Accesoriile auto, intre moft si necesitate

0
302

Industria auto este tot mai complexa in ultimii ani si scopul este acela de a spori confortul soferului, de a oferi extra protectie, siguranta.

Asadar accesoriile auto au contributie din aceste puncte de vedere. Masina nu o poti schimba atat de des pe cat ti-ai dori, incat sa tii pasul cu noutatile, insa in mod cert pot sa ii faci un upgrade cu accesorii variate.

Un alt aspect ce pledeaza in favoarea achizitiilor de accesorii auto se refera la faptul ca valoarea masinii creste o data dotarile extra. Asadar poti sa fii sigur ca investitia in astfel de accesorii iti aduce avantaje si pe termen lung.

Ce accesorii ar trebui sa iti treci pe lista de must have

Navigatie auto – este una dintre cele mai populare dotari auto mai ales pentru publicul tanar si soferii de cursa lunga. Cu alte cuvinte, iti vei dori asa ceva pentru ca esti pasionat de tot ce inseamna accesorii ce iti completeaza masina, dar mai ales daca esti genul care calatoreste foarte mult.

Vei gasi astfel de kit la Buz.ro. Inainte de a face orice alegere trebuie sa urmaresti ce include aceasta achizitie, ce functii are si daca este compatibil cu masina ta.

Spre exemplu in varianta de la Buz.ro acest tip de kit iti permite si sa preiei apeluri prin bluetooth, asadar nu trebuie sa iti mai ocupi mainile cu telefonul, dar il poti folosi ca atare, raspunzand oricui chiar si cand conduci.

Camera video marsarier si nu numai acest tip. O camera video este un plus de siguranta, daca nu ai la masina senzori de parcare. In mod special aceasta, marsarier, te ajuta sa te pozitionezi mai bine cand dai cu spatele, una dintre miscarile ceva mai greu de facut.

Asigura-te ca alegi varianta cu o rezolutie buna, altfel degeaba o cumperi. Montajul este nu foarte greu de realizat.

O astfel de camera o gasesti de asemenea la buz.ro. Are un pret accesibil si include de asemenea si leduri.

Alte accesorii, mai ales pentru incepatori

Atentie sporita este regula numarul unu cand esti sofer. Se intampla insa ca parcarile sunt inguste sau locurile de parcare nu sunt trasate. Te trezesti aproape blocat de masinile de langa. Asadar extra precautie iti trebuie pentru a evita mici greseli ce iti pot afecta masina.

Protectie pentru portiere. Este de fapt un fel de chedder ce iti contureaza portiera. Il poti alege in nuanta masinii tale. La deschidere, daca esti prea aproape de alte masini, aceasta protectie actioneaza ca un tampon si nu permite deci lovirea.

Prelata auto, un alt accesoriu pe care ai putea sa ti-l doresti pentru protectia masinii. Aici vorbim insa despre cei care isi tin masina in parcare destul de mult timp. Daca ai garaj s-ar putea sa nu iti mai pese de acest accesoriu.

Acestea sunt cateva idei despre cum ai putea sa iti dotezi masina pentru extra confort. La Buz vei gasi si alte optiuni, MP5 player, radio MP3 player la preturi accesibile. Le gasesti online, in cadrul paginii oficiale.