Stiri Presa Online > Locale - Stiri Locale > LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Stiri Presa Online
Publicat marți, 17 decembrie 2013, 9:54.

Stire de ultima ora din judetul Tulcea: LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL!

Patru indivizi dubioşi ajunşi consilieri locali au blocat timp de luni de zile activitatea Consiliului Local din comună tulceană I.C Brătianu. Deşi aleşi de localnici pentru a-i reprezenta în administraţia locală, Alexe Iordan (PNL), Dănilă Ilie (UNPR), Munteanu Dănilă Marian (UNPR) şi Grigore Marcel (PPDD) au chiulit pur şi simplu, neprezentându-se la muncă!

Mai mult, după ce a fost ales şi viceprimar, liberalul susţinut de conducerea de la Tulcea, Alexe Iordan, nu a catadicsit să mai vină la serviciu, deşi a fost plătit din banii contribuabililor! De semnalat pentru liderul PNL Tulcea, Octavian Popă, este şi faptul că acest Alexe Iordan se recomanda oficial ca fiind preşedintele Partidului Naţional Liberal!

Deşi aceste fapte par incredibile ele s-au petrecut în I.C.Brătianu, acolo unde aceşti patru indivizi nu s-au prezentat la şedinţele de Consiliu Local încercând să blocheze practic activitatea în comună, chiar dacă astfel au pus în pericol funcţionarea şcolii, acordarea ajutoarelor către persoanele nevoiaşe din I.C. Brătianu şi multe alte aspecte privitoare la bunul mers al comunei. Motivele sunt în mintea lor probabil, acolo unde activitatea în folosul comunităţii a fost înlocuită cu alte interese personale.

După tot acest chiul organizat al consilierilor Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel autorităţile statului au luat măsuri, Prefectura a solicitat revocarea Consiliului Local, aceeaşi solicitare fiind făcută şi de primarul Chiriţă, acesta având câştig de cauză la Tribunalul Tulcea, practic urmând organizarea unor noi alegeri pentru ConsiliulLocal, nu şi pentru funcţia de primar deţinuta in continuare de Viorel Chiriţă.

„Timp de patru luni de zile cei patru consilieri nu au vrut să respecte legea, să fie prezenţi la şedinţele de consiliu şi să voteze hotărâri deosebit de importante pentru comună.În aceste condiţii noi am încercat să lucrăm, să menţinem comună în viaţă, altfel se bloca totul. Cerem locuitorilor comunei I.C.Brătianu să-i sancţioneze la vot pe cei patru la alegerile ce vor fi organizate de Guvern “spune primarul Viorel Chiriţă.

Alegeri ce vor fi plătite din bani publici, deci practic şi din banii locuitorilor comunei I.C. Brătianu, care ar fi putut beneficia în alt mod de aceşti bani pentru lucrări în zonă.Şi poate că nu ar fi o idee rea ca toate costurile pentru organizarea alegerilor să fie plătite de cei patru chiulangii: Alexe Iordan, Dănilă Ilie, Munteanu Dănilă Marian, Grigore Marcel!

Proiecte importante realizate de echipa primarului Chiriţă

Primarul Viorel Chirita

Primarul Viorel Chirita

Cu toate greutăţile întâmpinate primarul Viorel Chiriţă împreună cu echipă ce a muncit şi pentru chiulangii a reuşit să realizeze mai multe obiective importante pentru locuitorii din I.C. Brătianu. Multe dintre uliţele altădată pline de noroi sunt acum pietruite, tinerii au primit loturi de teren gratuit iar cartierul nou a fost electrificat. Trecând prin localitate se remarca modernizarea şcolii vechi şi a sediului Bibliotecii Nicolae Iorga, un spaţiu modern în care cartea se îmbină cu calculatoarele moderne.

Trecerea gratuită la bac a fost una din principalele mele griji că primar, la început au fost doar elevii, studenţii şi navetişti, iar acum circulă toţi locuitorii comunei gratuit “povesteşte primarul Chiriţă.

Numeroase proiecte au fost deja scrise şi aşteaptă finanţare, multe fiind deja începute sau finalizate, cum ar fi construirea unei grădiniţe cu două săli de clasă, noua bază sportivă de la intrarea în localitate.

„Alimentarea cu apă potabilă în sistem centralizat adevereşte prin fapte concrete, că eu ca primar, nu mă mulţumesc doar a oferi locuitorilor comunei noastre strictul necesar, ci şi de a îmbunătăţi continuu condiţiile de viaţă, prin asigurarea apei potabile şi a apei de consum în sistem centralizat. Este ştiut faptul că încă nu este definitivată lucrarea, fiind necesar racordul electric şi cu toate acestea apa a ajuns în curţile cetăţenilor şi în instituţiile publice, cheltuielile cu energia electrică fiind suportate de mine. Construirea unei baze sportive, tineretul şi toţi amatorii de sport au un spaţiu special amenajat cu gazon, unde să-şi desfăşoare activităţile, dotat cu tribună, vestiar şi grup sanitar. Mai este nevoie de racordul electric şi câţiva angajaţi care să întreţină şi să asigure paza obiectivului. Aceeaşi nevoie este şi la alimentarea cu apă. Fostul consiliul local nu a dorit angajarea acestor oameni pe motiv că sărăceşte bugetul local, adevăratul motiv fiind împiedicarea mea de a realiza aceste investiţii importante pentru comună.

Construire canalizare menajeră în sistem centralizat şi staţie de tratare ape uzate, este un proiect nou aprobat prin Hotărârea Guvernului, prin care va creşte gradul de dezvoltare al comunei şi se vor îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale locuitorilor.

Toate proiectele îşi au documentaţia făcută, toate studiile şi avizele sunt gata, rămâne doar constituirea unui nou consiliu local, care să nu pună mai presus interesele personale, ci doar să susţină proiectele iniţiate de mine şi să-mi acorde ajutor pentru a face rost de banii necesari la bugetul local, la care se va adăuga sprijinul domnului Horia Teodorescu preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea şi membru PSD. Am convingerea că dumneavoastră veţi alege un nou consiliu local care să urmărească interesele şi binele locuitorilor comunei noastre. “a declarat primarul Viorel Chiriţă.

 

 

Citeste toata stirea LA I.C.BRĂTIANU, UNII CU MUNCA, ALŢII CU CHIULUL! la ziaruldetulcea.ro.

Nu rata celelalte stiri din presa locala si din judetul Tulcea. Vezi titlurile cele mai importante in sectiunea de mai jos.

Urmareste site-ul nostru si pe Facebook la adresa de web http://facebook.com/StiriPresaOnline si pe Twitter la adresa http://twitter.com/StiriPresOnline. Daca ti-a placut aceasta stire, foloseste butoanele de socializare de mai jos pentru a raspandi stirea.


Alte Stiri de ultima ora din Locale - miercuri, 28 ianuarie 2015  Un bărbat a păcălit securitatea Aeroportului Cluj, a fugit pe pistă și și-a făcut poze în cabina piloților

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 23:26 Stire de ultima ora din judetul Cluj Napoca: Un bărbat a păcălit securitatea Aeroportului Cluj, a fugit pe pistă și și-a făcut poze în cabina piloților Un bărbat a reuşit să treacă de securitatea Aeroportului Internaţional Cluj fără bilet şi fără să fie controlat. A urcat într-un avion garat lângă terminalul de Sosiri, a făcut...

  Imbunatatirea infrastructurii de apa in Salonta, judetul Bihor:Al Stom Company SRL in asociere cu Escalia Craus SA au castigat un contract de peste sase milioane de euro (document)

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 23:23 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Imbunatatirea infrastructurii de apa in Salonta, judetul Bihor:Al Stom Company SRL in asociere cu Escalia Craus SA au castigat un contract de peste sase milioane de euro (document) Compania Nationala de Investitii a atribuit, prin licitatie deschisa, un contract de bdquo;Imbunatatirea infrastructurii de apa si apa uzata in...

  Românul care a fost dat în judecată de KFC. Vezi motivul

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 23:06 Stire de ultima ora din judetul Prahova: Românul care a fost dat în judecată de KFC. Vezi motivul Lucian Ungur, un fost candidat la Primăria Bistriţa, este dat în judecată de unul dintre giganţii fast-food. Kentucky Fried Chicken (KFC) îl acuză pe bistriţean că a furat atât logo-ul, cât şi sloganul utilizat de americani. Dosarul...

  „Arbitrii nu pot fi observați decât de foști arbitri” | Ion Coman, lovitură cu ricoșeu spre Tudor Emil

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 23:06 Stire de ultima ora din judetul Dambovita: „Arbitrii nu pot fi observați decât de foști arbitri” | Ion Coman, lovitură cu ricoșeu spre Tudor Emil ❚ „Observatorii ar trebui testați obligatoriu, așa cum sunt și arbitrii. La o examinare de nivel mediu, foarte puțin ar lua nota 7, să spunem doar trei sau patru”, este...

  Nu ratati concertul Filarmonicii! (Cultura)

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 23:06 Stire de ultima ora din judetul Brasov: Nu ratati concertul Filarmonicii! (Cultura)  Filarmonica Brasov va invita joi, 29 ianuarie 2015, la ora 19.00, la un concert simfonic la sala „Patria”. Dirijor: CRISTIAN ORȘANUSolist: ROMAN PATOCKA – vioară (Cehia) În program: A. Dvorak – Rapsodia slavă nr. 1 A. Dvorak – Concertul pentru vioară și orchestră...

  Nu mai consuma bateria la fel de mult si nici spatiu:Facebook a lansat o noua aplicatie!

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 23:00 Stire de ultima ora din judetul Constanta: Nu mai consuma bateria la fel de mult si nici spatiu:Facebook a lansat o noua aplicatie! Doua dintre motivele pentru care utilizatorii s au plans de aplicatia Facebook ului de pe telefon sunt rezolvate. Nu toata lumea va face insa asta, informeaza yoda.ro.Aplicatia de Facebook pentru telefon consuma...

  Elevii sălăjeni nu au avut reacţii adverse la vaccinul diftero-tetanic

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 22:53 Stire de ultima ora din judetul Salaj: Elevii sălăjeni nu au avut reacţii adverse la vaccinul diftero-tetanic   Nicio reacţie adversă la vaccinul diftero – tetanic nu a fost semnalată în Sălaj, spre deosebire de alte judeţe, unde zeci de copii au ajuns la spital, după ce le-a fost administrat acest ser, acuzând stări de...

  Vox Populi – relațiile româno-maghiare pot fi cizelate prin cunoașterea celuilalt

  Publicat marți, 27 ianuarie 2015, 22:22 Stire de ultima ora din judetul Covasna: Vox Populi – relațiile româno-maghiare pot fi cizelate prin cunoașterea celuilalt Extensia din Sfântu Gheorghe a Universității „Babeș-Bolyai” a găzduit luni seară prima ediție Vox Populi, un proiect de dezbateri inițiat de profesorul universitar Cziprián-Kovács Loránd și de coordonatorul clubului de dezbateri din Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, menit...

Lasa un comentariu


trei × = douazeci unuAboneaza-te la newsletter-ul nostru si vei fi printre primii care afla stirile de ultima ora din ziarele online din Romania. 

Newsletter
Detalii abonare la Newsletter

×