Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din judetul Tulcea > LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Stiri Presa Online
Publicat marți, 17 decembrie 2013, 9:54.

Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Patru indivizi dubioşi ajunşi consilieri locali au blocat timp de luni de zile activitatea Consiliului Local din comună tulceană I.C Brătianu. Deşi aleşi de localnici pentru a-i reprezenta în administraţia locală, Alexe Iordan (PNL), Dănilă Ilie (UNPR), Munteanu Dănilă Marian (UNPR) şi Grigore Marcel (PPDD) au chiulit pur şi simplu, neprezentându-se la muncă!

Mai mult, după ce a fost ales şi viceprimar, liberalul susţinut de conducerea de la Tulcea, Alexe Iordan, nu a catadicsit să mai vină la serviciu, deşi a fost plătit din banii contribuabililor! De semnalat pentru liderul PNL Tulcea, Octavian Popă, este şi faptul că acest Alexe Iordan se recomanda oficial ca fiind preşedintele Partidului Naţional Liberal!

Deşi aceste fapte par incredibile ele s-au petrecut în I.C.Brătianu, acolo unde aceşti patru indivizi nu s-au prezentat la şedinţele de Consiliu Local încercând să blocheze practic activitatea în comună, chiar dacă astfel au pus în pericol funcţionarea şcolii, acordarea ajutoarelor către persoanele nevoiaşe din I.C. Brătianu şi multe alte aspecte privitoare la bunul mers al comunei. Motivele sunt în mintea lor probabil, acolo unde activitatea în folosul comunităţii a fost înlocuită cu alte interese personale.

După tot acest chiul organizat al consilierilor Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel autorităţile statului au luat măsuri, Prefectura a solicitat revocarea Consiliului Local, aceeaşi solicitare fiind făcută şi de primarul Chiriţă, acesta având câştig de cauză la Tribunalul Tulcea, practic urmând organizarea unor noi alegeri pentru ConsiliulLocal, nu şi pentru funcţia de primar deţinuta in continuare de Viorel Chiriţă.

„Timp de patru luni de zile cei patru consilieri nu au vrut să respecte legea, să fie prezenţi la şedinţele de consiliu şi să voteze hotărâri deosebit de importante pentru comună.În aceste condiţii noi am încercat să lucrăm, să menţinem comună în viaţă, altfel se bloca totul. Cerem locuitorilor comunei I.C.Brătianu să-i sancţioneze la vot pe cei patru la alegerile ce vor fi organizate de Guvern “spune primarul Viorel Chiriţă.

Alegeri ce vor fi plătite din bani publici, deci practic şi din banii locuitorilor comunei I.C. Brătianu, care ar fi putut beneficia în alt mod de aceşti bani pentru lucrări în zonă.Şi poate că nu ar fi o idee rea ca toate costurile pentru organizarea alegerilor să fie plătite de cei patru chiulangii: Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel!

Proiecte importante realizate de echipa primarului Chiriţă

Primarul Viorel Chirita

Primarul Viorel Chirita

Cu toate greutăţile întâmpinate primarul Viorel Chiriţă împreună cu echipă ce a muncit şi pentru chiulangii a reuşit să realizeze mai multe obiective importante pentru locuitorii din I.C. Brătianu. Multe dintre uliţele altădată pline de noroi sunt acum pietruite, tinerii au primit loturi de teren gratuit iar cartierul nou a fost electrificat. Trecând prin localitate se remarca modernizarea şcolii vechi şi a sediului Bibliotecii Nicolae Iorga, un spaţiu modern în care cartea se îmbină cu calculatoarele moderne.

Trecerea gratuită la bac a fost una din principalele mele griji că primar, la început au fost doar elevii, studenţii şi navetişti, iar acum circulă toţi locuitorii comunei gratuit “povesteşte primarul Chiriţă.

Numeroase proiecte au fost deja scrise şi aşteaptă finanţare, multe fiind deja începute sau finalizate, cum ar fi construirea unei grădiniţe cu două săli de clasă, noua bază sportivă de la intrarea în localitate.

„Alimentarea cu apă potabilă în sistem centralizat adevereşte prin fapte concrete, că eu ca primar, nu mă mulţumesc doar a oferi locuitorilor comunei noastre strictul necesar, ci şi de a îmbunătăţi continuu condiţiile de viaţă, prin asigurarea apei potabile şi a apei de consum în sistem centralizat. Este ştiut faptul că încă nu este definitivată lucrarea, fiind necesar racordul electric şi cu toate acestea apa a ajuns în curţile cetăţenilor şi în instituţiile publice, cheltuielile cu energia electrică fiind suportate de mine. Construirea unei baze sportive, tineretul şi toţi amatorii de sport au un spaţiu special amenajat cu gazon, unde să-şi desfăşoare activităţile, dotat cu tribună, vestiar şi grup sanitar. Mai este nevoie de racordul electric şi câţiva angajaţi care să întreţină şi să asigure paza obiectivului. Aceeaşi nevoie este şi la alimentarea cu apă. Fostul consiliul local nu a dorit angajarea acestor oameni pe motiv că sărăceşte bugetul local, adevăratul motiv fiind împiedicarea mea de a realiza aceste investiţii importante pentru comună.

Construire canalizare menajeră în sistem centralizat şi staţie de tratare ape uzate, este un proiect nou aprobat prin Hotărârea Guvernului, prin care va creşte gradul de dezvoltare al comunei şi se vor îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale locuitorilor.

Toate proiectele îşi au documentaţia făcută, toate studiile şi avizele sunt gata, rămâne doar constituirea unui nou consiliu local, care să nu pună mai presus interesele personale, ci doar să susţină proiectele iniţiate de mine şi să-mi acorde ajutor pentru a face rost de banii necesari la bugetul local, la care se va adăuga sprijinul domnului Horia Teodorescu preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi membru PSD. Am convingerea că dumneavoastră veţi alege un nou consiliu local care să urmărească interesele şi binele locuitorilor comunei noastre. “a declarat primarul Viorel Chiriţă.

 

 

Citeste toata stirea LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL! la ziaruldetulcea.ro.

Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Tulcea. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Tulcea - vineri, 19 decembrie 2014


  Viorel şi Andrei Hrebenciuc rămân în arest

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 5:06 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Viorel şi Andrei Hrebenciuc rămân în arest Magistraţii instanţei supreme au admis cererea procurorilor DNA de prelungire a arestului preventiv în cazul lui Viorel Hrebenciuc şi Andrei Hrebenciuc.Cei doi sunt cercetaţi în dosarul retrocedărilor ilegale de păduri, alături de Ioan Adam şi Gheorghe Paltin Sturdza. Viorel Hrebenciuc a...


  Mircea Badea-amenintari infricosatoare la adresa lui si a familiei. Ce il sfatuieste Pavel Abraham

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 4:07 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Mircea Badea-amenintari infricosatoare la adresa lui si a familiei. Ce il sfatuieste Pavel Abraham Realizatorul emisiunii In gura presei, Mircea Badea, a explicat, joi seara, ca a primit mai multe amenintari de la diversi interlopi si l a intrebat pe chestorul Pavel Abraham, prezent in platoul emisiunii Sinteza...


  Air Jordan Retro 7 Is The Most Hugely- Anticipated Footwear

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 4:02 Stire de ultima ora din judetul Arges: Air Jordan Retro 7 Is The Most Hugely- Anticipated Footwear Year 1987 noticed the launch of a new line of Nike Shoe. This new line of shoes that shook the world with its innovatively advance air sole engineering was Nike Air Max. Because its introduction good deal numerous...


  Evaluãrile la finalul claselor a a II-a , a IVa si a VI-a, între 18 mai si 3 iunie 2015

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 4:00 Stire de ultima ora din judetul Vaslui: Evaluãrile la finalul claselor a a II-a , a IVa si a VI-a, între 18 mai si 3 iunie 2015 Evaluãrile nationale la finalul claselor a II-a, a IV-a si a VI-a în anul scolar 2014 – 2015 vor avea loc în perioada 18 mai – 3 iunie,...


  Actiunea umanitara ”Nu esti singur de Craciun”

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 3:11 Stire de ultima ora din judetul Neamt: Actiunea umanitara ”Nu esti singur de Craciun” Citeste toata stirea Actiunea umanitara ”Nu esti singur de Craciun” la ziarpiatraneamt.ro. Nu rata celelalte stiri locale din Romania. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos. Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si...


  Doi bucureşteni, reţinuţi după ce şantajau bărbaţi care au făcut sex cu fiicele lor

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 3:06 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Doi bucureşteni, reţinuţi după ce şantajau bărbaţi care au făcut sex cu fiicele lor Un bărbat şi o femeie din Bucureşti au fost reţinuţi pentru că ar fi şantajat trei bărbaţi cărora le-au cerut 6.000 de euro, pe motiv că le-au violat fiicele. Cei doi sunt părinţii unor...


  Noi suntem “Argeşul”

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 1:59 Stire de ultima ora din judetul Arges: Noi suntem “Argeşul” Un ziar înseamnă cu mult mai mult decât câteva foi de hârtie. Un ziar e construit şi definit, în primul rând, de oamenii care îl construiesc în fiecare zi. Nu degeaba se spune că lucrul cel mai de preţ pe care îl are un ziar...


  Plange cinematografia: Ne-a mai parasit o stea. A fost vazuta in filme de generatii intregi de romani (video)

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 1:53 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Plange cinematografia: Ne-a mai parasit o stea. A fost vazuta in filme de generatii intregi de romani (video) Actrita italiana Virna Lisi, premiata la Cannes pentru rolul interpretat in filmul Regina Margot, de Patrice Cheacute;reau, a murit la varsta de 78 de ani, a anuntat, joi, agentia de...


  VIDEO şi GALERIE FOTO: Consiliul Local A RESPINS proiectul clădirii de birouri de la Teatru, dar şi construcţia unui bloc

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 1:25 Stire de ultima ora din judetul Vrancea: VIDEO şi GALERIE FOTO: Consiliul Local A RESPINS proiectul clădirii de birouri de la Teatru, dar şi construcţia unui bloc Consiliul Local Focșani a respins solicitările de construire a unei clădiri de birouri pe spațiul verde de lângă parcul de la Teatru și a unui bloc cu cinci...


  Mare curaj la PNL să aleagă o femeie în fruntea partidului

  Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 1:25 Stire de ultima ora din judetul Neamt: Mare curaj la PNL să aleagă o femeie în fruntea partidului Alina Gorghiu este noul preşedinte al PNL. Ea a obţinut 47 de voturi față de impertinentul Ludovic Orban care a avut doar 27 de voturi. Cu un președinte femeie PNL-ul intră într-o nouă eră care poate reprezenta...

  Alte Stiri de ultima ora din Locale, Neamt - vineri, 19 decembrie 2014


   FOTO: Proiectul „Reabilitare şi modernizare Spital de Urgenţă Tulcea” a schimbat faţa vechiului spital tulcean

   Publicat vineri, 19 decembrie 2014, 0:07 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: FOTO: Proiectul „Reabilitare şi modernizare Spital de Urgenţă Tulcea” a schimbat faţa vechiului spital tulcean Proiectului „Reabilitare şi modernizare Spital de Urgenţă Tulcea”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional, Axa prioritară 3 se apropie de final, deja spitalul având o nouă înfăţişare, atât la exterior cât şi la...


   Gala Sportului tulcean, ediţia 2014

   Publicat joi, 18 decembrie 2014, 23:02 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Gala Sportului tulcean, ediţia 2014 Sportivi din toate domeniile au urcat pe scenă şi au primit, din partea organizatorilor, cupe şi diplome – semne ale respectului faţă de realizările deosebite din acest an. Toţi cei care au performat în 2014 au fost aplaudaţi la scenă deschisă, iar restul...


   Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanța –Tulcea-Brăila este gata

   Publicat joi, 18 decembrie 2014, 11:08 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanța –Tulcea-Brăila este gata Pe lângă importanța sa națională, proiectul „Drum Expres Constanța – Tulcea – Brăila” va deservi în condiții bune traficul de tranzit internațional, de mărfuri și persoane de pe teritoriul României Obiectivul proiectului: îmbunătățirea competitivității economice a României prin...


   Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanța –Tulcea-Brăila, scos la licitație

   Publicat joi, 18 decembrie 2014, 11:08 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanța –Tulcea-Brăila, scos la licitație Pe lângă importanța sa națională, proiectul „Drum Expres Constanța – Tulcea – Brăila” va deservi în condiții bune traficul de tranzit internațional, de mărfuri și persoane de pe teritoriul României Obiectivul proiectului: îmbunătățirea competitivității economice a României...


   Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanța –Tulcea-Brăila, scos la licitație

   Publicat joi, 18 decembrie 2014, 11:08 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Studiul de fezabilitate pentru drumul expres Constanța –Tulcea-Brăila, scos la licitație Pe lângă importanța sa națională, proiectul „Drum Expres Constanța – Tulcea – Brăila” va deservi în condiții bune traficul de tranzit internațional, de mărfuri și persoane de pe teritoriul României Obiectivul proiectului: îmbunătățirea competitivității economice a României...


   Primii colindători la Poliţia Oraşului Măcin

   Publicat miercuri, 17 decembrie 2014, 11:35 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Primii colindători la Poliţia Oraşului Măcin Şi poliţiştii de la Poliţia Oraşului Măcin au primit ieri, 16 decembrie 2014, vizita primilor colindători, reprezentaţi de 50 elevi ai claselor a I-a de la Şcoala Gheorghe Banea din loc. Măcin, jud. Tulcea. Copiii au adus în dar poliţiştilor colinde, iar...


   Primii colindători la Poliţia Oraşului Măcin

   Publicat miercuri, 17 decembrie 2014, 11:35 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Primii colindători la Poliţia Oraşului Măcin Şi poliţiştii de la Poliţia Oraşului Măcin au primit ieri, 16 decembrie 2014, vizita primilor colindători, reprezentaţi de 50 elevi ai claselor a I-a de la Şcoala Gheorghe Banea din loc. Măcin, jud. Tulcea. Copiii au adus în dar poliţiştilor colinde, iar...


   Colaborarea între Serviciul de Ajutor Maltez din România şi ioaniţi continuă la Tulcea

   Publicat marți, 16 decembrie 2014, 12:32 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Colaborarea între Serviciul de Ajutor Maltez din România şi ioaniţi continuă la Tulcea Un nou lot de ajutoare pentru judeţul Tulcea a ajuns la finele săptămânii trecute la Complexul de Servicii Familiale Tulcea, acţiunea fiind realizată cu sprijinul Gărzii de Coastă şi a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi...


   DECIZIE RADICALĂ: SINDICATELE VOR SUSŢINE UN APOLITIC LA PRIMĂRIA TULCEA!

   Publicat luni, 15 decembrie 2014, 15:29 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: DECIZIE RADICALĂ: SINDICATELE VOR SUSŢINE UN APOLITIC LA PRIMĂRIA TULCEA!  STIMAŢI LOCUITORI AI MUNICIPIULUI TULCEA  Membri U.J.C.N.S.L.R.-Frăţia,Filiala Tulcea,constată cu îngrijorare şi nemulţumire că în anul 2014 viaţa politică din România a continuat să se degradeze .Modul în care s-au derulat alegerile pentru Preşedinţie a evidenţiat din plin această...


   Campanie umanitară derulată de dr. Emilia Stamate: Consultații oftalmologice gratuite pentru o sută de tulceni

   Publicat luni, 15 decembrie 2014, 1:16 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Campanie umanitară derulată de dr. Emilia Stamate: Consultații oftalmologice gratuite pentru o sută de tulceni De asemenea, pacienții consultați de specialiștii cabinetului medical coordonat de dr. Emilia Stamate au beneficiat și de ochelari (oferiți gratuit). Campania umanitară a avut loc duminică, între orele 11.00 și 14.00, la sediul...

Lasa un comentariu


× noua = cincizeci patruAboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania. 

Newsletter
Detalii abonare la Newsletter

×