Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Judeţul Iaşi, în pragul falimentului? Vezi localităţile ce nu-şi pot plăti cheltuielile

Judeţul Iaşi, în pragul falimentului? Vezi localităţile ce nu-şi pot plăti cheltuielilePublicat joi, 6 iunie 2013, 9:45.

Stire de ultima ora din judetul Iasi: Judeţul Iaşi, în pragul falimentului? Vezi localităţile ce nu-şi pot plăti cheltuielile

Cel putin 90 de localitati din România, peste jumatate aflate în regiunea de Nord – Est a tarii (mai ales în judetele Vaslui, Botosani, Bacau, Iasi si Neamt), nu îsi acopera în prezent nici macar 1/4 din cheltuielile administrative (salarii angajati si alesi, respectiv minime cheltuieli de functionare), acestora Guvernul transferându-le doar în ultimul an din Bugetul de Stat aprox. 300 milioane de lei (peste 65 milioane euro)
Lista completa a loca (…)

Citeste toata stirea Judeţul Iaşi, în pragul falimentului? Vezi localităţile ce nu-şi pot plăti cheltuielile la ziaruldeiasi.ro.

Nu rata celelalte stiri locale din Romania si judetul Iasi. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.

Alte Stiri de ultima ora din Locale - sâmbătă, 29 august 2015

Lasa un comentariu