiu: Giurgiuveanul JoJo Dan va lupta pentru TITLUL MONDIAL IBF! Pugilistul român Ionuţ Dan Ion, alias JoJo Dan (33 de ani, 34-2, 18 KO), l-a învins cu 2-1, prin decizia arbitrilor, pe canadianul Kevin Bizier (30 de ani, 23-2, 16 KO) după 12 reprize dificile. Deşi în repriza a...


  De ce a fost schimbat protopopul Mușat. Explicația BOR

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 13:06 Stire de ultima ora din judetul Prahova: De ce a fost schimbat protopopul Mușat. Explicația BOR La solicitarea observatorulph.ro privind motivele schimbării din funcție a protopopului Ștefan Mușat și înființarea a două noi protoierii (Ploiești Nord, respectiv Ploiești Sud), conducerea Arhiepiscopiei Bucureştilor a transmis următorul punct de vedere:După reorganizarea protopopiatelor din municipiul Bucureşti (din trei...


  Astăzi se joacă finala Cupei României la hochei pe gheață (Sport)

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 13:06 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Astăzi se joacă finala Cupei României la hochei pe gheață (Sport) Finala Cupei României la hochei se va juca pe Patinoarul Olimpic din Brașov, duminică, de la ora 18,00, între HSC Miercurea Ciuc și Corona Brașov. Sport Club Miercurea Ciuc a dispus de Progym Gheorgheni cu scorul de...


  Carambol cu patru maşini provocat de un botoşănean, la Focşani

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 12:55 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Carambol cu patru maşini provocat de un botoşănean, la Focşani Patru mașini au fost avariate în urma unui carambol, care s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Mare a Unirii. Vina ar aparține șoferului unui BMW înmatriculat în Botoșani, care a vrut sa ocolească dispozitivele de calmare a traficului...


  În mod sigur, în 2015 Sala Sporturilor va intra în lucrări de modernizare

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 12:37 Stire de ultima ora din judetul Teleorman: În mod sigur, în 2015 Sala Sporturilor va intra în lucrări de modernizare Despre proiectul de reabilitare și modernizare a Sălii Sporturilor din Alexandria s-a mai vorbit la nivelul municipiului, implicit de sprijinul pe care administrația locală l-a oferit Companiei Naționale de Investiții de a efectua lucrările respective....


  Căsătoria dăunează grav libertăţii

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 12:35 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Căsătoria dăunează grav libertăţii Succesul premierei spectacolului “Căsătoria”, de Gogol, montat la Teatrul Regina Maria Oradea, nu poate fi pus la îndoială. S-a râs, s-a aplaudat între scene şi s-au luat 4 minute şi jumătate de aplauze la final, record absolut pentru o premieră din ultimele două stagiuni....


  Filmul Revoluţiei din Decembrie 1989 de la Cugir, al doilea oraş liber de comunism după Timişoara

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 12:08 Stire de ultima ora din judetul Alba: Filmul Revoluţiei din Decembrie 1989 de la Cugir, al doilea oraş liber de comunism după Timişoara Revoluţia în judeţul Alba a început la Cugir în 21 decembrie 1989 şi a cuprins Alba Iulia şi localităţile învecinate. Cugirul a fost al patrulea oraş din România în care au izbucnit...


  Braconieri de căprioare, prinşi de poliţişti. Vezi ce au găsit în portbagajul unei maşini de teren!

  Publicat duminică, 21 decembrie 2014, 12:05 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Braconieri de căprioare, prinşi de poliţişti. Vezi ce au găsit în portbagajul unei maşini de teren! Vânătoare cu ghinion pentru trei braconieri. Sâmbătă, în jurul orei 11.00, poliţiştii din cadrul IPJ Botoşani – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au depistat în comuna  Copălău, sat Cerbu, într-o zonă...

Lasa un comentariu


+ doi = sapteAboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania. 

Newsletter
Detalii abonare la Newsletter

×