Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)


Publicat marți, 3 decembrie 2013, 16:55, in categoria Locale, Satu Mare.

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Satu Mare - vineri, 25 iulie 2014

  Scandal între suporterii CFR şi U Cluj. A fost nevoie de intervenţia poliţiei

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 18:09 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Scandal între suporterii CFR şi U Cluj. A fost nevoie de intervenţia poliţiei Poliţiştii cercetează împrejurările în care mai mulţi tineri au fost implicaţi într-un conflict iscat pe strada 11 Octombrie din municipiul Cluj-Napoca. Citeste toata stirea Scandal între suporterii CFR şi U Cluj. A fost nevoie...

  Horia Sulea, primarul Floresti, vine luni dimineata la Realitatea FM Cluj. Pune-i intrebari!

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 18:06 Stire de ultima ora din judetul Cluj: Horia Sulea, primarul Floresti, vine luni dimineata la Realitatea FM Cluj. Pune-i intrebari! Primarul comunei Floresti, liberalul Horia Sulea, va fi prezent luni dimineata, de la ora 9:00, la Realitatea FM Cluj, in direct cu jurnalistii Florin Otrocol si Mircea Tatar. Citeste toata stirea Horia Sulea, primarul Floresti,...

  DEZVOLTARE – Proiectul bazei de date transfrontaliere pentru monitorizarea dezvoltarii durabile in zonele Baia Mare si Ivano Frakivsk a ajuns la final (VIDEO)

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 18:06 Stire de ultima ora din judetul Maramures: DEZVOLTARE – Proiectul bazei de date transfrontaliere pentru monitorizarea dezvoltarii durabile in zonele Baia Mare si Ivano Frakivsk a ajuns la final (VIDEO) Vezi VIDEO Proiectul Inter_Urban a ajuns la final, dupa un an de intalniri si seminarii bilaterale intre Baia Mare si orasul ucrainean Ivano Frankivsk. Este...

  Avarie RAJA!: Trafic ingreunat pe strada Soveja

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 17:56 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Avarie RAJA!: Trafic ingreunat pe strada Soveja Pentru remedierea unei avarii survenite in aceasta dupa amiaza la conducta de alimentare cu apa cu diametrul de 150 mm, de pe strada Soveja, in zona sediului Agentiei Judetene pentru Ocupare si Formare Profesionala, echipele SC RAJA SA Constanta au intervenit...

  Vedeta „U” Cluj, Valentin Lemnaru, a plecat la Steaua

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 17:50 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Vedeta „U” Cluj, Valentin Lemnaru, a plecat la Steaua Atacantul Valentin Lemnaru a fost transferat de Steaua București de la Universitatea Cluj. El a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că venirea la campioana României la fotbal este un pas important în cariera sa. Citeste toata stirea...

  Comunicat presa – RAJA – 25.07.2014

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 17:49 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Comunicat presa – RAJA – 25.07.2014 Pentru remedierea unei avarii survenite in aceasta dupa amiaza, la conducta de alimentare cu apa cu diametrul de 150 mm, de pe strada Soveja, zona sediul Agentiei Judetene pentru Ocupare si Formare Profesionala, echipele SC SAJA SA Constanta au intervenit imediat, traficul...

  Sorin Frunzaverde, operativ pentru ACL

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 17:34 Stire de ultima ora din judetul Caras-Severin: Sorin Frunzaverde, operativ pentru ACL Sorin Frunzăverde face parte din conducerea operativă ce asigură conducerea Alianței Creștin Liberale PNL – PDL. Citeste toata stirea Sorin Frunzaverde, operativ pentru ACL la caon.ro. Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Caras-Severin. Vezi titlurile cele mai importante in...

  Derby-ul României la baschet se va juca în prima etapă

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 17:29 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Derby-ul României la baschet se va juca în prima etapă Cele două echipe masculine ale Clujului, respectiv cea feminină, şi-au aflat programul competiţional în sezonul 2014-2015. Eternul derby al României, U BT vs. CSU Asesoft Ploieşti, se dispută în runda inaugurală. Citeste toata stirea Derby-ul României la...

  Biro şi-a corectat CV-ul: româna nu-i mai este "limbă străină", ci "limbă de cetăţean"

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 17:28 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Biro şi-a corectat CV-ul: româna nu-i mai este "limbă străină", ci "limbă de cetăţean" Criticată pentru că şi-a pus în autobiografie cunoaşterea limbii române ca “limbă străină”, la “nivel superior”, senatoarea UDMR Bihor Rozalia Biro a anunţat că şi-a corectat CV-ul. “A fost o greşeală”, susţine Biro, spunând...

  Alcoolul l-a impins sub rotile unui microbuz FOTO

  Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 17:26 Stire de ultima ora din judetul Cluj: Alcoolul l-a impins sub rotile unui microbuz FOTO Un accident rutier a avut loc in urma cu putin timp in cartierul Marasti. Un pieton a traversat pe rosu si a fost lovit de un microbuz care circula regulamentar. Citeste toata stirea Alcoolul l-a impins sub rotile unui microbuz...

  Alte Stiri de ultima ora din Cluj, Locale - vineri, 25 iulie 2014

   Jucătorii Olimpiei se antrenează la Poiana Brașov

   Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 15:21 Stire de ultima ora din Satu Mare: Jucătorii Olimpiei se antrenează la Poiana Brașov Olimpia e de luni în cantonament la Poiana Brașov iar accentul se pune pe o bună pregătire fizică care să asigure echipei energia necesară pentru întreg sezonul de toamnă. Joi după amiază antrenorii Bodea și Dragomir le-au oferit băieților și un...

   15 pentru Cotroceni: Lista celor care şi-au anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale

   Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 14:06 Stire de ultima ora din Satu Mare: 15 pentru Cotroceni: Lista celor care şi-au anunţat intenţia de a candida la prezidenţiale Aglomeraţie mare în cursa pentru Cotroceni! 15 politicieni şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din noiembrie.  Ultimul este Ioan Ghişe, liberalul care de doi ani militează pentru demiterea lui Traian Băsescu....

   Colaborarea PNL-PDL, foarte bună la Satu Mare. Delegaţii au plecat la Bucureşti

   Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 13:35 Stire de ultima ora din Satu Mare: Colaborarea PNL-PDL, foarte bună la Satu Mare. Delegaţii au plecat la Bucureşti Delegaţii PNL şi PDL din judeţul Satu Mare la congresul comun al celor două partide de la Bucureşti au pornit astăzi la drum, ei având mandat de la birourile politice judeţene să susţină proiectele care prevăd...

   S-au afișat rezultatele la concursul pentru ocuparea posturilor didactice

   Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 13:06 Stire de ultima ora din Satu Mare: S-au afișat rezultatele la concursul pentru ocuparea posturilor didactice Rezultatele la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, sesiunea 2014 s-au afișat astăzi, din cei 428 de candidați 93 nu au obținut notă de trecere.  Astfel, din cei 428 candidaţi care au susţinut...

   DSVSA Satu Mare a efectuat 73 de acțiuni în această săptămână

   Publicat: vineri, 25 iulie 2014, 12:16 Stire de ultima ora din Satu Mare: DSVSA Satu Mare a efectuat 73 de acțiuni în această săptămână Inspectorii  Direcţiei  Sanitare  Veterinare  şi  pentru  Siguranţa  Alimentelor Satu Mare au realizat în perioada  18.07.2014  -  24.07.2014, un număr de 73  acţiuni de control la unităţi şi gospodăriile populaţiei. Au fost verificate: exploataţii profesionale şi non profesionale ...

   Tabără creştină ortodoxă la Negreşti Oaş

   Publicat: joi, 24 iulie 2014, 22:21 Stire de ultima ora din Satu Mare: Tabără creştină ortodoxă la Negreşti Oaş În perioada 21 – 26 iulie 2014 are loc ediția a II-a a taberei creştine dedicată tinerilor ortodocşi cu titlul “Hristos în mijlocul nostru” având ca temă “Sfânta Liturghie – unitate şi comuniune”. Aproximativ 40 de elevi de gimnaziu se află la...

   Mini poligon de tragere pentru copiii de la Tabăra din Mărtinești

   Publicat: joi, 24 iulie 2014, 15:40 Stire de ultima ora din Satu Mare: Mini poligon de tragere pentru copiii de la Tabăra din Mărtinești Jandarmii sătmăreni au răspuns astăzi invitaţiei  doamnelor profesoare Laura Orăşteanu, Felicia Polgar şi Orsolya Polgar, coordonatoarele Taberei din Mărtineşti,  şi au  desfăşurat activităţi preventiv informative şi recreative pentru cei 50 de copii prezenţi în tabără. Totul a...

   Programul Festivalului AugustFest – Carei

   Publicat: joi, 24 iulie 2014, 15:22 Stire de ultima ora din Satu Mare: Programul Festivalului AugustFest – Carei A șaptea ediție a Festivalului AugustFest – Carei, 2014, se va desfășura în perioada 3-12 august, în pacul dendrologic din Carei, festivalul având următorul program oficial: Duminică, 3 August, între orele 10.00 – 15.00 – Piața Agroalimentară Carei                                   Expoziție de Păsări și Animale...

   Cât de sănătos credeți că sunteți?

   Publicat: joi, 24 iulie 2014, 13:45 Stire de ultima ora din Satu Mare: Cât de sănătos credeți că sunteți? Datorită ritmului de viață din ce în ce mai accelerat și existența sarcinii psihice crescute apar la vârste din ce în ce mai tinere simptomele bolilor cauzate de stres, bolile cardio-vasculare și cele digestive. Dacă vreți să fiți sigur că totul este...

   Accident cu victime, la intersecţia străzilor Pintea Haiducului cu Cerbului

   Publicat: joi, 24 iulie 2014, 12:59 Stire de ultima ora din Satu Mare: Accident cu victime, la intersecţia străzilor Pintea Haiducului cu Cerbului Ieri dimineaţă, poliţiştii rutieri sătmăreni au intervenit la faţa locului unui accident produs la intersecţia străzilor Pintea Haiducul cu Cerbului din municipiu.  În urma cercetărilor efectuate s-au stabilit împrejurările în care s-a produs accidentul. Zsolt P,  din Carei,...

Lasa un comentariu


opt − doi =Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii

care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter

Detalii abonare