Afla despre albirea profesionala a dintilor, de la Dental Premier

0
288

Ingalbenirea dintilor poate avea ca si cauza mai multe obiceiuri alimentare. In alte situatii este vorba de gena fiecaruia si astfel dintii nu foarte albi sunt o frustrare ce poate fi corectata cu servicii profesionale.

Albirea dintilor este un concept deja foarte popular. Cu siguranta ai auzit despre aceasta posibilitate, existand si proceduri care pot fi aplicate acasa.

Ce trebuie sa stii insa, e ca nimic nu se compara cu o investitie rentabila si corecta in albirea profesionala si in mod special poti face asta apeland la serviciile de acest gen de la clinica stomatologica DENTAL PREMIER. Iata si ce inovatie gasesti aici:

Laserul EPIC™ BIOLASE sau albirea cu lampa BEYOND® POLUS® ADVANCED

Cele doua optiuni sunt abordari cunoscute privind albirea profesionala – disponibile in clinica Dental Premier. Vorbim despre o tehnologie de albire cu ultrasunete, de metode moderne, de inalta clasa.

Ce trebuie sa stie un pacient este ca si cazurile dintilor foarte patati, ingalbeniti pot avea rezultate uimitoare. Procedura cu laser spre exemplu dureaza in medie 20 de minute, iar efectul este vizibil imediat. Nu este nimic dureros, efectul este de durata si aparte de aceasta procedura vei invata cum sa mentii albul dintilor. Medicul specialist te va indruma in acest sens.

Dintii sensibili, un mit? Se spune despre albirea dintilor ca are si efectul advers de a sensibiliza dintii la cald si rece. Teama de durere este pentru unii mai presus de orice, astfel ca sunt sceptici cu privire la albirea profesionala.

Trebuie spus ca in cazul tehnicii cu laser, procedura realizata la Dental Premier, riscul de sensibilitate dentara este mai mic, intrucat timpul de contact cu substanta de albire este mai scurt.

Poti opta pentru albire daca ai dintii:

  • Ingalbeniti din cauza cafelei, vinului rosu sau al fumatului in mod deosebit.
  • Daca ai dinti devitalizati, fara nerv, care in timp se innegresc.

Medicul specialist te va indruma si daca este cazul sa apelezi la alte metode pentru estetica dentitiei tale. Pentru dintii cu plombe, la coroane dentare nu se aplica metoda de albire. O alternativa pentru albirea dintilor se refera la fatetele dentare ceramice, care pot reda perfectiunea dintilor si ca forma si din punct de vedere al culorii.

Afla despre preturile practicate si cum te poti programa, cum se va desfasura concret albirea dentara profesionala, din cadrul paginii oficiale a clinicii – dentalpremier.ro.