Locale, Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

Stire de ultima ora din Satu Mare: Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

inaugurare Auchan 13 300x191 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)Hypermarketul Auchan Satu Mare a fost inaugurat astăzi în complexul Arcade Satu Mare, în locul fostului market Real, deschiderea pentru sătmăreni urmând să se facă miercuri, 4 decembrie, de la ora 10:00. Practic compania Auchan a cumpărat aproape toată reţeaua Real şi a transformat-o după propriul concept.

Deschiderea oficială a avut loc astăzi în prezenţa directorului general Arcade Property, Călin Berinde, a primarului Dorel Coica, directorului de marketing Tiberiu Dăneţiu, directorului pe regiunea de vest Gaspar Biro, și directorului hypermarketului din Satu Mare, Anca Ivan.

Directorul Tiberiu Dăneţiu a declarat că acesta este al 18-lea hypermarket Auchan din ţară şi îşi propune să rămână pentru totdeauna la Satu Mare. Numărul angajaţilor a crescut de la 169 la 288, cu peste 60%.

Primarul Dorel Coica a afirmat că pentru administraţia locală cel mai important lucru este ca firmele să creeze noi locuri de muncă, mai ales pentru tineri. Primarul a mai felicitat conducerea hypermarketului pentru că şi-a arătat disponibilitatea de a achiziţiona produse din Satu Mare, astfel că producătorii locali vor avea posibilitatea să-şi valorifice produsele. Edilul asigurat conducerea hypermarketului de sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Satu Mare, afirmând după ce l-a inspectat că „este beton”.

Directorul hypermarketului Satu Mare, Anca Ivan a spus că vor fi 33 de case de marcat şi s-au introdus două curse de transport gratuite ce circulă din jumătate în jumătate de oră.

Urmare a unei remodelări complete, Auchan Satu Mare propune cea mai largă gamă de produse alimentare, toate cu prețurile mici zi de zi și un confort excelent la cumpărare.

Transformarea magazinului Real în Auchan a durat mai puţin de 3 săptămâni şi a constat, pe de o parte, în modificări tehnice şi comerciale, cum ar fi reorganizarea suprafeței de vânzare, extinderea unor universuri comerciale, îmbunătăţirea confortului clienţilor, decorarea, sistemele informatice, formarea echipelor și introducerea comerţului Auchan, de tip discount generalizat, cu game largi şi adaptate de produse, la preţuri permanent mici şi cu servicii utile pentru clienţi.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universal multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări , oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri.

Auchan aduce la Satu Mare o gamă foarte largă şi adaptată nevoilor clienţilor, de la pâine şi produse de brutărie, carne, peşte, mezeluri,fructe şi legume, produse lactate, băcănie şi alte produse alimentare şi până la produse pentru îngrijire personală şi frumuseţe, produse pentru curăţenia şi întreţinerea casei şi toate produsele nealimentare, consumabile şi accesorii de utilizare curentă.

Hipermarketul Auchan Satu Mare are propriile laboratoare de producţie chiar în magazin, pentru produsele de brutărie, patiserie, cofetărie şi carmangerie. La standul special de pescărie clienţii vor găsi o gamă foarte largă de produse proaspete şi de calitate, din România şi din întreaga lume. Zona de legume şi fructe, reunită sub denumirea “Piaţa Auchan” asigură zilnic toate produsele căutate de sătmăreni, proaspete, de calitate şi ieftine. Oferta de produse româneşti reprezintă o prioritate pentru Auchan.

inaugurare Auchan 6 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 12 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 18 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 19 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 21 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 22 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 23 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 27 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 29 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 31 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 32 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 35 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 38 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 44 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 49 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 50 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 51 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) inaugurare Auchan 52 200x150 Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO)

 

Citeste toata stirea Auchan Satu Mare a fost inaugurat. Se deschide miercuri (Galerie FOTO) la portalsm.ro.

Nu rata celelalte stiri locale. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri din Locale, Satu Mare - Stiri din Presa Online - vineri, 25 aprilie 2014


  CRIZA – UCRAINA – Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul tarii

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:41 Stire de ultima ora din judetul Maramures: CRIZA – UCRAINA – Senatori rusi propun trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul tarii Senatori din cadrul Consiliul Federatiei (Camera superioara a Parlamentului rus) au propus, joi, trimiterea unei forte de mentinere a pacii in sud-estul Ucrainei, in contextul tensionarii situatiei in aceasta tara, relateaza...

  Cum va fi vremea în weekend, la Botoşani

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:39 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Cum va fi vremea în weekend, la Botoşani Vremea se mentine, vineri,  instabila în judeţul Botoşani, cu averse de ploaie. Temperaturile vor fi de maxim 17 grade şi vor creşte uşor sâmbătă şi duminică, până la maxim 19 grade. Sambata, vremea va deveni predominant frumoasa si va fi...

  Localitatea Topraisar isi comemoreaza eroii: Se implinesc 120 de ani de la infiintarea Regimentului 34 Infanterie

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:35 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Localitatea Topraisar isi comemoreaza eroii: Se implinesc 120 de ani de la infiintarea Regimentului 34 Infanterie Brigada 9 Mecanizata bdquo;Marasestirdquo;, in parteneriat cu Asociatia Nationala Cultul Eroilor ndash; Filiala Constanta si Asociatia Nationala a Cadrelor Militare in Rezerva si in Retragere organizeaza luni, de la ora 10.00, o...

  EXPLOATARE – Ponta: In Romania, in urmatorii cinci ani, nu se va exploata niciun metru cub de gaze de sist

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:32 Stire de ultima ora din judetul Maramures: EXPLOATARE – Ponta: In Romania, in urmatorii cinci ani, nu se va exploata niciun metru cub de gaze de sist In Romania nu vor fi exploatate gaze de sist in urmatorii cinci ani, dar este important sa-si asigure independenta energetica, precum si pe cea a Republicii Moldova, din...

  Ungur și Copil eliminați la București (Sport)

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:31 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Ungur și Copil eliminați la București (Sport) România a rămas fără reprezentanți pe tabloul de simplu al turneului de tenis BRD Năstase Țiriac Trophy. După ce Hănescu a cedat în fața lui Giles Simon, a venit rândul lui Adrian Ungur și a lui Marius Copil să părăsească turneul...

  Show unic de proiecţii 3D, pe muzică clasică, la Ploiești

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:31 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Show unic de proiecţii 3D, pe muzică clasică, la Ploiești Miercuri, 30 aprilie, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploiești va avea loc un spectacol unic în România.Zoli TÓTH – promotorul muzicii neconvenţionale de percuţie din România – este “Bach in ShowBiz” din 30 aprilie. Artistul pregăteşte un spectacol...

  Maşina unui primar furată din faţa porţii. Vezi prin ce metodă!

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:29 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Maşina unui primar furată din faţa porţii. Vezi prin ce metodă! Un primar al unei comune din judeţ s-a trezit fără autoturismul de lux cumpărat acum două luni, hoţul fiind indentificat ca fiind chiar fostul proprietar al autoturismului. Marinel Stredie, primarul comunei Cristineşti şi-a cumpărat, la sfârşitul lunii...

  DOLIU în muzică. A murit un mare artist din România

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:29 Stire de ultima ora din judetul Iasi: DOLIU în muzică. A murit un mare artist din România Romeo Vanica, membru fondator al formatiei "Mondial" si fost redactor al postului Radio România Actualitati, a murit miercuri, la vârsta de 69 de ani, informeaza site-ul Radioului Public. Potrivit romania-actualitati.ro, Romeo Vanica a fost angajat al Radioului Public la...

  ALEGERI – Academicienii Dinu Giurescu, Alexandru Surdu, Cristian Hera, Bogdan Simionescu, noii vicepresedinti ai Academiei

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:22 Stire de ultima ora din judetul Maramures: ALEGERI – Academicienii Dinu Giurescu, Alexandru Surdu, Cristian Hera, Bogdan Simionescu, noii vicepresedinti ai Academiei Academicienii Dinu Giurescu, Alexandru Surdu, Cristian Hera si Bogdan Simionescu sunt noii vicepresedinti ai Academiei Romane, iar acad. Victor Voicu este noul secretar general al prestigiosului for de cultura si stiinta. Cei cinci...

  Meci decisiv cu Olanda (Sport)

  Publicat: vineri, 25 aprilie 2014, 7:21 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Meci decisiv cu Olanda (Sport) Naționala de hochei pe gheață a României, condusă de suedezul Greg Lindqvist, a fost învinsă de Lituania cu scorul de 5-2 (1-0, 1-0, 3-2), joi, la Vilnius, în penultimul său meci din cadrul Campionatul Mondial 2014, Divizia I, Grupa B. Punctele echipei României...

  Alte Stiri din Brasov, Locale - Stiri din Presa Online - vineri, 25 aprilie 2014


   Concurs Internaţional de Hip Hop şi B-Boying la Satu Mare

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 15:33 Stire de ultima ora din Satu Mare: Concurs Internaţional de Hip Hop şi B-Boying la Satu Mare Ediţia a – VI – a a Concursului Internaţional de Hip Hop şi B-Boying „Bounce”cu următoarele secţiuni: hip hop solo, hip hop duo, hip hop crew și b-boying se va desfășura în perioada 26 aprilie 2014 la Satu...

   UPDATE: Percheziţii la Bia şi Biuţa. Reţinuți pentru șantaj (FOTO)

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 13:30 Stire de ultima ora din Satu Mare: UPDATE: Percheziţii la Bia şi Biuţa. Reţinuți pentru șantaj (FOTO) Update 3, ora 14:10 –    În urma investigaţiilor făcute, oamenii legii au constatat că Ionel R. de 53 de ani și fiul acestuia în vârstă de 33 de ani, de la sfârşitul lunii martie şi pe parcursul lunii...

   Glamour Fashion Days, în perioada 9-10 mai, la Grand Mall Satu Mare

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 13:23 Stire de ultima ora din Satu Mare: Glamour Fashion Days, în perioada 9-10 mai, la Grand Mall Satu Mare Primăria municipiului Satu Mare în colaborare cu Asociaţia Designerilor Sătmareni ”Transilvanian Designers” proaspăt înfiinţată şi Grand Mall Satu Mare organizează evenimentul Glamour Fashion Days în perioada 9 – 10 Mai. Detalii despre acest eveniment au fost...

   Schimb de experiență în cadrul proiectului Tineret în Acțiune, la Satu Mare

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 13:19 Stire de ultima ora din Satu Mare: Schimb de experiență în cadrul proiectului Tineret în Acțiune, la Satu Mare Asociația Inițiativă a Tineretului Maghiar din Satu Mare, prin programul Tineret în Acțiune derulează în această săptămână un proiect finanțat de Uniunea Europeană în valoare de 15.000 euro. Proiectul Tineret în Acțiune constă în acțiuni prestabilite,...

   Sâmbra Oilor va avea loc în 4 mai pe dealul de la Huta Certeze

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 13:11 Stire de ultima ora din Satu Mare: Sâmbra Oilor va avea loc în 4 mai pe dealul de la Huta Certeze Sătmărenii sunt invitați la “Sâmbra Oilor”! Ajunsă la ediţia cu numărul 58, „Sâmbra Oilor” se desfăşoară pe dealul de la Huta Certeze şi Moişeni, duminică, 4 mai 2014 începând cu ora 12:00.  „Sâmbra Oilor”...

   Cinci tineri au distrus gardul unui imobil din Medieşu Aurit

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 11:24 Stire de ultima ora din Satu Mare: Cinci tineri au distrus gardul unui imobil din Medieşu Aurit O localnică a sesizat poliţiştii despre faptul că în timpul nopţii i-a fost distrus gradul locuinţei. Oamenii legii au efectuat verificări şi au reuşit identificarea şi prinderea autorilor, 5 tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 19 ani,...

   O șoferiță s-a tamponat cu o ambulanță în Orașu Nou

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 11:18 Stire de ultima ora din Satu Mare: O șoferiță s-a tamponat cu o ambulanță în Orașu Nou Poliţiştii rutieri negreşteni au fost solicitaţi să se deplaseze la faţa locului la un eveniment rutier produs pe raza localităţii Oraşu Nou. Oamenii legii au stabilit că o tânătă de 20 de ani, a condus un autoturism marca...

   Trenule vagon de blană – concert în gara din Marna

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 10:50 Stire de ultima ora din Satu Mare: Trenule vagon de blană – concert în gara din Marna Vineri, cu începere de la ora 14:00 în gara din Marna Nouă va avea loc un concert în spațiu informal. Concertul „Trenule vagon de blană” se doreşte a fi un eveniment cultural inovativ în spaţiul sătmărean. „Concertele susţinute...

   Percheziţii la Bia şi Biuţa

   Publicat: joi, 24 aprilie 2014, 7:35 Stire de ultima ora din Satu Mare: Percheziţii la Bia şi Biuţa   Bia / Adevarul Poliţiştii sătmăreni au descins în această dimineaţă la domiciliul interlopului Ionel Rostaş şi al fiului său, cunoscuţi drept Bia şi Biuţa. Aceştia sunt acuzaţi de şantaj. La domiciliile acestora, de pe str. Zefirului din Satu Mare, au ajuns mai...

   Oșenii au cel mai harnic parlamentar sătmărean: Andreea Paul

   Publicat: miercuri, 23 aprilie 2014, 19:43 Stire de ultima ora din Satu Mare: Oșenii au cel mai harnic parlamentar sătmărean: Andreea Paul Andreea Paul are cele mai multe luări de cuvânt, declarații politice, propuneri de legi, întrebări și interpelări parlamentare în rândul parlamentarilor sătmăreni (Tabel 1). PDL Satu Mare este singurul partid sătmărean care a reușit, prin deputatul Andreea Paul, să...

Lasa un comentariu


opt × trei =

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii

care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter

Detalii abonare