Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din Satu Mare > Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Satu Mare - miercuri, 24 septembrie 2014

  Liverpool se califică după 30 de penaltyuri!! (Sport)

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 7:25 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Liverpool se califică după 30 de penaltyuri!! (Sport) Liverpool s-a calificat în optimile Cupei Ligii Angliei, după un meci cu adevărat memorabil cu Middlesbrough. După 90 de minute de joc, tabela arăta 1-1, astfel că s-a intrat în prelungiri. La finalul acestora, din nou egalitate, 2-2, astfel că...

  Fara apa calda

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 7:08 Stire de ultima ora din judetul Timis: Fara apa calda Colterm anunță că, pentru executarea unor lucrări la rețeaua de alimentare cu apă rece, efectuate de Aquatim, va întrerupe miercuri, între orele 9 și 19, furnizarea ape calde la PT 10A. Vor fi afectați o parte a consumatorilor care locuiesc în imobilele de pe străzile...

  O româncă, despăgubită de CEDO cu 25.000 euro, pentru tratament stomatologic inadecvat

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 6:45 Stire de ultima ora din judetul Prahova: O româncă, despăgubită de CEDO cu 25.000 euro, pentru tratament stomatologic inadecvat O româncă ar urma să fie despăgubită cu 25.000 de euro, pentru o lucrare dentară făcută incorect, după ce nu i-a fost remis un raport privind posibila neglijenţă medicală fără a se adresa instanţei, iar apoi...

  Teoria ŞOCANTĂ a psihologului Florin Tudose despre spovedania lui Robert Turcescu

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 6:05 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Teoria ŞOCANTĂ a psihologului Florin Tudose despre spovedania lui Robert Turcescu Psihologul Florin Tudose spune că atunci când Robert Turcescu a recunoscut că a fost ofiţer sub acoperire, era îngrozit.”Este un om speriat, ingrozit…care este intr-o tensiune psihologica exceptionala. Cineva i-a aratat intr-un fel ca. Oricine ar face...

  RADU BANCIU, reacție halucinantă la adresa lui ROBERT TURCESCU

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 5:25 Stire de ultima ora din judetul Prahova: RADU BANCIU, reacție halucinantă la adresa lui ROBERT TURCESCU Moderatorul B1 TV l-a atacat dur pe Robert Turcescu, după ce acesta a recunoscut că a fost ofițer-acoperit.”Uite că până la urmă, ăștia care vorbim urât, o să rămânem singuri. Dacă vorbești frumos, ăștia au ceva de ascuns. Un...

  Revista presei locale

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 5:00 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Revista presei locale Cine are de castigat din afacerea Medicina pe bani Cum vor arata plajele din Constanta dupa lucrarile de stopare a eroziunii costiere Foto si Video Tupeu de smecher: Drifturi in centrul Constantei, in plina zi Coasta de sud a Marii Negre, reabilitata Un primar acuza...

  Iarna a venit mai devreme. Ninsori şi condiţii de îngheţ în regiuni muntoase din Bulgaria şi Polonia

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 4:45 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Iarna a venit mai devreme. Ninsori şi condiţii de îngheţ în regiuni muntoase din Bulgaria şi Polonia Ninsori şi condiţii de îngheţ s-au înregistrat în Munţii Petrohan din Bulgaria şi în Munţii Tatra, în Polonia, anunţă autorităţile meteo din cele două ţări, precizând că transporturile au fost afectate.Potrivit...

  Patru "naşi" de tren, PRINŞI că foloseau bilete FALSE

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 4:05 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Patru "naşi" de tren, PRINŞI că foloseau bilete FALSE Un şef de tren şi trei conductori sunt cercetaţi de poliţiştii clujeni, fiind bănuiţi că au falsificat bilete de călătorie şi şi-au însuşit 16.000 de lei, în dauna CFR.Potrivit investigaţiilor poliţiştilor de la Secţia Regională de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca,...

  Accidente rutiere – sfaturi preventive

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 3:52 Stire de ultima ora din judetul Neamt: Accidente rutiere – sfaturi preventive În ziua de 22.09.2014, în jurul orei 21.00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au fost sesizați despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism al cărui conducător auto,...

  TELEKOM vine cu NOI OFERTE sub brandul "T"

  Publicat miercuri, 24 septembrie 2014, 3:26 Stire de ultima ora din judetul Prahova: TELEKOM vine cu NOI OFERTE sub brandul "T" TELEKOM Nemţii de la Deutsche Telekom intenţionează să lanseze mai multe pachete de produse şi servicii în următoarele două luni, sub brandul “T”.TELEKOM România, format din foştii operatori Cosmote şi Rom­telecom, pregăteşte lansarea mai multor produse şi servicii şi pachete...

  Alte Stiri de ultima ora din Locale, Prahova - miercuri, 24 septembrie 2014

   Trei afgani reținuți de polițiștii de frontieră în vama Petea

   Publicat marți, 23 septembrie 2014, 17:06 Stire de ultima ora din Satu Mare: Trei afgani reținuți de polițiștii de frontieră în vama Petea Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Petea – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au depistat şi reţinut trei cetăţeni afgani care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria. În data de 22 septembrie 2014, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului...

   Agenția pentru Protecția Mediului efectuează un sondaj cu privire la selectarea deșeurilor

   Publicat marți, 23 septembrie 2014, 16:00 Stire de ultima ora din Satu Mare: Agenția pentru Protecția Mediului efectuează un sondaj cu privire la selectarea deșeurilor Cu ocazia Zilei Mondiale a Curățeniei, sărbătorită astăzi, 23 septembrie, Agenția pentru Protecția Mediului Satu Mare lansează campania de conștientizare a comunității sătmărene cu privire la importanța colectării selective a deșeurilor. Detalii cu privire la această...

   Angajaţii de la Teatrul de Nord au pichetat Primăria (FOTO & VIDEO)

   Publicat marți, 23 septembrie 2014, 12:59 Stire de ultima ora din Satu Mare: Angajaţii de la Teatrul de Nord au pichetat Primăria (FOTO & VIDEO) Peste 80 de angajaţi de la Teatrul de Nord, spectatori şi trei consilieri locali au UDMR au protestat astăzi în faţa Primăriei Satu Mare, revoltaţi de faptul că salariile angajaţilor instituţiei de cultură nu au fost...

   Peste 400 de locuri de muncă disponibile pentru absolvenți

   Publicat marți, 23 septembrie 2014, 11:12 Stire de ultima ora din Satu Mare: Peste 400 de locuri de muncă disponibile pentru absolvenți Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Satu Mare organizează în data de 26 septembrie 2014, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor Satu Mare. Acțiunea va începe la ora...

   Concursul interjudețean de dans modern – Terpsichore 2014 la Carei

   Publicat marți, 23 septembrie 2014, 10:36 Stire de ultima ora din Satu Mare: Concursul interjudețean de dans modern – Terpsichore 2014 la Carei Ediția a doua a  concursului interjudețean de dans modern ”Terpsichore” 2014 va avea loc sâmbătă, 27 septembrie, începând cu ora 10:00 la Casa Comunitară Sf. Ladislau din  Carei. Evenimentul este organizat de Ministerul Educației Naționale, Inspectoratul Județean Satu...

   Un bărbat din Ghenci și-a bătut socrul

   Publicat luni, 22 septembrie 2014, 18:07 Stire de ultima ora din Satu Mare: Un bărbat din Ghenci și-a bătut socrul La data de 18 septembrie, în jurul orei 20:20 poliţiştii Secţiei Carei au fost sesizaţi de către un bărbat despre faptul că aflându-se la locuinţa socrului său situată pe raza localităţii Ghenci a izbucnit un scandal. Din cercetările efectuate a rezultat...

   Drumul dintre Sanislău și Omboly a fost modernizat din fonduri europene

   Publicat luni, 22 septembrie 2014, 17:13 Stire de ultima ora din Satu Mare: Drumul dintre Sanislău și Omboly a fost modernizat din fonduri europene Drumul dintre Sanislău și Omboly a fost reabilitat printr-un proiect european finanțat în cadrul Programului de Cooperare Transfrontalieră Ungaria – România 2007- 2013. Primăria din Sanislău a organizat astăzi o conferință de închidere a proiectului, la care...

   CFR-işti sătmăreni prinşi cu bilete falsificate. Prejudiciul depășește 16.000 lei

   Publicat luni, 22 septembrie 2014, 16:18 Stire de ultima ora din Satu Mare: CFR-işti sătmăreni prinşi cu bilete falsificate. Prejudiciul depășește 16.000 lei Patru bărbaţi din Satu Mare şi Bistriţa-Năsăud, cu vârste cuprinse între 41 şi 54 de ani, angajați la Căile Ferate Române (CFR), sunt cercetaţi de poliţişti pentru falsificarea biletelor de călătorie C.F.R.  Poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de...

   Anunț Consiliul Județean – achiziție sistem detector de incendiu

   Publicat luni, 22 septembrie 2014, 15:20 Stire de ultima ora din Satu Mare: Anunț Consiliul Județean – achiziție sistem detector de incendiu JUDEŢUL SATU MARE, prin CONSILIUL JUDEŢEAN SATU MARE, cu sediul în Municipiul Satu Mare, P-ţa 25 Octombrie nr. 1, jud. Satu Mare, În temeiul prevederilor art. 19 din O.U.G. nr. 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor...

   Exercițiu de alarmare pentru un atac aerian, la Satu Mare

   Publicat luni, 22 septembrie 2014, 14:38 Stire de ultima ora din Satu Mare: Exercițiu de alarmare pentru un atac aerian, la Satu Mare Primarul municipiului Satu Mare, Dr.Coica Costel, aduce la cunoştinţă publică faptul că în data de 25.09.2014 ,începând cu ora 11:00, pe raza municipiului Satu Mare, va avea loc exerciţiul de alarmare publică pe timp de zi ca urmare...

Lasa un comentariu


sapte × doi =Trei zile de promotii la mii de produse: telefoane, tablete, televizoare si multe altele.

 

Vezi toate promotiile la http://bit.ly/1rsI1kA

Promotii eMag