Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din Satu Mare > Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Satu Mare - miercuri, 1 octombrie 2014

  Elena Udrea, audiată ca martor la DNA

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:50 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Elena Udrea, audiată ca martor la DNA Preşedintele PMP, Elena Udrea, este audiată, miercuri seară, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ea precizând că a fost chemată să dea declaraţii în legătură cu un dosar al lui Gheorghe Ştefan, primarul din Piatra Neamţ. Citeste toata...

  UPDATE: Incendiu in Constanta, in curtea fostului Abator de pe Șoseaua Mangaliei

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:49 Stire de ultima ora din judetul Constanta: UPDATE: Incendiu in Constanta, in curtea fostului Abator de pe Șoseaua Mangaliei Pompierii au fost chemati sa stinga un incendiu izbucnit la o baraca, aflata in curtea fostului Abator de pe Soseaua Mangaliei colt cu strada Caraiman.UPDATE, ora 21.00Din fericire nu sunt victime. Focul a pornit de la...

  Început de an la Universitatea din Oradea: Ministrul Costoiu n-a mai venit, Mang a plecat supărat (FOTO)

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:49 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Început de an la Universitatea din Oradea: Ministrul Costoiu n-a mai venit, Mang a plecat supărat (FOTO) Universitatea din Oradea şi-a deschis oficial porţile în faţa studenţilor, anul universitar 2014/2015 debutând cu o ceremonie la care au luat parte aproape o mie de persoane. Reţinut la o şedinţă...

  Șase străzi din Ploiești rămân fără apă din cauza unei avarii

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:47 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Șase străzi din Ploiești rămân fără apă din cauza unei avarii Șase străzi din cartierul Malu Roșu vor rămâne, mâine, fără apă potabilă din cauza unei avarii apărute pe strada Malu Roșu. ”APA NOVA Ploiesti va intrerupe alimentarea cu apa potabila, intre orele 9.00 – 12.00, pe strazile...

  Consiliul de Administratie al SC Arlo SA isi modifica componenta

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:47 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Consiliul de Administratie al SC Arlo SA isi modifica componenta Arlo SA a transmit astazi Bursei de Valori Bucuresti un raport curent prin care informeaza ca prin Hotararea numarul 1126 01.10.2014, Consiliul de Administratie al Alro S.A., cu sediul in Slatina, str. Pitesti nrumarul 116, judetul Olt, Romania,...

  Foştii magistraţi, actualii pensionari de lux ai Sălajului

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:46 Stire de ultima ora din judetul Salaj: Foştii magistraţi, actualii pensionari de lux ai Sălajului În timp ce unii vârstnici din judeţul Sălaj primesc lunar o pensie de 350 de lei, alţii ajung să încaseze sume de circa 51 de ori mai mari. Este şi cazul unor pensionari, foşti magistraţi, ale căror pensii lunare sunt...

  SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII – 30 de elevi au semnat contracte de voluntariat cu IPJ Maramures

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:45 Stire de ultima ora din judetul Maramures: SAPTAMANA PREVENIRII CRIMINALITATII – 30 de elevi au semnat contracte de voluntariat cu IPJ Maramures A treia zi din Saptamana prevenirii criminalitatii a fost dedicata prevenirii infractiunilor de furt. In scopul informarii cetatenilor cu privire la prevenirea furturilor din locuinte, din auto si din buzunare, politistii au desfasurat...

  IMAGINEA ZILEI: Să ședem să cugetăm, noi pe cine-o să votăm… :D

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:39 Stire de ultima ora din judetul Vrancea: IMAGINEA ZILEI: Să ședem să cugetăm, noi pe cine-o să votăm… FOTO: Ana Maria BENTEA. Noile bănci ”made by Primăria Focșani”, plasate strategic, înaintea campaniei electorale, în prag de vreme rea și nu departe de iarnă… De ce nu le-o fi venit ideea să suplimenteze băncile din oraș...

  BC Timisoara s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:25 Stire de ultima ora din judetul Timis: BC Timisoara s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei BC Timișoara a reușit una din surprizele optimilor de finală ale Cupei României, calificându-se în faza următoare, după ce a învins acasă pe U Cluj-Napoca cu scorul de 85-72. În primul meci, jucat la Cluj, timișorenii au...

  In memoriam Valeriu Nani

  Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 20:22 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: In memoriam Valeriu Nani Marţi, 30 septembrie a.c., la Babadag, cu începere de la ora 18.30,  memoria regretatului Valeriu Nani, fost director al Centrului Cultural „Nicolae Bălăşescu Nifon” a fost celebrată la un an după trecerea sa în nefiinţă, printr-un moment de suflet găzduit chiar de centrul cultural...

  Alte Stiri de ultima ora din Locale, Tulcea - miercuri, 1 octombrie 2014

   Partidul lui Vlad Ţepeş şi-a deschis filială la Satu Mare

   Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 17:09 Stire de ultima ora din Satu Mare: Partidul lui Vlad Ţepeş şi-a deschis filială la Satu Mare Partidul România Unită (PRU), care are drept simbol chipul lui Vlad Țepeș, și o doctrină naționalistă, și-a deschis astăzi filială în Satu Mare. Filiala de la Satu Mare este a treia din România, după cele din Constanța și...

   Conducerea clubului Olimpia i-a reziliat contractul lui Vlad Bujor

   Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 14:44 Stire de ultima ora din Satu Mare: Conducerea clubului Olimpia i-a reziliat contractul lui Vlad Bujor Fotbalistul Vlad Bujor nu va mai juca în echipa de fotbal Olimpia Satu Mare. Contractul cu echipa sătmăreană i-a fost reziliat. În urma şedinţei de azi a conducerii clubului s-a decis rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu jucătorul...

   Doi bărbați s-au răzbunat pe un localnic din Vetiș. I-au distrus poarta de la casă

   Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 13:58 Stire de ultima ora din Satu Mare: Doi bărbați s-au răzbunat pe un localnic din Vetiș. I-au distrus poarta de la casă Ieri dimineaţă , în jurul orei 10:00 poliţiştii din Vetiş au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 de către un localnic din Decebal care reclama faptul că în timpul nopţii i-ar fi fost distrusă...

   Varza roşie – un aliment miracol, cu proprietăţi extraordinare

   Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 12:50 Stire de ultima ora din Satu Mare: Varza roşie – un aliment miracol, cu proprietăţi extraordinare Descopera care sunt cele mai importante beneficii ale consumului de varza rosie, un aliment considerat miraculos in mentinerea starii de sanatate a organismului! Varza rosie contine o serie de vitamine esentiale. O cana de varza rosie contine 85% din...

   Un nou semn de circulație va fi amplasat pe străzile din România

   Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 10:49 Stire de ultima ora din Satu Mare: Un nou semn de circulație va fi amplasat pe străzile din România Un nou semn de circulaţie, introdus în Codul Rutier după modelul mai multor ţări europene, începe să fie amplasat pe străzile din România. Triunghiul roşu cu bulina neagră semnalizează zonele în care au avut loc accidente...

   Protest al avocaţilor din Satu Mare. Nu mai acordă asistenţă din oficiu

   Publicat miercuri, 1 octombrie 2014, 8:47 Stire de ultima ora din Satu Mare: Protest al avocaţilor din Satu Mare. Nu mai acordă asistenţă din oficiu  Avocaţii din cadrul Baroul Satu Mare au început de astăzi o acţiune de protest. Conform Hotărârii nr. 1/A/2014 a Adunării Generale Extraordinare a Avocaţilor Baroului începând din 1 octombrie 2014, avocații vor declanșa o acțiune de protest, pe...

   Mesajul PSD Satu Mare, de Ziua Internaţională a Vârstnicilor

   Publicat marți, 30 septembrie 2014, 22:06 Stire de ultima ora din Satu Mare: Mesajul PSD Satu Mare, de Ziua Internaţională a Vârstnicilor În fiecare an, pe 1 octombrie, in întreaga lume se sărbătoreşte „Ziua Internaţională a vârstnicilor”. După ce de-a lungul vieţii aţi acumulat înţelepciune, experienţă şi cunoaştere, pe care aţi transmis-o generaţiilor următoare, astăzi vă suntem profund recunoscători, vă respectam...

   Mesaj de 1 octombrie din partea Casei de Pensii

   Publicat marți, 30 septembrie 2014, 22:04 Stire de ultima ora din Satu Mare: Mesaj de 1 octombrie din partea Casei de Pensii Data de 1 Octombrie a fost desemnată drept Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, fiind dedicată omagierii şi respectării celor vârstnici.      Această frumoasă imagine a omului vârstnic aparţine conştiinţei noastre şi ea va trebui preluată şi de tânăra generaţie...

   Consulul general al Rusiei în România, Andrey Viktorovich Lanchikov în vizită la Satu Mare

   Publicat marți, 30 septembrie 2014, 16:26 Stire de ultima ora din Satu Mare: Consulul general al Rusiei în România, Andrey Viktorovich Lanchikov în vizită la Satu Mare Consulul general al Rusiei în România, Andrey Viktorovich Lanchikov a vizitat astăzi Cimitirul Eroilor Sovietici și Cimitirul Eroilor Români din municipiul Satu Mare, ocazie cu care a depus o coroană la monumentul eroilor sovietici,...

   S-a stabilit ordinea candidaţilor pe buletinele de vot

   Publicat marți, 30 septembrie 2014, 14:59 Stire de ultima ora din Satu Mare: S-a stabilit ordinea candidaţilor pe buletinele de vot Biroul Electoral Central a stabilit ordinea în care vor fi trecuţi candidaţii la preşedinţie pe buletinele de vot, la alegerile din 2 noiembrie. Primele patru poziţii sunt ocupate de candidaţii formaţiunilor parlamentare. Celelalte 10 poziţii aparţin candidaţilor independenţi şi candidaţilor...

Lasa un comentariu


unu + trei =Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii
care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter Abonare la http://www.stiri-presa-online.ro/newsletter/