Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din Satu Mare > Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Satu Mare - joi, 23 octombrie 2014


  DNA: Fost sef al SIE, Dumitru Iliescu, urmarit penal pentru furnizare de informatii clasificate si cumparare de influenta

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:40 Stire de ultima ora din judetul Constanta: DNA: Fost sef al SIE, Dumitru Iliescu, urmarit penal pentru furnizare de informatii clasificate si cumparare de influenta In completarea comunicatului nr. 1478 si 1480 din 20 octombrie 2014, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele: Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie ndash; Sectia...


  Guvernul împarte cupoane pentru alimentele UE

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:29 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Guvernul împarte cupoane pentru alimentele UE Persoanele defavorizate vor primi cupoane pentru a-şi putea ridica, din noiembrie, alimentele de la UE. Peste 3,3 milioane de şomeri, invalizi, pensionari sau veterani de război vor primi aceste produse, dar doar după 16 noiembrie. Citeste toata stirea Guvernul împarte cupoane pentru...


  Preţul la energia termică din Botoşani, printre cele mai mici din ţară

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:28 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Preţul la energia termică din Botoşani, printre cele mai mici din ţară În municipiul Botoşani se furnizează energie termică la unele din cele mai mici preţuri la nivel naţional. Potrivit unei situații publicate înainte de debutul sezonului rece de către Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare, în...


  Jurnalistul Stavri confirmă: primarul Bădescu și directorul Petrotel, interceptați în trafic

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:27 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Jurnalistul Stavri confirmă: primarul Bădescu și directorul Petrotel, interceptați în trafic Jurnalistul de investigații Cătălin Stavri, de la stopinfractori.ro, confirmă informația publicată de observatorulph.ro privind interceptarea în trafic a mașinii în care se aflau pe 3 octombrie, în București, primarul Iulian Bădescu și directorul rafinăriei Petrotel Lukoil, Andrey...


  CANADA – Incident armat in Parlament, un militar si un atacator ucisi

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:25 Stire de ultima ora din judetul Maramures: CANADA – Incident armat in Parlament, un militar si un atacator ucisi Un soldat canadian a fost ucis de gloante miercuri in apropierea Parlamentului din Ottawa, al doilea soldat care si-a pierdut viata in trei zile in Canada in timp ce guvernul a avertizat recent contra amenintarii atacurilor...


  Percheziţii la Satu Mare. Procurorii au descins la medicii care falsificau reţete

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:20 Stire de ultima ora din Satu Mare: Percheziţii la Satu Mare. Procurorii au descins la medicii care falsificau reţete  Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Brigăzii de...


  România de după alegeri

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:15 Stire de ultima ora din judetul Salaj: România de după alegeri Citeam, virtual ce-i drept, mai multe pagini despre “bunăstarea” României văzută de străini. Faptul că ţara noastră este ameninţată de sărăcie nu este o noutate. În cursul acestui an, România a intrat în atenţia Parlamentului European, din cauza sărăciei şi românii se află pe...


  Intreruperi programate ale curentului electric in judetul Constanta

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:14 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Intreruperi programate ale curentului electric in judetul Constanta Pentru lucrarile anuale de reparatii si intretinere ale retelei, SC Enel Distributie Dobrogea SA Zona MT JT Constanta anunta intreruperea furnizarii energiei electrice, azi, in timpul lucrarilor, dupa urmatorul program: 8.00 16.00 Municipiul Constanta zona Centru Piata Grivitei, cu Complex...


  Când muzica a bătut gargara…

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:12 Stire de ultima ora din judetul Arges: Când muzica a bătut gargara… Caut puţină linişte în vacarmul ăsta electoral, în isteria asta televizată. Emisia sonoră e copleşitoare în aceste zile, iar imaginile… ce să mai vorbesc: dube, mascaţi, audieri la DNA, Băsescu, ofiţeri acoperiţi, Ponta la Dacia, Hrebenciuc, Bercea Mondial, Mitrea, Iohannis la Dacia, afacerea...


  Guvernul împarte cupoane pentru alimentele UE

  Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:06 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Guvernul împarte cupoane pentru alimentele UE Persoanele defavorizate vor primi cupoane pentru a-şi putea ridica, din noiembrie, alimentele de la UE. Peste 3,3 milioane de şomeri, invalizi, pensionari sau veterani de război vor primi aceste produse, dar doar după 16 noiembrie. Citeste toata stirea Guvernul împarte cupoane pentru...

  Alte Stiri de ultima ora din Bihor, Locale - joi, 23 octombrie 2014


   Percheziţii la Satu Mare. Procurorii au descins la medicii care falsificau reţete

   Publicat joi, 23 octombrie 2014, 8:20 Stire de ultima ora din Satu Mare: Percheziţii la Satu Mare. Procurorii au descins la medicii care falsificau reţete  Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (D.I.I.C.O.T.) – Biroul Teritorial Satu Mare împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare şi Brigăzii de...


   Satu Mare, primul judeţ care a inventariat terenurile ce pot fi retrocedate

   Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 18:24 Stire de ultima ora din Satu Mare: Satu Mare, primul judeţ care a inventariat terenurile ce pot fi retrocedate Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor, George Băeşu, s-a aflat astăzi în Satu Mare, el având o întâlnire cu autorităţile locale şi cu sătmărenii ce întâmpină probleme în procesul de restituire a proprietăţilor confiscate de comunişti....


   Minor prins de polițiști după ce a tâlhărit o femeie

   Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 16:28 Stire de ultima ora din Satu Mare: Minor prins de polițiști după ce a tâlhărit o femeie Marţi în jurul orei 20:00 poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 de către Carmen N., de 56 ani, care reclama faptul că în timp ce se deplasa pe bulevardul Independenţei din municipiul Satu Mare...


   Apelul către liberali al candidatului la Președinția României, Călin Popescu Tăriceanu

   Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 16:09 Stire de ultima ora din Satu Mare: Apelul către liberali al candidatului la Președinția României, Călin Popescu Tăriceanu Dragi colegi liberali, Mai sunt doar câteva zile până la ziua primului tur al alegerilor prezidențiale. Este evident pentru toată lumea că lupta pentru locul 2 se dă între mine și Klaus Iohannis. Nu este nici pe...


   Caritas Satu Mare organizează o conferinţă pe tema familiei

   Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 14:03 Stire de ultima ora din Satu Mare: Caritas Satu Mare organizează o conferinţă pe tema familiei Cea de-a V-a ediție a conferinței profesionale organizată în fiecare an de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare a avut loc astăzi la Centrul „Sf. Paul” din Satu Mare. Timp de două zile, specialiști din domeniul social, invitați din...


   Simona Halep a învins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor

   Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 13:20 Stire de ultima ora din Satu Mare: Simona Halep a învins-o pe Serena Williams la Turneul Campioanelor Simona Halep a reuşit un meci incredibil în faţa Serenei Williams, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-0, 6-2, în a doua întâlnire de la Turneul Campioanelor, care se desfăşoară la Singapore. Halep a avut nevoie...


   Manifestări dedicate Zilei Armatei României la Satu Mare și Carei

   Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:18 Stire de ultima ora din Satu Mare: Manifestări dedicate Zilei Armatei României la Satu Mare și Carei Ziua Armatei României va fi sărbătorită anul acesta printr-o serie de manifestări organizate în toate marile garnizoane din ţară, în bazele din teatrele de operaţii unde sunt dislocaţi militari români şi în ţările în care România are acreditaţi...


   Dezbatere electorală cu Kelemen Hunor la Satu Mare

   Publicat marți, 21 octombrie 2014, 21:15 Stire de ultima ora din Satu Mare: Dezbatere electorală cu Kelemen Hunor la Satu Mare Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, candidat pentru funcţia de preşedinte al României, a participat astăzi la o dezbatere publică în sala studio a Teatrului de Nord, participând aleşi locali și lideri UDMR din judeţ. În cuvântul său, liderul UDMR a arătat...


   Proiectul regionalizării, dezbătut de Emil Boc şi Cristian Diaconescu la Satu Mare

   Publicat marți, 21 octombrie 2014, 20:46 Stire de ultima ora din Satu Mare: Proiectul regionalizării, dezbătut de Emil Boc şi Cristian Diaconescu la Satu Mare Primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc, și președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, au participat astăzi la o dezbatere publică cu  tema ”Proiect european de regionalizare a României”, eveniment organizat de conducerea PMP Satu Mare. Manifestarea...


   Ponta îi autosuspendă pe Şova, Ghiţă şi Vanghelie din partid

   Publicat marți, 21 octombrie 2014, 17:36 Stire de ultima ora din Satu Mare: Ponta îi autosuspendă pe Şova, Ghiţă şi Vanghelie din partid DNA a băgat PSD în şedinţă. Liderii partidului s-au reunit, marţi, într-o şedinţă de urgenţă a Biroului Permanent Naţional. La finalul şedinţei, preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că s-a decis, cu “nu prea multă tensiune”, ca Sebastian...

Lasa un comentariu


sapte × patru =Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii
care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.
Newsletter
Detalii abonare http://www.stiri-presa-online.ro/newsletter/