Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din judetul Tulcea > LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Stiri Presa Online
Publicat marți, 17 decembrie 2013, 9:54.

Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Patru indivizi dubioşi ajunşi consilieri locali au blocat timp de luni de zile activitatea Consiliului Local din comună tulceană I.C Brătianu. Deşi aleşi de localnici pentru a-i reprezenta în administraţia locală, Alexe Iordan (PNL), Dănilă Ilie (UNPR), Munteanu Dănilă Marian (UNPR) şi Grigore Marcel (PPDD) au chiulit pur şi simplu, neprezentându-se la muncă!

Mai mult, după ce a fost ales şi viceprimar, liberalul susţinut de conducerea de la Tulcea, Alexe Iordan, nu a catadicsit să mai vină la serviciu, deşi a fost plătit din banii contribuabililor! De semnalat pentru liderul PNL Tulcea, Octavian Popă, este şi faptul că acest Alexe Iordan se recomanda oficial ca fiind preşedintele Partidului Naţional Liberal!

Deşi aceste fapte par incredibile ele s-au petrecut în I.C.Brătianu, acolo unde aceşti patru indivizi nu s-au prezentat la şedinţele de Consiliu Local încercând să blocheze practic activitatea în comună, chiar dacă astfel au pus în pericol funcţionarea şcolii, acordarea ajutoarelor către persoanele nevoiaşe din I.C. Brătianu şi multe alte aspecte privitoare la bunul mers al comunei. Motivele sunt în mintea lor probabil, acolo unde activitatea în folosul comunităţii a fost înlocuită cu alte interese personale.

După tot acest chiul organizat al consilierilor Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel autorităţile statului au luat măsuri, Prefectura a solicitat revocarea Consiliului Local, aceeaşi solicitare fiind făcută şi de primarul Chiriţă, acesta având câştig de cauză la Tribunalul Tulcea, practic urmând organizarea unor noi alegeri pentru ConsiliulLocal, nu şi pentru funcţia de primar deţinuta in continuare de Viorel Chiriţă.

„Timp de patru luni de zile cei patru consilieri nu au vrut să respecte legea, să fie prezenţi la şedinţele de consiliu şi să voteze hotărâri deosebit de importante pentru comună.În aceste condiţii noi am încercat să lucrăm, să menţinem comună în viaţă, altfel se bloca totul. Cerem locuitorilor comunei I.C.Brătianu să-i sancţioneze la vot pe cei patru la alegerile ce vor fi organizate de Guvern “spune primarul Viorel Chiriţă.

Alegeri ce vor fi plătite din bani publici, deci practic şi din banii locuitorilor comunei I.C. Brătianu, care ar fi putut beneficia în alt mod de aceşti bani pentru lucrări în zonă.Şi poate că nu ar fi o idee rea ca toate costurile pentru organizarea alegerilor să fie plătite de cei patru chiulangii: Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel!

Proiecte importante realizate de echipa primarului Chiriţă

Primarul Viorel Chirita

Primarul Viorel Chirita

Cu toate greutăţile întâmpinate primarul Viorel Chiriţă împreună cu echipă ce a muncit şi pentru chiulangii a reuşit să realizeze mai multe obiective importante pentru locuitorii din I.C. Brătianu. Multe dintre uliţele altădată pline de noroi sunt acum pietruite, tinerii au primit loturi de teren gratuit iar cartierul nou a fost electrificat. Trecând prin localitate se remarca modernizarea şcolii vechi şi a sediului Bibliotecii Nicolae Iorga, un spaţiu modern în care cartea se îmbină cu calculatoarele moderne.

Trecerea gratuită la bac a fost una din principalele mele griji că primar, la început au fost doar elevii, studenţii şi navetişti, iar acum circulă toţi locuitorii comunei gratuit “povesteşte primarul Chiriţă.

Numeroase proiecte au fost deja scrise şi aşteaptă finanţare, multe fiind deja începute sau finalizate, cum ar fi construirea unei grădiniţe cu două săli de clasă, noua bază sportivă de la intrarea în localitate.

„Alimentarea cu apă potabilă în sistem centralizat adevereşte prin fapte concrete, că eu ca primar, nu mă mulţumesc doar a oferi locuitorilor comunei noastre strictul necesar, ci şi de a îmbunătăţi continuu condiţiile de viaţă, prin asigurarea apei potabile şi a apei de consum în sistem centralizat. Este ştiut faptul că încă nu este definitivată lucrarea, fiind necesar racordul electric şi cu toate acestea apa a ajuns în curţile cetăţenilor şi în instituţiile publice, cheltuielile cu energia electrică fiind suportate de mine. Construirea unei baze sportive, tineretul şi toţi amatorii de sport au un spaţiu special amenajat cu gazon, unde să-şi desfăşoare activităţile, dotat cu tribună, vestiar şi grup sanitar. Mai este nevoie de racordul electric şi câţiva angajaţi care să întreţină şi să asigure paza obiectivului. Aceeaşi nevoie este şi la alimentarea cu apă. Fostul consiliul local nu a dorit angajarea acestor oameni pe motiv că sărăceşte bugetul local, adevăratul motiv fiind împiedicarea mea de a realiza aceste investiţii importante pentru comună.

Construire canalizare menajeră în sistem centralizat şi staţie de tratare ape uzate, este un proiect nou aprobat prin Hotărârea Guvernului, prin care va creşte gradul de dezvoltare al comunei şi se vor îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale locuitorilor.

Toate proiectele îşi au documentaţia făcută, toate studiile şi avizele sunt gata, rămâne doar constituirea unui nou consiliu local, care să nu pună mai presus interesele personale, ci doar să susţină proiectele iniţiate de mine şi să-mi acorde ajutor pentru a face rost de banii necesari la bugetul local, la care se va adăuga sprijinul domnului Horia Teodorescu preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi membru PSD. Am convingerea că dumneavoastră veţi alege un nou consiliu local care să urmărească interesele şi binele locuitorilor comunei noastre. “a declarat primarul Viorel Chiriţă.

 

 

Citeste toata stirea LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL! la ziaruldetulcea.ro.

Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Tulcea. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Tulcea - luni, 24 noiembrie 2014


  Surpriză pentru călătorii TCE Ploieşti: staţia Ofelia a fost reparată

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 17:06 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Surpriză pentru călătorii TCE Ploieşti: staţia Ofelia a fost reparată După ce observatorulph.ro a publicat fotografii cu startea deplorabilă a staţiei TCE Ofelia, aceasta a fost reparată.Vineri, 21 noiembrie, observatorulph.ro a publicat sesizarea unui ploieştean nemulţumit de starea staţiei TCE Ofelia din Ploieşti. Detalii aici:Astăzi, acelaşi cititor ne-a...


  Irlanda caută însoţitori de zbor şi stewarzi. Vezi ce salarii se oferă!

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:46 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Irlanda caută însoţitori de zbor şi stewarzi. Vezi ce salarii se oferă! Foto: pilotmagazin.ro Nu mai puţin de 100 de locuri de muncă sunt puse la dispoziţie de Irlanda pentru însoţitori de zbor şi stewarzi. salariul net lunar oferit este între 100 şi 1400 euro, cu contract pe...


  Cum să scapi cu viaţă dintr-un cutremur puternic. Pompierii giurgiuveni dau sfaturi actualizate

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:37 Stire de ultima ora din judetul Giurgiu: Cum să scapi cu viaţă dintr-un cutremur puternic. Pompierii giurgiuveni dau sfaturi actualizate Avertismentele seismologilor privind iminenţa producerii unui cutremur puternic în următorii ani i-au determinat pe specialiştii în situaţii de urgenţă să adopte planuri şi măsuri pentru diminuarea pagubelor materiale şi a pierderilor de vieţi omeneşti. Însă,...


  DNA l-a trimis în judecată pe fostul prefect Cătălin Bocăneanu și în dosarul finanțării de 1.000.000 pentru FCM Dunărea

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:29 Stire de ultima ora din judetul Galati: DNA l-a trimis în judecată pe fostul prefect Cătălin Bocăneanu și în dosarul finanțării de 1.000.000 pentru FCM Dunărea Marți, 25 noiembrie, la Tribunalul Galați va fi primul termen în dosarul 6.924/121/2014, în care fostul prefect Cătălin Emanoil Bocăneanu și fostul președinte al FCM Galați, Auraș Brașoveanu au...


  Concert Pepe la Uvertura Mall

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:25 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Concert Pepe la Uvertura Mall Black Friday va fi sarbatorit in acest an la Uvertura Mall prin evenimentul dedicat ”Noaptea Reducerilor” care va avea loc pe data de 28 noiembrie 2014 incepand cu ora 18:00 pana la miezul noptii. Botosanenii sunt invitati sa faca cumparaturi din cele peste...


  BP al Camerei se va intruni imediat ce va primi cererea de ridicare a imunitatii lui Marko Attila

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:22 Stire de ultima ora din judetul Constanta: BP al Camerei se va intruni imediat ce va primi cererea de ridicare a imunitatii lui Marko Attila Biroul Permanent al Camerei Deputatilor va fi convocat bdquo;imediatrdquo; ce va fi primita cererea DNA privind ridicarea imunitatii deputatului Marko Attila UDMR , a declarat, astazi, deputatul PSD Marcel Ciolacu,...


  Interceptări DNA! Ce combinaţii făceau şefii Poliţiei din Bistriţa cu oamenii de afaceri!

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:10 Stire de ultima ora din judetul Bistrita Nasaud: Interceptări DNA! Ce combinaţii făceau şefii Poliţiei din Bistriţa cu oamenii de afaceri! Şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud sunt cercetaţi că au pretins şi primit, în mod repetat, bani sau alte foloase necuvenite, pentru a trece cu vederea unele nereguli constatate în teren. Aceştia aveau “combinaţii”...


  Aleşii locali, doar două mandate succesive – “Asemenea prevederi legale ar trebui să li se aplice celor care dorm în Parlament de câte 4-5 mandate, fără să facă nimic”

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:07 Stire de ultima ora din judetul Teleorman: Aleşii locali, doar două mandate succesive – “Asemenea prevederi legale ar trebui să li se aplice celor care dorm în Parlament de câte 4-5 mandate, fără să facă nimic” Victor Letcanu, primarul de 6 mandate la Drăgăneşti de Vede: “Personal n-am ce să co­men­tez pe o asemenea prostie...


  Ponta a revenit in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai – surse

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:05 Stire de ultima ora din judetul Cluj: Ponta a revenit in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai – surse Aeronava a aterizat pe aeroportul Henri Coanda in jurul orei 13.00, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Citeste toata stirea Ponta a revenit in Bucuresti cu o aeronava a companiei Fly Dubai – surse...


  Ex-jurnalistul Daniel Meze a fost exclus din PMP: Am cedat locurile "combinagiului" Mircea Gelu Budău

  Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 16:01 Stire de ultima ora din judetul Bihor: Ex-jurnalistul Daniel Meze a fost exclus din PMP: Am cedat locurile "combinagiului" Mircea Gelu Budău După ce conducerea PMP Bihor a anunţat că l-a exclus pe ex-secretarul general al filialei, Daniel Meze, din partid după ce a cedat 12 locuri în secţiile de votare către PPDD, acesta îşi...

  Alte Stiri de ultima ora din Bihor, Locale - luni, 24 noiembrie 2014


   NOU PROMOVATA DELTA DOBROGEA TULCEA, 11 PARTIDE CONSECUTIVE FĂRĂ ÎNFRÂNGERE!

   Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 15:53 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: NOU PROMOVATA DELTA DOBROGEA TULCEA, 11 PARTIDE CONSECUTIVE FĂRĂ ÎNFRÂNGERE! Echipa tulceana este una dintre candidatele certe la promovare, încheind turul Ligii a III-a pe locul doi în seria a doua, la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călăraşi. Cele două echipe sunt despărţite doar de golaveraj, însă...


   NOU PROMOVATA DELTA DOBROGEA TULCEA, 11 PARTIDE CONSECUTIVE FĂRĂ ÎNFRÂNGERE!

   Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 15:53 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: NOU PROMOVATA DELTA DOBROGEA TULCEA, 11 PARTIDE CONSECUTIVE FĂRĂ ÎNFRÂNGERE! Echipa tulceana este una dintre candidatele certe la promovare, încheind turul Ligii a III-a pe locul doi în seria a doua, la egalitate de puncte cu liderul Dunărea Călăraşi. Cele două echipe sunt despărţite doar de golaveraj, însă...


   Jipa, pus sub control judiciar pentru săvârșirea mai multor infracțiuni

   Publicat luni, 24 noiembrie 2014, 13:36 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Jipa, pus sub control judiciar pentru săvârșirea mai multor infracțiuni La 20.11.2014, polițiștii l-au reținut pentru 24 ore în baza unei ordonanțe de reținere pe Jipa Marian de 51 ani din loc. Niculițel, jud. Tulcea, pentru săvârșirea mai multor infracțiuni la regimul circulației rutiere. Astfel, în perioada 11.08....


   TRIBUNALUL TULCEA A ANULAT REGULAMENTUL DE DEBRANŞARE RESTRICTIV IMPUS DE HOGEA!

   Publicat duminică, 23 noiembrie 2014, 18:08 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: TRIBUNALUL TULCEA A ANULAT REGULAMENTUL DE DEBRANŞARE RESTRICTIV IMPUS DE HOGEA! Regulamentul privind procedura de deconectare/debranşare de la sistemul centralizat impus de Consiliul Local Tulcea a fost anulat în instanţă, astfel încât tulceni se vor putea debranşa mai uşor, în ciuda interdicţiilor impuse de iniţiatorul acestui regulament, primarul...


   Camera de Comerţ şi Industrie Tulcea a premiat cele mai bune firme

   Publicat vineri, 21 noiembrie 2014, 14:42 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Camera de Comerţ şi Industrie Tulcea a premiat cele mai bune firme Joi 20 noiembrie, de la orele 18.00, Hotelul Delta a fost  gazda Topului Judeţean al Firmelor, eveniment de tradiţie, aflat cea de-a XXI-a ediţie. Organizatorul acestui eveniment a fost Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Tulcea,...


   FOTBALUL TULCEAN, ÎN DIALOG CU PREŞEDINTELE F.R.F.

   Publicat vineri, 21 noiembrie 2014, 1:24 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: FOTBALUL TULCEAN, ÎN DIALOG CU PREŞEDINTELE F.R.F. Conducerea Federaţiei Romane de Fotbal a organizat joi la Brăila o întâlnire regional cu reprezentanţii Asociaţiilor Judeţene de Fotbal şi cluburile afiliate, întâlnire la care a participat şi preşedintele Răzvan Burleanu. Acesta a prezentat pe scurt principalele preocupări ale F.R.F., proiectele...


   „Baladele Deltei” duc „Pescarii” la Sibiu!

   Publicat joi, 20 noiembrie 2014, 22:48 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: „Baladele Deltei” duc „Pescarii” la Sibiu! De 15 ani se desfăşoară la Sibiu, Festivalul Naţional de Folclor „Ioan Macrea” organizat de Consiliul Judeţean Sibiu, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu, în parteneriat cu Consiliul Local şi Primăria Municipiului Sibiu. Aşa cum au...


   ANCHETATORII VÂNEAZĂ DOI AVOCAŢI TULCENI!

   Publicat joi, 20 noiembrie 2014, 1:59 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: ANCHETATORII VÂNEAZĂ DOI AVOCAŢI TULCENI! Mai mulţi tulceni implicaţi în ultimii ani în procese ce s-au judecat la Constantă s-au trezit chemaţi la sediul central al unei instituţii de control, citaţi ca martori. Spre surpriza acestora, anchetatorii au solicitat date legate de doi magistraţi constănţeni, care au judecat...


   ANCHETATORII VÂNEAZĂ DOI AVOCAŢI TULCENI!

   Publicat joi, 20 noiembrie 2014, 1:59 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: ANCHETATORII VÂNEAZĂ DOI AVOCAŢI TULCENI! Mai mulţi tulceni implicaţi în ultimii ani în procese ce s-au judecat la Constantă s-au trezit chemaţi la sediul central al unei instituţii de control, citaţi ca martori. Spre surpriza acestora, anchetatorii au solicitat date legate de doi magistraţi constănţeni, care au judecat...


   DECIZIA PDL DE EXCLUDERE A CONSILIERULUI NĂSTASE, SUSPENDATĂ DE INSTANŢĂ

   Publicat miercuri, 19 noiembrie 2014, 9:45 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: DECIZIA PDL DE EXCLUDERE A CONSILIERULUI NĂSTASE, SUSPENDATĂ DE INSTANŢĂ Iordan Nastase, noul viceprimar Avocatul P.D.L.-ului nu a avut câştig de cauză în instanţă în cazul deciziei de excludere a consilierului local Iordan Năstase. Tribunalul Tulcea a decis vineri suspendarea deciziei prin care P.D.L.Tulcea a decis excluderea din...Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania. 

Newsletter
Detalii abonare la Newsletter

×