Locale, Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri din Locale, Satu Mare - Stiri din Presa Online - luni, 21 aprilie 2014


  Accident grav în Florești: Tânără proiectată într-un gard de un şofer beat

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:32 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Accident grav în Florești: Tânără proiectată într-un gard de un şofer beat Un accident grav a avut loc duminică seara, în jurul orei 22.30 – 23.00 în localitatea Florești. Un bărbat aflat sub influenţa alcoolului a accidentat o tânără pe care a proiectat-o într-un gard metalic. Citeste...

  Accident grav pe DN1 B, la Valea Călugărească

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:31 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Accident grav pe DN1 B, la Valea Călugărească A doua zi de Paște vine cu vești rele din traficul rutier prahovean! Un grav accident de circulație s-a petrecut în urmă cu puțin timp (orele 12.15), pe DN1 B, la Valea Călugărească.Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului Județean de...

  Simona Halep, din Constanta, ocupa in continuare locul 5 in clasamentul mondial (WTA)

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:21 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Simona Halep, din Constanta, ocupa in continuare locul 5 in clasamentul mondial (WTA) Jucatoarea romana de tenis Simona Halep ocupa in continuare locul 5 in clasamentul mondial WTA , dat publicitatii azi, pentru a cincea saptamana consecutiva. Sorana Cirstea se mentine si ea pe locul 27, iar Alexandra...

  Traficul rutier pe DN 1 este supravegheat din elicopter (Eveniment)

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:21 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Traficul rutier pe DN 1 este supravegheat din elicopter (Eveniment) Traficul rutier de pe DN1 dar și de pe autostrăzile A1 și A2 este supravegheat luni cu ajutorul unui elicopter, anunță Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). În elicopter, care aparține Inspectoratului General de Aviație al MAI, se...

  Traficanţi prinşi de poliţişti (Eveniment)

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:11 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Traficanţi prinşi de poliţişti (Eveniment) Polițiștii Biroului Investigații Criminale au efectuat în ultimele zile  acțiuni în municipiul Brașov,în scopul identificării persoanelor pe numele cărora instanţele de judecată au emis mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. Astfel polițiștii au depistat un bărbat de 51 ani,condamnat la șase ani...

  Prima victimă a inundațiilor! Bărbat înecat în pârâul Bucovel

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:11 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Prima victimă a inundațiilor! Bărbat înecat în pârâul Bucovel După ce ieri echipajele ISU Prahova au plecat în căutarea unui bărbat care se bănuia că a căzut în pârâul Bucovel, astăzi, pompierii au descoperit corpul neînsuflețit al tânărului.Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a alunecat ieri în...

  Vremea pentru doua saptamani in Constanta: Cum va fi timpul de Sfantul Gheorghe si de 1 Mai

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:10 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Vremea pentru doua saptamani in Constanta: Cum va fi timpul de Sfantul Gheorghe si de 1 Mai Administratia Nationala de Meteorologie a emis, acum cateva minute, prognoza pentru judetele Constanta si Tulcea, in perioada 21 aprilie 4 mai.Maximele diurne se vor situa in jurul unei medii de 19...

  Preotul Mihai Mărgineanu: nu poți sta în genunchi în Săptămâna Luminată

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:10 Stire de ultima ora din judetul Iasi: Preotul Mihai Mărgineanu: nu poți sta în genunchi în Săptămâna Luminată Preotul Mihai Margineanu: Într-adevar, nu se îngenuncheaza si nu se fac metanii în zilele Pastilor si în toata Saptamâna Luminata, pentru ca Învierea, ridicarea Domnului Hristos din morti, ne-a ridicat si pe noi din „faptele cele moarte”....

  Ponta vine la aniversarea UVT, dar bani pentru caminul de 700 de locuri nu da

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:07 Stire de ultima ora din judetul Timis: Ponta vine la aniversarea UVT, dar bani pentru caminul de 700 de locuri nu da La nouă luni de la punerea pietrei de temelie, supercăminul Universității de Vest a rămas în stadiul de… groapă. Firma care a câștigat licitația pentru lucrare este în insolvență, guvernul a „uitat” să...

  ALPINISM – Ghizii nepalezi si agentiile de alpinism anuleaza expeditia pe Everest dupa avalansa tragica de vineri

  Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 11:01 Stire de ultima ora din judetul Maramures: ALPINISM – Ghizii nepalezi si agentiile de alpinism anuleaza expeditia pe Everest dupa avalansa tragica de vineri Ghizii nepalezi si agentiile de alpinism si-au anulat azi, 21 aprilie, expeditia pe varful Everest dupa ce vineri o avalansa s-a soldat cu moartea a cel putin 13 serpasi nepalezi, informeaza...

  Alte Stiri din Locale, Maramures - Stiri din Presa Online - luni, 21 aprilie 2014


   Concert Chill Out Jazz la District 15

   Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 10:48 Stire de ultima ora din Satu Mare: Concert Chill Out Jazz la District 15 Concert Chill Out Jazz. joi, 24 aprilie 2014, ora 19.00, la District 15, str. Ştefan cel Mare nr. 15. Rezervări la telefon 0745637626 sau la District 15. Concert Chill Aut Jazz – eveniment deosebit în care vor fi prezentate instrumentele lira...

   Bulimia nervoasă

   Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 10:33 Stire de ultima ora din Satu Mare: Bulimia nervoasă Circa 4 femei din 100 vor deveni bulimice la un moment dat, iar anii adolescentei reprezinta de obicei perioada in care se manifesta acesta tulburare alimentara. Fetele cu bulimie pot ajunge sa sufere de anorexie si viceversa. Bulimia consta intr-un ciclu continuu al consumului alimentar excesiv,...

   Trei persoane rănite în accidente de circulaţie petrecute în week-end

   Publicat: luni, 21 aprilie 2014, 10:20 Stire de ultima ora din Satu Mare: Trei persoane rănite în accidente de circulaţie petrecute în week-end accident Poliţiştii rutieri au intervenit la 3 accidente de circulaţie care au avut loc  în acest sfârşit de săptămână.         Vineri poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit la un accident care s-a produs pe bulebardul Traian din municipiu. O...

   Hristos a Înviat! Mii de creștini sătmăreni au participat la slujba de Înviere a Domnului și au luat Lumina sfântă

   Publicat: duminică, 20 aprilie 2014, 1:12 Stire de ultima ora din Satu Mare: Hristos a Înviat! Mii de creștini sătmăreni au participat la slujba de Înviere a Domnului și au luat Lumina sfântă Slujba de Înviere sau Sfânta Liturghie este cea mai importantă slujbă din Săptămâna Sfântă, eveniment așteptat de miile de sătmăreni creștini. În acest an, Paștele este sărbătorit în...

   PrimaGYM vă urează Sărbători Împlinite

   Publicat: sâmbătă, 19 aprilie 2014, 17:41 Stire de ultima ora din Satu Mare: PrimaGYM vă urează Sărbători Împlinite Sărbătorile Pascale să fie momentul când speranțele tainice să iasă la lumină si să devină împliniri. Să aveți puterea să câștigați respectul de sine, al oamenilor și iubirea celor dragi. Să vă bucurați de ceea ce este frumos și să redescoperiți împreună iubirea....

   Clinica Oftalmologică Vitreum vă doreşte un Paşte Fericit

   Publicat: sâmbătă, 19 aprilie 2014, 17:22 Stire de ultima ora din Satu Mare: Clinica Oftalmologică Vitreum vă doreşte un Paşte Fericit Sărbătoarea Învierii aduce în suflete speranţa reînnoirii şi a dragostei pentru tot ceea ce este frumos şi adevărat în viaţă. Alături de respectul nostru şi cele mai bune sentimente, vă urăm să petreceţi Sfintele Sărbători de Paşti cu pace şi...

   Clinica Gynoprax vă urează Sărbători Luminate

   Publicat: sâmbătă, 19 aprilie 2014, 17:19 Stire de ultima ora din Satu Mare: Clinica Gynoprax vă urează Sărbători Luminate Lumina Sfintei Învieri să vă reamintească să fiţi mai buni, mai plini de dragoste, cu inima mai caldă şi sufletul mai deschis. De Sfintele Sărbatori de Paşti, Clinica Gynoprax vă urează multă fericire, sănătate, numai bucurii şi prosperitate. Hristos a Înviat! Clinica...

   Deputat Andreea Paul vă urează Paște Fericit

   Publicat: sâmbătă, 19 aprilie 2014, 16:50 Stire de ultima ora din Satu Mare: Deputat Andreea Paul vă urează Paște Fericit Citeste toata stirea Deputat Andreea Paul vă urează Paște Fericit la portalsm.ro. Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos. Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter...

   PNL Satu Mare vă dorește Sărbători Liniștite

   Publicat: sâmbătă, 19 aprilie 2014, 16:37 Stire de ultima ora din Satu Mare: PNL Satu Mare vă dorește Sărbători Liniștite Pacea pe care o aduce Hristos cel înviat în sufletele noastre este pacea împăcării omului cu Dumnezeu, este puterea iubirii, care ne ajută să trecem prin necazurile, ispitele şi încercările vieţii pământeşti. Prin cuvânt, prin faptă şi prin gând, să împărtăşim...

   Consiliul Județean Satu Mare vă urează Sărbători Luminate

   Publicat: sâmbătă, 19 aprilie 2014, 16:30 Stire de ultima ora din Satu Mare: Consiliul Județean Satu Mare vă urează Sărbători Luminate Primăvara, anotimpul Învierii, al reîntoarcerii la viaţă, să vă aducă linişte, bucurie şi sănătate. Vă dorim ca Sfintele Sărbători de Paşte să le întâmpinaţi cu mese îmbelşugate, gânduri senine şi fericirea de a-i avea pe cei apropiaţi lângă dumneavoastră. Lumina...

Lasa un comentariu


opt + = saptesprezece

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii

care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter

Detalii abonare