Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)


Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55, in categoria Locale, Satu Mare.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Satu Mare - duminică, 31 august 2014

  Pictura zilei: Vele in larg de Marcel Iancu

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 9:05 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Pictura zilei: Vele in larg de Marcel Iancu Nascut in anul 1895, la Bucuresti, pictorul si arhitectul Marcel Iancu, stabilit in Israel si cunoscut sub numele de Janco pe plan international, a absolvit cursurile Academiei de Arhitectura din Zurich. In lucrarile din jurul anului 1920, se preocupa de...

  MATRIARHAT – Orasul populat numai de femei. Burlacii sunt invitati de locuitoare in acel loc pentru a-si gasi o sotie

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 8:45 Stire de ultima ora din judetul Maramures: MATRIARHAT – Orasul populat numai de femei. Burlacii sunt invitati de locuitoare in acel loc pentru a-si gasi o sotie Exista un oras populat in intregime de catre femei. Acestea au lansat un apel catre burlaci sa vina in acel loc pentru a-si gasi o sotie. Mai mult...

  Socant: Un cadavru uman ar pluti in apele Canalului Dunare-Marea Neagra, la Mircea Voda

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 8:38 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Socant: Un cadavru uman ar pluti in apele Canalului Dunare-Marea Neagra, la Mircea Voda Autoritatile au fost sesizate, prin Numarul Unic de Urgenta 112 despre faptul ca un cadavru pluteste in apele Canalului Dunare Marea Neagra. Persoana care a observat de pe mal imaginea socanta spune ca trupul...

  Fostul căpitan al FC Botoşani, transferat la Steaua

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 8:33 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Fostul căpitan al FC Botoşani, transferat la Steaua Paul Papp Un fost căpitan al FC Botoşani a semnat, sâmbătă, un contract cu campioana României. După ce l-au luat pe Breeveld şi Luchin, Steaua a perfectat şi transferul lui Paul Papp. Fotbalistul celor de la Chievo Verona va juca...

  Un nou seism de magnitudine mica a avut loc in Vrancea

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 8:24 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Un nou seism de magnitudine mica a avut loc in Vrancea Un cutremur cu magnitudine 2,7 s a inregistrat, aseara, din nou, in zona seismica Vrancea. Seismul s a produs sambata, la ora 19.44, in judetul Buzau, la o adancime de 136 de kilometri, conform Institutului National de...

  Vremea la Constanta: Sfarsit de vara superb, pe litoral

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 8:00 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Vremea la Constanta: Sfarsit de vara superb, pe litoral Timpul va fi excelent azi, din punct de vedere meteorologic. Temperaturile vor urca, la amiaza, pana la 26 de grade Celsius, iar cerul va fi, in mare parte, senin. Norisori inofensivi vor brazda cerul la orele amiezii, conform prognozei...

  Astăzi: ASA Târgu Mureş- FC Botoşani. Programul etapei. Rezultate. Clasament

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 7:57 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Astăzi: ASA Târgu Mureş- FC Botoşani. Programul etapei. Rezultate. Clasament FC Botoşani întâlneşte, duminică, în deplasare, pe ASA Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a şasea a Ligii 1 de fotbal. Partida de la Târgu Mureş va începe la ora 17.00 şi va fi transmisă în direct...

  Dinu Patriciu a fost înmormântat în Cimitirul Bellu

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 7:25 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Dinu Patriciu a fost înmormântat în Cimitirul Bellu Circa 100 de persoane au participat sâmbătă la slujba de înmormântare a omului de afaceri Dinu Patriciu, care a decedat la vârsta de 64 de ani într-un spital din Londra. Printre cei care l-au condus pe ultimul drum s-au numărat...

  Accident rutier grav in Tulcea provocat de fostul director al Uzinei de apa. Soferul era beat

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 6:17 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Accident rutier grav in Tulcea provocat de fostul director al Uzinei de apa. Soferul era beat Televiziunile de stiri antena 3 si Romania tv si au inceput in aceasta dimineata principalele jurnale de stiri cu un grav accident de masina produs aseara in municipiul Tulcea de un sofer...

  A murit celebrul actor Bill Kerr

  Publicat: duminică, 31 august 2014, 5:50 Stire de ultima ora din judetul Constanta: A murit celebrul actor Bill Kerr William Henry Kerr s a nascut la 10 iunie 1922 si a murit la 28 august anul acesta.Cunoscut in lumea artistica sub numele de Bill Kerr, William Henry Kerr s a nascut, in Cape Town, Africa de Sud, dar a crescut in...

  Alte Stiri de ultima ora din Constanta, Locale - duminică, 31 august 2014

   Au început lucrările de modernizare a DN 19 Livada – Negreşti Oaş – Sighet (FOTO)

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 18:27 Stire de ultima ora din Satu Mare: Au început lucrările de modernizare a DN 19 Livada – Negreşti Oaş – Sighet (FOTO) Şefii judeţului au anunţat astăzi în mod oficial demararea lucrărilor de modernizare a DN 19 Livada – Negreşti Oaş- Sighetu Marmaţiei, fiind turnat deja primul km de asfalt. Prefectul Eugeniu Avram, preşedintele CJ...

   S-a semnat Protocolul de intenție privind înfrățirea județului Satu Mare cu raionul Vinogradov din Ucraina

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 15:30 Stire de ultima ora din Satu Mare: S-a semnat Protocolul de intenție privind înfrățirea județului Satu Mare cu raionul Vinogradov din Ucraina În cadrul demersurilor pe care le promovează Consiliul Județean Satu Mare privind cooperarea transfrontalieră, în perioada 27-28 august 2014, o delegație, în frunte cu președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a efectuat...

   Incendiu la o hală Samobil (FOTO)

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 15:16 Stire de ultima ora din Satu Mare: Incendiu la o hală Samobil (FOTO) Un incendiu a izbucnit astăzi la o hală dezafectată aparţinând fostei fabricii de mobilă Samobil din Satu Mare. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale şi cu scări pentru stingerea focului. Potrivit şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare, col. Gheorghe...

   Prefectul Eugeniu Avram solicită Guvernului să elimine accizarea pălincii pentru consum propriu

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 14:36 Stire de ultima ora din Satu Mare: Prefectul Eugeniu Avram solicită Guvernului să elimine accizarea pălincii pentru consum propriu Prefectul Eugeniu Avram a afirmat astăzi într-o conferinţă de presă că împreună cu producătorii de pălincă din judeţ a stabilit să transmit Guvernului o propunere de modificare a articolelor Legii Codului Fiscal 571/2003 cu privire la...

   Campionii scrimei românești vin la Satu Mare în 5 septembrie

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 13:15 Stire de ultima ora din Satu Mare: Campionii scrimei românești vin la Satu Mare în 5 septembrie Federația Română de Scrimă organizează în perioada 31 august – 9 septembrie 2014, pentru prima dată în istoria sa, o Caravană de popularizare a scrimei în întreaga țară. 11 orașe vor primi pe cei mai mari campioni și...

   Copil de șase ani lovit de o mașină

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 12:14 Stire de ultima ora din Satu Mare: Copil de șase ani lovit de o mașină         Joi , pe raza judeţului Satu Mare s-au înregistrat 2 accidente rutiere soldate cu 2 răniţi uşor.         Ieri , în jurul orei 15.00, poliţiştii Biroului Rutier au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier produs pe strada...

   Două sătmărence, concurente la Romanian InfoFashion Festival (Galerie FOTO)

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 11:50 Stire de ultima ora din Satu Mare: Două sătmărence, concurente la Romanian InfoFashion Festival (Galerie FOTO) Doua satmarence, modele ale agentiei Trust Models, Anette Bartha si Bettina Tar, vor participa la concursul RIFF 2014, Romanian Infofashion Festival, concurs de frumusete in cadrul caruia anul trecut Bianca Timis a castigat titlul de Miss Tourism Quenn Roamina...

   Alegeri în PMP Satu Mare, în prezența Elenei Udrea

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 11:16 Stire de ultima ora din Satu Mare: Alegeri în PMP Satu Mare, în prezența Elenei Udrea Organizaţia Judeţeană a Partidului Mişcarea Populară Satu Mare își va alege luni, 1 septembrie 2014, începând cu ora 18.00, noua conducere. Conferinţa judeţeană de alegeri va avea loc la restaurantul „Melody” din municipiul Satu Mare, cu participarea preşedintelui PMP,...

   Aglomeraţie în vama Petea. Poliţia de frontieră recomandă trecerea pe la Urziceni

   Publicat: vineri, 29 august 2014, 9:48 Stire de ultima ora din Satu Mare: Aglomeraţie în vama Petea. Poliţia de frontieră recomandă trecerea pe la Urziceni Ca urmare a faptului că cetățenii români care lucrează în străinătate se întorc la muncă, astăzi, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, se înregistrează creşteri ale valorilor de trafic la autovehicule. Creşterea...

   Sătmărence la Şcoala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate

   Publicat: joi, 28 august 2014, 19:17 Stire de ultima ora din Satu Mare: Sătmărence la Şcoala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate In perioada 22-24 august s-a desfasurat la Mamaia,  Scoala Politica de Vara a Femeilor Social Democrate, confirmandu-si statutul de cea mai puternica organizatie politica de femei din Romania. Participarea a fost numeroasa, fiind invitate femei social democrate din...

Lasa un comentariu


sase − patru =Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii

care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter

Detalii abonare