Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > Ultimile Stiri din judetul Tulcea > LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Publicat marți, 17 decembrie 2013, 9:54.

Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Patru indivizi dubioşi ajunşi consilieri locali au blocat timp de luni de zile activitatea Consiliului Local din comună tulceană I.C Brătianu. Deşi aleşi de localnici pentru a-i reprezenta în administraţia locală, Alexe Iordan (PNL), Dănilă Ilie (UNPR), Munteanu Dănilă Marian (UNPR) şi Grigore Marcel (PPDD) au chiulit pur şi simplu, neprezentându-se la muncă!

Mai mult, după ce a fost ales şi viceprimar, liberalul susţinut de conducerea de la Tulcea, Alexe Iordan, nu a catadicsit să mai vină la serviciu, deşi a fost plătit din banii contribuabililor! De semnalat pentru liderul PNL Tulcea, Octavian Popă, este şi faptul că acest Alexe Iordan se recomanda oficial ca fiind preşedintele Partidului Naţional Liberal!

Deşi aceste fapte par incredibile ele s-au petrecut în I.C.Brătianu, acolo unde aceşti patru indivizi nu s-au prezentat la şedinţele de Consiliu Local încercând să blocheze practic activitatea în comună, chiar dacă astfel au pus în pericol funcţionarea şcolii, acordarea ajutoarelor către persoanele nevoiaşe din I.C. Brătianu şi multe alte aspecte privitoare la bunul mers al comunei. Motivele sunt în mintea lor probabil, acolo unde activitatea în folosul comunităţii a fost înlocuită cu alte interese personale.

După tot acest chiul organizat al consilierilor Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel autorităţile statului au luat măsuri, Prefectura a solicitat revocarea Consiliului Local, aceeaşi solicitare fiind făcută şi de primarul Chiriţă, acesta având câştig de cauză la Tribunalul Tulcea, practic urmând organizarea unor noi alegeri pentru ConsiliulLocal, nu şi pentru funcţia de primar deţinuta in continuare de Viorel Chiriţă.

„Timp de patru luni de zile cei patru consilieri nu au vrut să respecte legea, să fie prezenţi la şedinţele de consiliu şi să voteze hotărâri deosebit de importante pentru comună.În aceste condiţii noi am încercat să lucrăm, să menţinem comună în viaţă, altfel se bloca totul. Cerem locuitorilor comunei I.C.Brătianu să-i sancţioneze la vot pe cei patru la alegerile ce vor fi organizate de Guvern “spune primarul Viorel Chiriţă.

Alegeri ce vor fi plătite din bani publici, deci practic şi din banii locuitorilor comunei I.C. Brătianu, care ar fi putut beneficia în alt mod de aceşti bani pentru lucrări în zonă.Şi poate că nu ar fi o idee rea ca toate costurile pentru organizarea alegerilor să fie plătite de cei patru chiulangii: Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel!

Proiecte importante realizate de echipa primarului Chiriţă

Primarul Viorel Chirita

Primarul Viorel Chirita

Cu toate greutăţile întâmpinate primarul Viorel Chiriţă împreună cu echipă ce a muncit şi pentru chiulangii a reuşit să realizeze mai multe obiective importante pentru locuitorii din I.C. Brătianu. Multe dintre uliţele altădată pline de noroi sunt acum pietruite, tinerii au primit loturi de teren gratuit iar cartierul nou a fost electrificat. Trecând prin localitate se remarca modernizarea şcolii vechi şi a sediului Bibliotecii Nicolae Iorga, un spaţiu modern în care cartea se îmbină cu calculatoarele moderne.

Trecerea gratuită la bac a fost una din principalele mele griji că primar, la început au fost doar elevii, studenţii şi navetişti, iar acum circulă toţi locuitorii comunei gratuit “povesteşte primarul Chiriţă.

Numeroase proiecte au fost deja scrise şi aşteaptă finanţare, multe fiind deja începute sau finalizate, cum ar fi construirea unei grădiniţe cu două săli de clasă, noua bază sportivă de la intrarea în localitate.

„Alimentarea cu apă potabilă în sistem centralizat adevereşte prin fapte concrete, că eu ca primar, nu mă mulţumesc doar a oferi locuitorilor comunei noastre strictul necesar, ci şi de a îmbunătăţi continuu condiţiile de viaţă, prin asigurarea apei potabile şi a apei de consum în sistem centralizat. Este ştiut faptul că încă nu este definitivată lucrarea, fiind necesar racordul electric şi cu toate acestea apa a ajuns în curţile cetăţenilor şi în instituţiile publice, cheltuielile cu energia electrică fiind suportate de mine. Construirea unei baze sportive, tineretul şi toţi amatorii de sport au un spaţiu special amenajat cu gazon, unde să-şi desfăşoare activităţile, dotat cu tribună, vestiar şi grup sanitar. Mai este nevoie de racordul electric şi câţiva angajaţi care să întreţină şi să asigure paza obiectivului. Aceeaşi nevoie este şi la alimentarea cu apă. Fostul consiliul local nu a dorit angajarea acestor oameni pe motiv că sărăceşte bugetul local, adevăratul motiv fiind împiedicarea mea de a realiza aceste investiţii importante pentru comună.

Construire canalizare menajeră în sistem centralizat şi staţie de tratare ape uzate, este un proiect nou aprobat prin Hotărârea Guvernului, prin care va creşte gradul de dezvoltare al comunei şi se vor îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale locuitorilor.

Toate proiectele îşi au documentaţia făcută, toate studiile şi avizele sunt gata, rămâne doar constituirea unui nou consiliu local, care să nu pună mai presus interesele personale, ci doar să susţină proiectele iniţiate de mine şi să-mi acorde ajutor pentru a face rost de banii necesari la bugetul local, la care se va adăuga sprijinul domnului Horia Teodorescu preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi membru PSD. Am convingerea că dumneavoastră veţi alege un nou consiliu local care să urmărească interesele şi binele locuitorilor comunei noastre. “a declarat primarul Viorel Chiriţă.

 

 

Citeste toata stirea LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL! la ziaruldetulcea.ro.

Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Tulcea. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale, Tulcea - miercuri, 22 octombrie 2014


  Simona Halep a bătut-o pe Serena Williams: 6-0, 6-2

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:29 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Simona Halep a bătut-o pe Serena Williams: 6-0, 6-2 Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a evoluat astăzi, de la ora 11:00, împotriva americancei Serena Williams, locul 1 WTA, în etapa a doua a Grupei Roşii de la Turneul Campioanelor, competiţie care se desfăşoară la Singapore....


  Simona Halep, la prima victorie în faţa Serenei Williams! 6-0, 6-2, după o oră şi patru minute

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:28 Stire de ultima ora din judetul Galati: Simona Halep, la prima victorie în faţa Serenei Williams! 6-0, 6-2, după o oră şi patru minute Simona Halep (4 WTA) a înfruntat, miercuri, 22 octombrie, liderul american Serena Williams, în cea de-a doua partidă a româncei în competiţia de la Singapore. Desfăşurarea meciului a fost una neaşteptată,...


  2.500 de euro – cel mai scump Revelion în Poiana Braşov (Social)

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:28 Stire de ultima ora din judetul Brasov: 2.500 de euro – cel mai scump Revelion în Poiana Braşov (Social) Pachetele de vacanţă pentru Crăciun şi Revelion din ţară sunt aproape epuizate. Cele mai căutate hoteluri sunt cele de pe Valea Prahovei, Braşov şi Băile Felix, acolo unde şi tarifele sunt pe măsura aşteptărilor. Un hotel...


  FENOMENAL: Simona Halep a ”demolat-o” pe Serena Williams: 6 – 0, 6 – 2.

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:28 Stire de ultima ora din judetul Vrancea: FENOMENAL: Simona Halep a ”demolat-o” pe Serena Williams: 6 – 0, 6 – 2. Simona Halep este foarte aproape de calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore, după victoria senzațională în fața numărului 1 mondial, Serena Williams. Simona a câștigat cu 6 – 0, 6 – 2...


  Victorie pentru Halep! A invins-o pe numarul 1 mondial!

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:27 Stire de ultima ora din judetul Cluj: Victorie pentru Halep! A invins-o pe numarul 1 mondial! Victorie incredibila pentru tenismea Simona Halep. A invins-o fara drept de apel pe Serena Williams, locul 1 WTA, in etapa a doua a Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor. Citeste toata stirea Victorie pentru Halep! A invins-o pe numarul...


  FONDURI EUROPENE – Profesorii primesc in perioada imediata 150 euro din bani UE. Guvernul nu impune obligatia de decont

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:27 Stire de ultima ora din judetul Maramures: FONDURI EUROPENE – Profesorii primesc in perioada imediata 150 euro din bani UE. Guvernul nu impune obligatia de decont Profesorii vor primi in saptamanile urmatoare o suma echivalenta cu aproximativ 150 euro, in cadrul programului “Dezvoltarea carierei didactice” finantat din fonduri europene si desfasurat timp de noua luni,...


  Directorul APM Teleorman: Respirăm aer curat pentru că n-avem industrie – Prezentarea activităţilor în cadrul Colegiului Prefectural se face de mântuială

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:25 Stire de ultima ora din judetul Teleorman: Directorul APM Teleorman: Respirăm aer curat pentru că n-avem industrie – Prezentarea activităţilor în cadrul Colegiului Prefectural se face de mântuială Colegiile prefecturale sunt pentru majoritatea directorilor de deconcentrate din judeţ o formalitate. Prezenţa lor în cadrul acestora este sau nu obligatorie, unii delegându-şi înlocuitori, pe motiv că...


  Manifestări dedicate Zilei Armatei României la Satu Mare și Carei

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:18 Stire de ultima ora din Satu Mare: Manifestări dedicate Zilei Armatei României la Satu Mare și Carei Ziua Armatei României va fi sărbătorită anul acesta printr-o serie de manifestări organizate în toate marile garnizoane din ţară, în bazele din teatrele de operaţii unde sunt dislocaţi militari români şi în ţările în care România are acreditaţi...


  ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:11 Stire de ultima ora din judetul Neamt: ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN Atentionare meteorologica Intervalul : 23 octombrie, ora 23 – 24 octombrie, ora 23 Fenomene : ploi însemnate cantitativ, precipitaţii mixte, intensificări ale vântului, răcire accentuată În intervalul menţionat vremea se va răci accentuat în toate regiunile şi va continua să plouă în cea mai...


  Poliţia Judeţeană Giurgiu în doliu. A murit comisarul şef Stelian Soare…

  Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 12:09 Stire de ultima ora din judetul Giurgiu: Poliţia Judeţeană Giurgiu în doliu. A murit comisarul şef Stelian Soare… Doliu în rândul poliţiştilor giurgiuveni. A murit comisarul şef Stelian Soare, un om de înaltă ţinută morală, modest şi decent, omenos şi respectuos, a fost apreciat şi stimat de toţi cei care l-au cunoscut. Redacţia GIURGIUVEANUL este...

  Alte Stiri de ultima ora din Giurgiu, Locale - miercuri, 22 octombrie 2014


   Aproximativ jumătate din bugetul ITI-Delta Dunării va fi alocat domeniilor Transport și Mediu

   Publicat miercuri, 22 octombrie 2014, 8:58 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Aproximativ jumătate din bugetul ITI-Delta Dunării va fi alocat domeniilor Transport și Mediu Acestea constituie principalele priorități pentru perioada de programare 2014-2020, pentru bugetul de peste un miliard de euro alocat județului Tulcea prin mecanismul financiar ITI, susținut și promovat de premierul Victor Ponta.  Coordonatorul Asociației de Dezvoltare...


   Încă o șansă: O mână de ajutor întinsă tinerilor care nu au luat bacalaureatul

   Publicat marți, 21 octombrie 2014, 8:46 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: Încă o șansă: O mână de ajutor întinsă tinerilor care nu au luat bacalaureatul Persoanele care se află în căutarea unui loc de muncă şi au nevoie de ajutor se pot adresa Centrului Garanţii pentru tineri!, deschis la Tulcea, str. Aleea Crucii Roșii, nr. 1, etaj 2. La...


   A început programul Garantii pentru Tineri. Acum in Tulcea!

   Publicat luni, 20 octombrie 2014, 7:56 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: A început programul Garantii pentru Tineri. Acum in Tulcea! Schemele „Garanții pentru Tineri!” care te ajută să te angajezi vizează prevenirea abandonării timpurii a școlii, creșterea șanselor obținerii unui loc de muncă și eliminarea barierelor practice din calea obținerii unui loc de muncă. Programul „Garantii pentru Tineri” ofera...


   BABADAGUL ARE UN NOU VICEPRIMAR, DUPĂ CE LIBERALUL BONŢOI A FOST CONDAMNAT PENTRU LUARE DE MITĂ

   Publicat sâmbătă, 18 octombrie 2014, 23:53 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: BABADAGUL ARE UN NOU VICEPRIMAR, DUPĂ CE LIBERALUL BONŢOI A FOST CONDAMNAT PENTRU LUARE DE MITĂ Iordan Nastase, noul viceprimar Noul viceprimar al orasului Babadag este Iordan Nastase, acesta fiind ales intr-o sedinta a consiliului local ce a avut loc saptamana trecuta. Timp de mai multe luni functia...


   UN TÂNĂR DIN SULINA S-A ARUNCAT ÎN DUNĂRE DE PE NAVA PASAGER!

   Publicat joi, 16 octombrie 2014, 22:10 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: UN TÂNĂR DIN SULINA S-A ARUNCAT ÎN DUNĂRE DE PE NAVA PASAGER! În după-amiaza zilei de 15.10.2014, lucrătorii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Tulcea, au fost sesizaţi telefonic de către Căpitănia Zonală Tulcea, despre faptul că de la bordul navei de pasageri ce se deplasa pe relaţia Tulcea...


   P.D.L. PREGĂTEŞTE DEBARCAREA LIBERALILOR POPA ŞI MOTOC

   Publicat miercuri, 15 octombrie 2014, 23:15 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: P.D.L. PREGĂTEŞTE DEBARCAREA LIBERALILOR POPA ŞI MOTOC Liberalii nu mai prind loc nici la poze… După retragerea lui Crin Antonescu cota actualului preşedinte al PNL Tulcea, Octavian Popă, la centru, a scăzut vertiginos spre zero. Adio posturi bănoase sus puse, consilii de administraţie la marile regii sau alte...


   PRIMARUL DE SARICHIOI, ALES PDL, A TRECUT LA COMUNITATEA RUŞILOR LIPOVENI!

   Publicat miercuri, 15 octombrie 2014, 19:53 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: PRIMARUL DE SARICHIOI, ALES PDL, A TRECUT LA COMUNITATEA RUŞILOR LIPOVENI! Schimbarea nu este una surprinzătoare, primarul Vitali Finoghin fiind dintotdeauna un membru de bază al Comunităţii Ruşilor Lipoveni, un susţinător al tradiţiilor locale, chiar dacă a fost ales că primar P.D.L.. Iată că începând de ieri primarul...


   A.C.L. A MAI PIERDUT UN CONSILIER ŞI VA MAI PIERDE UN VICEPRIMAR

   Publicat miercuri, 15 octombrie 2014, 13:11 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: A.C.L. A MAI PIERDUT UN CONSILIER ŞI VA MAI PIERDE UN VICEPRIMAR Un nou consilier local de la P.D.L. a trecut la P.S.D., înclinând astfel balanţa în Consiliul Local Somova în favoarea P.S.D. Deasemenea, si consilierul Ene Elena a trecut astazi de la P.P.D.D. la P.S.D. “În momentul...


   HOGEA, RUGAT DE PREFECT SĂ ÎŞI DOVEDEASCĂ BÂRFELE!

   Publicat miercuri, 15 octombrie 2014, 12:30 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: HOGEA, RUGAT DE PREFECT SĂ ÎŞI DOVEDEASCĂ BÂRFELE! “În vederea aplicării Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr.55/2014 pentru reglementarea unor măsuri privind administraţia publică locală, Instituţia Prefectului – Judeţul Tulcea a transmis o circulară în atenţia primarilor şi secretarilor unităţilor administrativ teritoriale din judeţul Tulcea, prin care, în...


   „Faptul că Victor Ponta este atât de apropiat de județul nostru și de Delta Dunării ne mobilizează și mai mult“

   Publicat miercuri, 15 octombrie 2014, 12:20 Stire de ultima ora din judetul Tulcea: „Faptul că Victor Ponta este atât de apropiat de județul nostru și de Delta Dunării ne mobilizează și mai mult“ Marți, în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul Partidului Social Democrat, șeful de campanie al PSD Tulcea, Lucian Furdui, a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat...

Lasa un comentariu


trei + = doisprezeceAboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii
care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania.
Newsletter
Detalii abonare http://www.stiri-presa-online.ro/newsletter/