LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!


Publicat marți, 17 decembrie 2013, 9:54, in categoria Locale, Tulcea.

Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Patru indivizi dubioşi ajunşi consilieri locali au blocat timp de luni de zile activitatea Consiliului Local din comună tulceană I.C Brătianu. Deşi aleşi de localnici pentru a-i reprezenta în administraţia locală, Alexe Iordan (PNL), Dănilă Ilie (UNPR), Munteanu Dănilă Marian (UNPR) şi Grigore Marcel (PPDD) au chiulit pur şi simplu, neprezentându-se la muncă!

Mai mult, după ce a fost ales şi viceprimar, liberalul susţinut de conducerea de la Tulcea, Alexe Iordan, nu a catadicsit să mai vină la serviciu, deşi a fost plătit din banii contribuabililor! De semnalat pentru liderul PNL Tulcea, Octavian Popă, este şi faptul că acest Alexe Iordan se recomanda oficial ca fiind preşedintele Partidului Naţional Liberal!

Deşi aceste fapte par incredibile ele s-au petrecut în I.C.Brătianu, acolo unde aceşti patru indivizi nu s-au prezentat la şedinţele de Consiliu Local încercând să blocheze practic activitatea în comună, chiar dacă astfel au pus în pericol funcţionarea şcolii, acordarea ajutoarelor către persoanele nevoiaşe din I.C. Brătianu şi multe alte aspecte privitoare la bunul mers al comunei. Motivele sunt în mintea lor probabil, acolo unde activitatea în folosul comunităţii a fost înlocuită cu alte interese personale.

După tot acest chiul organizat al consilierilor Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel autorităţile statului au luat măsuri, Prefectura a solicitat revocarea Consiliului Local, aceeaşi solicitare fiind făcută şi de primarul Chiriţă, acesta având câştig de cauză la Tribunalul Tulcea, practic urmând organizarea unor noi alegeri pentru ConsiliulLocal, nu şi pentru funcţia de primar deţinuta in continuare de Viorel Chiriţă.

„Timp de patru luni de zile cei patru consilieri nu au vrut să respecte legea, să fie prezenţi la şedinţele de consiliu şi să voteze hotărâri deosebit de importante pentru comună.În aceste condiţii noi am încercat să lucrăm, să menţinem comună în viaţă, altfel se bloca totul. Cerem locuitorilor comunei I.C.Brătianu să-i sancţioneze la vot pe cei patru la alegerile ce vor fi organizate de Guvern “spune primarul Viorel Chiriţă.

Alegeri ce vor fi plătite din bani publici, deci practic şi din banii locuitorilor comunei I.C. Brătianu, care ar fi putut beneficia în alt mod de aceşti bani pentru lucrări în zonă.Şi poate că nu ar fi o idee rea ca toate costurile pentru organizarea alegerilor să fie plătite de cei patru chiulangii: Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel!

Proiecte importante realizate de echipa primarului Chiriţă

Primarul Viorel Chirita

Primarul Viorel Chirita

Cu toate greutăţile întâmpinate primarul Viorel Chiriţă împreună cu echipă ce a muncit şi pentru chiulangii a reuşit să realizeze mai multe obiective importante pentru locuitorii din I.C. Brătianu. Multe dintre uliţele altădată pline de noroi sunt acum pietruite, tinerii au primit loturi de teren gratuit iar cartierul nou a fost electrificat. Trecând prin localitate se remarca modernizarea şcolii vechi şi a sediului Bibliotecii Nicolae Iorga, un spaţiu modern în care cartea se îmbină cu calculatoarele moderne.

Trecerea gratuită la bac a fost una din principalele mele griji că primar, la început au fost doar elevii, studenţii şi navetişti, iar acum circulă toţi locuitorii comunei gratuit “povesteşte primarul Chiriţă.

Numeroase proiecte au fost deja scrise şi aşteaptă finanţare, multe fiind deja începute sau finalizate, cum ar fi construirea unei grădiniţe cu două săli de clasă, noua bază sportivă de la intrarea în localitate.

„Alimentarea cu apă potabilă în sistem centralizat adevereşte prin fapte concrete, că eu ca primar, nu mă mulţumesc doar a oferi locuitorilor comunei noastre strictul necesar, ci şi de a îmbunătăţi continuu condiţiile de viaţă, prin asigurarea apei potabile şi a apei de consum în sistem centralizat. Este ştiut faptul că încă nu este definitivată lucrarea, fiind necesar racordul electric şi cu toate acestea apa a ajuns în curţile cetăţenilor şi în instituţiile publice, cheltuielile cu energia electrică fiind suportate de mine. Construirea unei baze sportive, tineretul şi toţi amatorii de sport au un spaţiu special amenajat cu gazon, unde să-şi desfăşoare activităţile, dotat cu tribună, vestiar şi grup sanitar. Mai este nevoie de racordul electric şi câţiva angajaţi care să întreţină şi să asigure paza obiectivului. Aceeaşi nevoie este şi la alimentarea cu apă. Fostul consiliul local nu a dorit angajarea acestor oameni pe motiv că sărăceşte bugetul local, adevăratul motiv fiind împiedicarea mea de a realiza aceste investiţii importante pentru comună.

Construire canalizare menajeră în sistem centralizat şi staţie de tratare ape uzate, este un proiect nou aprobat prin Hotărârea Guvernului, prin care va creşte gradul de dezvoltare al comunei şi se vor îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale locuitorilor.

Toate proiectele îşi au documentaţia făcută, toate studiile şi avizele sunt gata, rămâne doar constituirea unui nou consiliu local, care să nu pună mai presus interesele personale, ci doar să susţină proiectele iniţiate de mine şi să-mi acorde ajutor pentru a face rost de banii necesari la bugetul local, la care se va adăuga sprijinul domnului Horia Teodorescu preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi membru PSD. Am convingerea că dumneavoastră veţi alege un nou consiliu local care să urmărească interesele şi binele locuitorilor comunei noastre. “a declarat primarul Viorel Chiriţă.

 

 

Citeste toata stirea LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL! la ziaruldetulcea.ro.

Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Tulcea. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Tulcea - sâmbătă, 2 august 2014

  Prins în timp ce conducea cu 218km/h pe Autostrada Transilvania

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 9:26 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Prins în timp ce conducea cu 218km/h pe Autostrada Transilvania Un cetăţean german a fost prins de poliţişti conducând cu 218 km/h pe A3 în Cluj. Citeste toata stirea Prins în timp ce conducea cu 218km/h pe Autostrada Transilvania la monitorulcj.ro. Urmareste site-ul nostru si pe Facebook...

  Pictura zilei: Cer de vara de Adam Baltatu

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 9:25 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Pictura zilei: Cer de vara de Adam Baltatu Nascut in anul 1889, la Husi, Adam Baltatu este considerat un foarte bun peisagist, in acelasi timp, opera sa cuprinde si portrete remarcabile. Numele sau este legat de respectul pentru valorile traditionale romanesti, manifestate in creatiile sale. Adam Baltatu a...

  Se pot face abonamente RATT si in weekend

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 8:54 Stire de ultima ora din judetul Timis: Se pot face abonamente RATT si in weekend RATT anunță că, din 2 august, Centrul de vânzare bilete și abonamente de la sediul de pe Bd. Take Ionescu va fi deschis inclusiv sâmbăta și duminica. Citeste toata stirea Se pot face abonamente RATT si in weekend la debanat.ro....

  ACCIDENT – Coliziune intre doua trenuri in Germania, soldata cu mai multi raniti

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 8:45 Stire de ultima ora din judetul Maramures: ACCIDENT – Coliziune intre doua trenuri in Germania, soldata cu mai multi raniti Cel putin 12 persoane au fost ranite vineri seara, in urma unei coliziuni intre un tren de pasageri si un tren de marfa, in apropiere de gara din Mannheim, in sudul Germaniei, a anuntat operatorul...

  Elevii din Constanta, premiati la etapa nationala a Concursului de istorie

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 8:45 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Elevii din Constanta, premiati la etapa nationala a Concursului de istorie In perioada 28 31 iulie 2014, la Slobozia, judetul Ialomita, s a desfasurat etapa nationala a Concursului de istorie bdquo;Sesiunea de referate si comunicari stiintifice ale elevilor din invatamantul liceal, pentru disciplina istorierdquo;. In cadrul cncursului, eleva...

  Ziar Piatra-Neamt, nr. 8, editie print

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 8:24 Stire de ultima ora din judetul Neamt: Ziar Piatra-Neamt, nr. 8, editie print Citeste toata stirea Ziar Piatra-Neamt, nr. 8, editie print la ziarpiatraneamt.ro. Nu rata celelalte stiri locale din Romania. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos. Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter...

  Izolat vor aparea ploile: Vreme calduroasa la mare

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 8:15 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Izolat vor aparea ploile: Vreme calduroasa la mare Potrivit informatiilor furnizate de Administratia Nationala de Meteorologie, in regiunea Dobrogei, vremea va fi calduroasa pe timpul zilei. Cerul va fi variabil si izolat se vor semnala averse. Vantul va sufla moderat cu unele intensificari. Este posibil sa apara descarcari...

  Hotnews.ro – Situatie bizara: Politistii de frontiera fac zilnic controale pe Aeroportul privat Tuzla

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 8:05 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Hotnews.ro – Situatie bizara: Politistii de frontiera fac zilnic controale pe Aeroportul privat Tuzla De mai bine de doi ani, reprezentantii firmei Regional Air Services, controlata de Dorin Ivascu, insista pe langa autoritatile statului sa aprobe un proiect de Hotarare de Guvern prin care Aeroportul Tuzla, un aeroport...

  Un fost primar reclamat la ANI şi în instanţă după ce şi-a concesionat singur un depozit de cereale cu mai puţin de 10 euro pe an

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 7:23 Stire de ultima ora din judetul Botosani: Un fost primar reclamat la ANI şi în instanţă după ce şi-a concesionat singur un depozit de cereale cu mai puţin de 10 euro pe an Un fost primar a fost reclamat de actualul executiv la Agenţia Naţională de Integritate şi în instanţă, după ce şi-ar fi concesionat,...

  Accident pe DN1

  Publicat: sâmbătă, 2 august 2014, 7:05 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Accident pe DN1 Traficul rutier a fost îngreunat ieri seară, pe DN1, ca urmare a unui accident rutier. Un pieton care traversa neregulamentar a fost lovit de un autoturism.Accidentul s-a produs ieri, în jurul orei 17.00, pe DN1, la ieșiria din București către Ploiești, în apropiere de intersecția...

  Alte Stiri de ultima ora din Locale, Prahova - sâmbătă, 2 august 2014

   Tulcence pe podiumul Campionatelor Europenelor de Box

   Publicat: vineri, 1 august 2014, 18:16 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Tulcence pe podiumul Campionatelor Europenelor de Box Vineri, începând cu ora 10.00, la sediul Direcției Județene de Sport și Tineret a avut loc o conferință de presă în care a fost prezentată, oficial, performanța celor două tinere din județul Tulcea, Elena Timofte și Oana Iorga. Fetele au adus...

   Danube Delta Rally a fost primit în Europa!

   Publicat: vineri, 1 august 2014, 8:39 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Danube Delta Rally a fost primit în Europa! Joi, începând cu ora 11.00, la sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Județean Tulcea a avut loc o conferință de presă în care s-a discutat raportul Federației Internaționale de Automobilism. La eveniment au participat, alături de Mihai Tănase, reprezentant al Club...

   HOGEA, NUMIT PAPAGAL DE UN COLEG LIBERAL: “NU MAI AI MULT CA PRIMAR!”

   Publicat: miercuri, 30 iulie 2014, 15:34 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: HOGEA, NUMIT PAPAGAL DE UN COLEG LIBERAL: “NU MAI AI MULT CA PRIMAR!” Nici nu s-a obişnuit prea bine primarul Hogea cu postura de membru PNL că a şi fost atacat, culmea, de un coleg liberal! În plenul şedinţei de Consiliu Local desfăşurată miercuri în sala Mihail Kogălniceanu...

   Polițiști noi la Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea

   Publicat: marți, 29 iulie 2014, 10:22 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Polițiști noi la Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea  Luni 28 iulie absolvenții Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”, promoția 2014 repartizați la Inspectoratul de Poliție al Județului Tulcea, s-au prezentat la noile posturi. Cei trei ofițeri își vor desfășura activitatea în domeniile: investigarea fraudelor și investigații criminale....

   LOVITURA DE TEATRU ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN!

   Publicat: luni, 28 iulie 2014, 16:59 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LOVITURA DE TEATRU ÎN CONSILIUL JUDEŢEAN! Deşi exclus de partid, fostul lider PPDD Tulcea Stelian Gavruş rămâne în funcţia de consilier local. Proiectele ce consfinţeau retragerea sprijinului politic de către PPDD şi cel de înlocuire a lui Gavroş cu Marin Sima au fost retrase de pe ordinea de...

   A fost lansat Ghidul oportunităţilor de afaceri din judeţul Tulcea

   Publicat: luni, 28 iulie 2014, 16:05 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: A fost lansat Ghidul oportunităţilor de afaceri din judeţul Tulcea Luni, 28 iulie 2014, la Sala Mihail Kogălniceanu a Consiliului Judeţean Tulcea a avut loc evenimentul de lansare a Ghidului “Oportunităţi de Afaceri în judeţul Tulcea, România”, publicaţie realizată în parteneriat de Consiliul Judeţean Tulcea şi Instituţia Prefectului...

   SECRETARA PENALĂ, RECLAMATA ŞI DIN SUA ŞI NOUA ZEELANDĂ: JEFUIŢI DE COMUNIŞTI-ÎNGROPAŢI DE FUNCŢIONARII DIN SULINA!

   Publicat: duminică, 27 iulie 2014, 12:05 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: SECRETARA PENALĂ, RECLAMATA ŞI DIN SUA ŞI NOUA ZEELANDĂ: JEFUIŢI DE COMUNIŞTI-ÎNGROPAŢI DE FUNCŢIONARII DIN SULINA! Sulineanul Murioti Nicolae Iustin –Petre a depus plângere penală împotriva secretarei Primăriei Sulina- Picu Alina, pentru abuz în serviciu şi neglijenţa în serviciu. Din reclamaţia acestuia rezultă că secretara penală Picu a...

   Strategia de dezvoltare a judeţului Tulcea- în discuţia factorilor de decizie

   Publicat: joi, 24 iulie 2014, 8:46 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Strategia de dezvoltare a judeţului Tulcea- în discuţia factorilor de decizie Miercuri, 23 iulie 2014, la Sala Dobrogea a Consiliului Judeţean a avut loc o şedinţă de lucru ce a vizat analizarea şi elaborarea unei forme finale a documentului programatic Strategia Integrată de dezvoltare  durabilă a  judeţului Tulcea...

   Tulceni la spectacolul tradiţiilor locale, în Piaţa George Enescu din Bucureşti

   Publicat: luni, 21 iulie 2014, 10:11 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Tulceni la spectacolul tradiţiilor locale, în Piaţa George Enescu din Bucureşti Evenimentul numit „România – Grădina Europei. Descoperă comorile României“ a avut loc sâmbătă, în Piaţa George Enescu din Bucureşti şi a fost organizat de Asociația „Cele mai frumoase date din România – AFSR“, Autoritatea Națională pentru Turism...

   Patru localități din Delta Dunării vor beneficia de infrastructură verde și servicii pentru ecoturism și pescaturism

   Publicat: luni, 21 iulie 2014, 8:58 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Patru localități din Delta Dunării vor beneficia de infrastructură verde și servicii pentru ecoturism și pescaturism Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 a prezentat trei dintre cele mai ample proiecte inițiate în Delta Dunării, care pot demonstra că ecoturismul și infrastructura verde pot oferi acestei zone un viitor...

Lasa un comentariu


unu × = unuAboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii

care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter

Detalii abonare