Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din Satu Mare > Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Stiri Presa Online
Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Satu Mare - sâmbătă, 29 noiembrie 2014


  Medicul Anuțoiu este șef la Pediatrie, doctorița Iacob la Neonatologie

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 2:06 Stire de ultima ora din judetul Vrancea: Medicul Anuțoiu este șef la Pediatrie, doctorița Iacob la Neonatologie Mai multe secții din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani au șefi interimari noi. Citeste toata stirea Medicul Anuțoiu este șef la Pediatrie, doctorița Iacob la Neonatologie la monitorulvn.ro. Nu rata celelalte stiri din presa locala si din...


  Turneu internațional de baschet feminin, sâmbătă și duminică la Sala LPS Bihorul

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 1:54 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Turneu internațional de baschet feminin, sâmbătă și duminică la Sala LPS Bihorul Sâmbătă seara și duminică, Sala LPS Bihorul găzduiește turneul internațional de baschet feminin rezervat echipelor cu jucătoare născute în anii 2000 și 2001. Participă trei formații, printre care și CS CN Mihai Eminescu Oradea. Celelalte echipe...


  Țenter reușește prima victorie de la revenirea pe banca tehnică

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 1:26 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Țenter reușește prima victorie de la revenirea pe banca tehnică U-Banca Transilvania a reușit în această seară să rupă ghinionul meciurilor pierdute în ultimul sfert de meci, baschetbaliștii pregătiți de Marcel Țenter împunându-se în fața echipei BC Timba Timișoara cu scorul de 82-62. Citeste toata stirea Țenter...


  Simpozion dedicat aniversării a 150 de învățământ teologic la seminarul „Sf Apostol Andrei” din Galați

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 1:05 Stire de ultima ora din judetul Galati: Simpozion dedicat aniversării a 150 de învățământ teologic la seminarul „Sf Apostol Andrei” din Galați În cadrul manifestărilor pastoral-liturgice închinate aniversării Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul spiritual al Galaţiului, la Seminarul Teologic „Sfântul Apostol Andrei” din Galaţi a fost organizat un simpozion ştiinţific prin care a fost marcată și...


  Stirile MIX TV – 28 noiembrie – Jurnalul Integral (VIDEO) (Eveniment)

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 1:05 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Stirile MIX TV – 28 noiembrie – Jurnalul Integral (VIDEO) (Eveniment) Ai ratat Ştirile MIX la TV? Le poţi vedea oricând online. Urmăreşte Ştirile MIX TV cu Laura Angelescu din 28 noiembrie.Dati click aici pentru video. Citeste toata stirea Stirile MIX TV – 28 noiembrie – Jurnalul Integral...


  Aniversatii zilei de 29 noiembrie

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 1:00 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Aniversatii zilei de 29 noiembrie Medicul de familie Steluta Tabarcea, fostul director al Scolii Mitoc, Rodica Capota, profesorul Iuliana Teodoru de la Liceul cu Program Sportiv, contabila Ana Horodincu, de la Scoala Viisoara. La multi ani! Completeaza lista aniversatilor la redactie@botosaninews.ro Citeste toata stirea Aniversatii zilei de 29...


  Imbunatatirea accesului intre E60 si Navodari:Proiect prin care va fi valorificat potentialul turistic din Constanta

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 1:00 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Imbunatatirea accesului intre E60 si Navodari:Proiect prin care va fi valorificat potentialul turistic din Constanta Unitatea Administrativ Teritoriala a orasului Navodari lanseaza proiectul bdquo;Imbunatatirea accesului intre E60 si platforma industriala Navodari prin modernizarea caii de accesrdquo;, marti, 2 decembrie, incepand cu ora 11.00 in sala de Consiliu a...


  Tânără accidentată în Slobozia. Femeie căzută în casă la Fetești. Accident și intervenție a echipei de descarcerare pe DJ203F

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 0:27 Stire de ultima ora din judetul Ialomita: Tânără accidentată în Slobozia. Femeie căzută în casă la Fetești. Accident și intervenție a echipei de descarcerare pe DJ203F O tânără în vârstă de 22 de ani a fost accidentată de un autoturism aseară, 27 noiembrie, pe o trecere de pietoni din municipiul Slobozia. La faţa locului s-a...


  Concursul Reprezentantei Comisiei Europene, la a cincea editie: Europa Jurnalistilor din Amfiteatre, in atentia studentilor Universitatii Ovidius

  Publicat sâmbătă, 29 noiembrie 2014, 0:25 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Concursul Reprezentantei Comisiei Europene, la a cincea editie: Europa Jurnalistilor din Amfiteatre, in atentia studentilor Universitatii Ovidius Reprezentanta Comisiei Europene in Romania organizeaza, in perioada noiembrie 2014 aprilie 2015, o competitie de comunicare pe teme europene. Ajunsa la cea de a cincea editie, competitia se adreseaza studentilor, masteranzilor...


  Ionel Ganea este obligat să restituie banii „U” Cluj

  Publicat vineri, 28 noiembrie 2014, 23:27 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Ionel Ganea este obligat să restituie banii „U” Cluj F.C. Universitatea Cluj a câştigat procesul cu fostul antrenor al echipei Ionel Ganea, Curtea de Apel Suceava obligându-l pe tehnician să restituie grupării ardelene suma de 60.000 de euro. Citeste toata stirea Ionel Ganea este obligat să restituie...

  Alte Stiri de ultima ora din Cluj - sâmbătă, 29 noiembrie 2014


   Sătmăreanul Rafaelo Varga l-a făcut să plângă şi pe Horia Brenciu

   Publicat vineri, 28 noiembrie 2014, 22:10 Stire de ultima ora din Satu Mare: Sătmăreanul Rafaelo Varga l-a făcut să plângă şi pe Horia Brenciu Sătmăreanul Rafaelo Varga a avut astăzi o nouă evoluţie pe scena X Factor. Momentul a fost, fără îndoială, cel mai emoţionant. “Rafaelo Varga este un EXEMPLU! De voință, de ambiție, de sensibilitate! Are o poveste de viață...


   “România, te iubesc”, la Biblioteca Judeţeană

   Publicat vineri, 28 noiembrie 2014, 18:11 Stire de ultima ora din Satu Mare: “România, te iubesc”, la Biblioteca Judeţeană Peste o sută de preșcolari și elevi sătmăreni au participat astăzi la evenimentul intitulat sugestiv ”România, te iubesc”, organizat de  Biblioteca Județeană Satu Mare cu sprijinul Consiliului Județean, pentru a marca Ziua Națională a României. Îmbrăcați în frumoase costume populare tradiționale, copiii...


   Zi de sărbătoare la Colegiul Tehnic „UNIO – Traian Vuia”

   Publicat vineri, 28 noiembrie 2014, 17:33 Stire de ultima ora din Satu Mare: Zi de sărbătoare la Colegiul Tehnic „UNIO – Traian Vuia” Ziua cea mai importantă pentru toţi românii a devenit o sărbătoare naţională, când limitele teritoriale s-au dizolvat şi inimile tuturor au început să bată la unison. Comemorarea jertfei soldaţilor români a trezit spiritul patriotic şi la Colegiul Tehnic...


   Iluminatul de sărbători va fi pornit duminică

   Publicat vineri, 28 noiembrie 2014, 13:48 Stire de ultima ora din Satu Mare: Iluminatul de sărbători va fi pornit duminică Primarul municipiului Satu Mare, Dr. Coica Dorel va porni iluminatul ornamental cu ocazia sărbătorilor de iană. Duminică, 30.11.2014, ora 18:00, în faţa bradului situat în parcul  Libertăţii. Cu această ocazie sunt invitaţi toţi sătmărenii să participe  la  eveniment. Au fost decorate...


   Criminalul actriței Gabriela Dorgai riscă 15-25 de ani de închisoare. Cazuri de ucigași eliberați înainte de termen

   Publicat vineri, 28 noiembrie 2014, 10:47 Stire de ultima ora din Satu Mare: Criminalul actriței Gabriela Dorgai riscă 15-25 de ani de închisoare. Cazuri de ucigași eliberați înainte de termen Ucigașul actriței sătmărence Gabriela Dorgai, care este încă în libertate și creează în continuare panică în tot județul Satu Mare, riscă să primească până la 25 de ani de închisoare sau pedeapsa...


   Handbal: CSM Satu Mare-Potaissa II Turda 43-30

   Publicat joi, 27 noiembrie 2014, 20:44 Stire de ultima ora din Satu Mare: Handbal: CSM Satu Mare-Potaissa II Turda 43-30 Echipa de handbal a CSM Satu Mare a întâlnit azi, 27 noiembrie, pe teren propriu, Turda II Potaissa. Elevii lui Nicolae Istrate au învins cu scorul de 43 la 30. Meciul s-a jucat de la ora 11.00 și a contat pentru...


   Consilierii UDMR – PNL critică activitatea Primăriei şi Poliţiei Locale

   Publicat joi, 27 noiembrie 2014, 19:26 Stire de ultima ora din Satu Mare: Consilierii UDMR – PNL critică activitatea Primăriei şi Poliţiei Locale Consilierii locali ai UDMR şi PNL au criticat în şedinţa de astăzi activitatea Primăriei Satu Mare şi a Poliţiei Locale. Viceprimarul Marcela Papici, membră PLR, s-a arătat oarecum de partea acestora, notându-şi multe dintre probleme pentru a le...


   Centura municipiului Satu Mare, pe lista de investiții a Guvernului în anul 2015

   Publicat joi, 27 noiembrie 2014, 17:54 Stire de ultima ora din Satu Mare: Centura municipiului Satu Mare, pe lista de investiții a Guvernului în anul 2015 Guvernul a elaborat o listă cu 115 proiecte de investiţii publice prioritare pentru bugetul pe anul viitor, care în următorii ani necesită fonduri totale de peste 63 miliarde lei, unele dintre proiecte având termene de finalizare mai...


   O săptămână plină de evenimente la Teatrul de Nord

   Publicat joi, 27 noiembrie 2014, 15:34 Stire de ultima ora din Satu Mare: O săptămână plină de evenimente la Teatrul de Nord Secția română a Teatrului de Nord a reluat în această săptămână spectacolele pentru copii și elevi de gimnaziu, ”Jos Masca!” și ”Amintiri din copilărie”, spectacole la care participă toți copiii și elevii scolilor din oraș. La Sala Studio a...


   Liderii sindicali, nemulţumiţi de repararea asfaltului după intervenţiile la reţele

   Publicat joi, 27 noiembrie 2014, 13:25 Stire de ultima ora din Satu Mare: Liderii sindicali, nemulţumiţi de repararea asfaltului după intervenţiile la reţele Situaţia creată în municipiul Satu Mare în urma lucrărilor efectuate de E-on Gaz, Electrica și Apaserv a fost dezbătută în ședința de astăzi a Comisiei de Dialog Social de pe lângă Instituţia Prefectului. Liderii sindicali, în frunte cu...Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania. 

Newsletter
Detalii abonare la Newsletter

×