Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din judetul Tulcea > LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!


Publicat marți, 17 decembrie 2013, 9:54.

Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Patru indivizi dubioşi ajunşi consilieri locali au blocat timp de luni de zile activitatea Consiliului Local din comună tulceană I.C Brătianu. Deşi aleşi de localnici pentru a-i reprezenta în administraţia locală, Alexe Iordan (PNL), Dănilă Ilie (UNPR), Munteanu Dănilă Marian (UNPR) şi Grigore Marcel (PPDD) au chiulit pur şi simplu, neprezentându-se la muncă!

Mai mult, după ce a fost ales şi viceprimar, liberalul susţinut de conducerea de la Tulcea, Alexe Iordan, nu a catadicsit să mai vină la serviciu, deşi a fost plătit din banii contribuabililor! De semnalat pentru liderul PNL Tulcea, Octavian Popă, este şi faptul că acest Alexe Iordan se recomanda oficial ca fiind preşedintele Partidului Naţional Liberal!

Deşi aceste fapte par incredibile ele s-au petrecut în I.C.Brătianu, acolo unde aceşti patru indivizi nu s-au prezentat la şedinţele de Consiliu Local încercând să blocheze practic activitatea în comună, chiar dacă astfel au pus în pericol funcţionarea şcolii, acordarea ajutoarelor către persoanele nevoiaşe din I.C. Brătianu şi multe alte aspecte privitoare la bunul mers al comunei. Motivele sunt în mintea lor probabil, acolo unde activitatea în folosul comunităţii a fost înlocuită cu alte interese personale.

După tot acest chiul organizat al consilierilor Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel autorităţile statului au luat măsuri, Prefectura a solicitat revocarea Consiliului Local, aceeaşi solicitare fiind făcută şi de primarul Chiriţă, acesta având câştig de cauză la Tribunalul Tulcea, practic urmând organizarea unor noi alegeri pentru ConsiliulLocal, nu şi pentru funcţia de primar deţinuta in continuare de Viorel Chiriţă.

„Timp de patru luni de zile cei patru consilieri nu au vrut să respecte legea, să fie prezenţi la şedinţele de consiliu şi să voteze hotărâri deosebit de importante pentru comună.În aceste condiţii noi am încercat să lucrăm, să menţinem comună în viaţă, altfel se bloca totul. Cerem locuitorilor comunei I.C.Brătianu să-i sancţioneze la vot pe cei patru la alegerile ce vor fi organizate de Guvern “spune primarul Viorel Chiriţă.

Alegeri ce vor fi plătite din bani publici, deci practic şi din banii locuitorilor comunei I.C. Brătianu, care ar fi putut beneficia în alt mod de aceşti bani pentru lucrări în zonă.Şi poate că nu ar fi o idee rea ca toate costurile pentru organizarea alegerilor să fie plătite de cei patru chiulangii: Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel!

Proiecte importante realizate de echipa primarului Chiriţă

Primarul Viorel Chirita

Primarul Viorel Chirita

Cu toate greutăţile întâmpinate primarul Viorel Chiriţă împreună cu echipă ce a muncit şi pentru chiulangii a reuşit să realizeze mai multe obiective importante pentru locuitorii din I.C. Brătianu. Multe dintre uliţele altădată pline de noroi sunt acum pietruite, tinerii au primit loturi de teren gratuit iar cartierul nou a fost electrificat. Trecând prin localitate se remarca modernizarea şcolii vechi şi a sediului Bibliotecii Nicolae Iorga, un spaţiu modern în care cartea se îmbină cu calculatoarele moderne.

Trecerea gratuită la bac a fost una din principalele mele griji că primar, la început au fost doar elevii, studenţii şi navetişti, iar acum circulă toţi locuitorii comunei gratuit “povesteşte primarul Chiriţă.

Numeroase proiecte au fost deja scrise şi aşteaptă finanţare, multe fiind deja începute sau finalizate, cum ar fi construirea unei grădiniţe cu două săli de clasă, noua bază sportivă de la intrarea în localitate.

„Alimentarea cu apă potabilă în sistem centralizat adevereşte prin fapte concrete, că eu ca primar, nu mă mulţumesc doar a oferi locuitorilor comunei noastre strictul necesar, ci şi de a îmbunătăţi continuu condiţiile de viaţă, prin asigurarea apei potabile şi a apei de consum în sistem centralizat. Este ştiut faptul că încă nu este definitivată lucrarea, fiind necesar racordul electric şi cu toate acestea apa a ajuns în curţile cetăţenilor şi în instituţiile publice, cheltuielile cu energia electrică fiind suportate de mine. Construirea unei baze sportive, tineretul şi toţi amatorii de sport au un spaţiu special amenajat cu gazon, unde să-şi desfăşoare activităţile, dotat cu tribună, vestiar şi grup sanitar. Mai este nevoie de racordul electric şi câţiva angajaţi care să întreţină şi să asigure paza obiectivului. Aceeaşi nevoie este şi la alimentarea cu apă. Fostul consiliul local nu a dorit angajarea acestor oameni pe motiv că sărăceşte bugetul local, adevăratul motiv fiind împiedicarea mea de a realiza aceste investiţii importante pentru comună.

Construire canalizare menajeră în sistem centralizat şi staţie de tratare ape uzate, este un proiect nou aprobat prin Hotărârea Guvernului, prin care va creşte gradul de dezvoltare al comunei şi se vor îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale locuitorilor.

Toate proiectele îşi au documentaţia făcută, toate studiile şi avizele sunt gata, rămâne doar constituirea unui nou consiliu local, care să nu pună mai presus interesele personale, ci doar să susţină proiectele iniţiate de mine şi să-mi acorde ajutor pentru a face rost de banii necesari la bugetul local, la care se va adăuga sprijinul domnului Horia Teodorescu preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi membru PSD. Am convingerea că dumneavoastră veţi alege un nou consiliu local care să urmărească interesele şi binele locuitorilor comunei noastre. “a declarat primarul Viorel Chiriţă.

 

 

Citeste toata stirea LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL! la ziaruldetulcea.ro.

Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Tulcea. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Tulcea - sâmbătă, 20 septembrie 2014

  Mesajul de pe un zid din Bistriţa, viral pe Internet: "Iubeşte-mă încă o dată…"

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 6:45 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Mesajul de pe un zid din Bistriţa, viral pe Internet: "Iubeşte-mă încă o dată…" Un mesaj haios, scris zidul unei clădiri din Bistriţa, a devenit celebru după ce a fost surprins de către fotograful profesionist Vlad Petri, scrie observatorbn.ro. Inscripţia, care reprezintă, cel mai probabil, mesajul cuiva către...

  Cum vor arăta facturile la iarnă?

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 6:26 Stire de ultima ora din judetul Arges: Cum vor arăta facturile la iarnă? Ca urmare a deciziei Consiliului Local de a reduce preţul de facturare la populaţie a gigacaloriei, valoarea facturilor ar urma să reducă în această iarnă în Piteşti cu circa 20%. Specialiştii de la SC Termo Calor Confort SA au făcut o simulare...

  Accident grav, in Mamaia, la Perla. Doua victime. Una incarcerata

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 6:10 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Accident grav, in Mamaia, la Perla. Doua victime. Una incarcerata Un grav accident rutier s a produs in aceasta noapte, in statiunea Mamaia, in dreptul hotelului Perla.Potrivit informatiilor, sosite pe telefonul de urgenta 112, un autoturism a intrat intr un copac de pe marginea soselei.In urma accidentului au...

  Accident grav, in Mamaia, la Perla. Trei victime. O tanara incarcerata

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 6:10 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Accident grav, in Mamaia, la Perla. Trei victime. O tanara incarcerata Un grav accident rutier s a produs in aceasta noapte, in statiunea Mamaia, in dreptul hotelului Perla.Potrivit informatiilor, sosite pe telefonul de urgenta 112, un autoturism, in care se aflau patru ocupanti, a intrat intr un stalp...

  Obama: SUA vor înarma şi antrena rebelii sirieni

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 6:05 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Obama: SUA vor înarma şi antrena rebelii sirieni Barack Obama a anunţat că Statele Unite vor înarma şi antrena rebelii sirieni moderaţi, care luptă cu gruparea teroristă Statul Islamic. Anunţul lui Barack Obama vine după ce, în presa americană, a fost lansat un sondaj care arăta că președintele...

  Americanii, decizie foarte periculoasă pentru sănătatea lor

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 5:25 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Americanii, decizie foarte periculoasă pentru sănătatea lor Un raport al Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din SUA a relevat că mai puțin de jumătate dintre americani se vaccinează anual împotriva gripei, în condițiile în care boala provoacă mii de morți, informează vineri EFE.Autoritățile medicale au cerut...

  Revista presei locale

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 5:00 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Revista presei locale Demisie la varful ISJ Constanta. Raducu scapa de ghimpele din coasta Galerie FOTO. Explozie puternica in centrul Constantei. A aruncat tot blocul in aer pentru ca avea datorii Galerie FOTO. Cu ce oferte va asteapta dealerii la Salonul Auto de la Maritimo Microbuze scolare pentru...

  DESCOPERIRE macabră într-un parc din Constanța

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 4:45 Stire de ultima ora din judetul Prahova: DESCOPERIRE macabră într-un parc din Constanța Cadavrul unui bărbat a fost descoperit, vineri dimineaţă, în cel mai mare parc din Constanţa, anchetatorii chemaţi la faţa locului neexcluzând varianta unei crime, în condiţiile în care pe corpul victimei există urme de violenţă.Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit pe...

  Masacru în Florida: Opt morți, dintre care șase copii

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 4:05 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Masacru în Florida: Opt morți, dintre care șase copii Un bărbat dintr-o mică localitate situată în Florida și-a ucis fiica și cei șase nepoți cu o armă de foc înainte de a se sinucide, a anunțat joi poliția locală în cursul unei conferințe de presă, citată de AFP.Potrivit...

  Anunt rationalizare apa

  Publicat sâmbătă, 20 septembrie 2014, 3:56 Stire de ultima ora din judetul Neamt: Anunt rationalizare apa Compania Judeţeană APA SERV S.A. face apel către toţi utilizatorii, în special utilizatorii casnici, să folosească în mod raţional apa potabilă din reţeaua publică, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se putea asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor. Mulţumim...

  Alte Stiri de ultima ora din Locale, Neamt - sâmbătă, 20 septembrie 2014

   ÎNCĂ UN CONSILIER A PĂRĂSIT PDL TULCEA!

   Publicat joi, 18 septembrie 2014, 19:59 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: ÎNCĂ UN CONSILIER A PĂRĂSIT PDL TULCEA! Anisoara Radu Mutare surpriză pe scena politică judeţeană după ce miercuri consilierul judeţean PDL Anişoara Radu a decis să devină consilier independent, conform prevederilor Ordonanţei 55/2014. “De o perioadă de timp am analizat mişcările de pe scenă politică, acolo unde apele...

   DOCTORUL VÂLCU A DAT PDL PE PSD! HOGEA POATE PIERDE MAJORITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL!

   Publicat marți, 16 septembrie 2014, 13:59 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: DOCTORUL VÂLCU A DAT PDL PE PSD! HOGEA POATE PIERDE MAJORITATEA ÎN CONSILIUL LOCAL! Consilierul local PDL Dumitru Valcu s-a înscris ieri în PSD, adeziunea fiind aprobată de forul politic municipal. Trecerea a fost confirmată şi de primarul Hogea, preşedintele PSD. În consiliul local grupul PSD va avea...

   Analize gratuite pentru locuitorii din județul Tulcea!

   Publicat marți, 16 septembrie 2014, 12:42 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Analize gratuite pentru locuitorii din județul Tulcea! Este vorba despre o activitate menită să dezvolte accesul populației la servicii de sănătate: tulcenii își pot testa, gratuit, glicemia sau tensiunea arterială și vor beneficia și de analize medicale efectuate de o echipă complexă de medici specialiști. Pe raza municipiului,...

   PRIMAR PDL DIN TULCEA: „VOI VOTA VICTOR PONTA“

   Publicat luni, 15 septembrie 2014, 16:40 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: PRIMAR PDL DIN TULCEA: „VOI VOTA VICTOR PONTA“ Îmi asum hotărârea de a-l sprijini la alegerile prezidențiale 2014 și de a-l vota pe candidatul Partidului Social Democrat, Victor PONTA-transmite printr-un comunicat de presa primarul comunei Luncavita, Stefan Ilie,membru PDL. „Alegerile prezidențiale 2014: stres, luptă, dușmănie, constrângere, golănie, minciună,...

   LA ORDINUL A.C.L.: ZI DECISIVĂ PENTRU PRIMARUL HOGEA!

   Publicat duminică, 14 septembrie 2014, 14:31 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LA ORDINUL A.C.L.: ZI DECISIVĂ PENTRU PRIMARUL HOGEA! Luni este ultima zi în care primarul Hogea poate deveni independent sau poate opta pentru orice formaţiune politică, culmea, dată fiind impusă de conducerea A.C.L. la fel ca şi în cazul celorlalţi aleşi locali, conform unei adrese ce nu a...

   Tulcea susține în unanimitate candidatura prezidențiabilului Victor Ponta!

   Publicat sâmbătă, 13 septembrie 2014, 10:24 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Tulcea susține în unanimitate candidatura prezidențiabilului Victor Ponta! Vineri, de la ora 16.30, la sala Mihail Kogălniceanu din municipiul Tulcea, Organizația Județeană PSD Tulcea a organizat Conferința Extraordinară pentru validarea votului Adunărilor Generale pentru susținerea candidaturii lui Victor Ponta la președinția României. Ședința a început cu aprobarea scrutinului...

   Pompierii tulceni se pregătesc de ziua lor

   Publicat vineri, 12 septembrie 2014, 9:12 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Pompierii tulceni se pregătesc de ziua lor Cu ocazia aniversării la data de 13 Septembrie a ,,Zilei Pompierilor din Romania” şi împlinirii a 166 de ani de la eroicele lupte ale pompierilor din     Dealul Spirii, sambătă, 13Septembrie 2014 colectivul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta” al judeţului...

   SPAGĂ LA RUTIERĂ: TĂTARU RISCĂ ANI GREI DE PUŞCĂRIE!

   Publicat vineri, 12 septembrie 2014, 8:38 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: SPAGĂ LA RUTIERĂ: TĂTARU RISCĂ ANI GREI DE PUŞCĂRIE! Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a inculpatei TĂTARU MIHAELA sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită. Din probatoriul administrat în faza de urmărire penală de procurorul de caz,...

   Stadiul pregătirii alegerilor la Tulcea

   Publicat joi, 11 septembrie 2014, 18:57 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Stadiul pregătirii alegerilor la Tulcea Prefectul Marin Bădiţă În cadrul şedinţei operative a prefectului cu şefii departamentelor din cadrul instituţiei a fost analizat stadiul activităţilor prevăzute în Programul calendaristic pentru realizarea acţiunilor necesare alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014, realizate până în prezent şi activităţile ce urmează...

   TULCEAN TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU TENTATIVA DE OMOR!

   Publicat joi, 11 septembrie 2014, 18:34 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: TULCEAN TRIMIS ÎN JUDECATĂ PENTRU TENTATIVA DE OMOR! Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea au dispus prin rechizitoriu trimiterea în judecată a inculpatului HALMAGHE MARCEL sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat. Din probatoriul administrat în cauză în faza de urmărire penală, a rezultat...

Lasa un comentariu


doi × cinci =Aboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii

care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.

Newsletter

Detalii abonare