Avantajele aurului pentru ingrijirea parului si a tenului

0
495

Aurul este pretios din toate punctele de vedere, asa ca in cele ce urmeaza vom vedea cat de pretioasa este o masca cu particule de aur pentru podoaba capilara.

Masca cu particule de aur de la LUIZA ESSENCE de exemplu, este special conceputa pentru femeile care au parul agresat de schimbarile de stil, vopsit sau uscat, iar uleiurile organice din compozitia sa, alaturi de mineralele si vitaminele din compozitie se ocupa de hranirea in profunzime a parului.

Acesta, in cel mai scurt timp va deveni mai matasos, mai stralucitor si ma casant, dupa prima utilizare chiar. Dupa cateva utilizari, rezultatul va fi unul spectaculos.

Ei bine, aurul are insa beneficii si in ceea ce priveste ingrijirea pielii, iar in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Imbatranirea prematura a pielii poate fi prevenita:

Uscarea pielii poate duce la imbatranirea prematura. Utilizarea aurului poate reduce uscarea pielii si ajuta la cresterea ratei metabolice. Acest lucru ar putea impiedica imbatranirea prematura a pielii.

Aurul poate lumina tenul:

Pe masura ce ne amintim de istorie, se zvonea ca unul dintre regimurile de frumusete pe care le urmarea Cleopatra era folosirea aurului. Cleopatra a folosit o masca de aur in fiecare noapte pentru a-l pastra tanar, stralucitor si frumos.

Scaderea colagenului este incetinita:

Colagenul este produs in mod natural in corpul dumneavoastra, ceea ce mentine organismul flexibil. Acesta este responsabil pentru a da pielea neteda si parul stralucitor.

Nivelul de colagen din organism incepe sa se epuizeze de la varsta de 25 de ani si atunci cand veti incepe sa observati modificarile de pe piele. Ingrijirea pielii cu aur poate incetini epuizarea nivelului de colagen in celulele pielii.

Daunele cauzate de soare pot fi tratate:

Toti suntem foarte ingrijorati pentru ca pielea noastra sa fie arsa sub soare. Productia de melanina sau pigment negru in piele este responsabila pentru tabacirea pielii, atunci cand este expusa la lumina soarelui. Productia de melanina in organism poate fi redusa cu ajutorul aurului.

Alergiile pot fi tratate:

Egiptenii au crezut ca aurul are proprietati medicinale care pot ajuta la vindecarea unor boli. Proprietatile antioxidante prezente in aur ajuta la cresterea circulatiei sanguine, ceea ce duce la reducerea acneei si a altor alergii cutanate.

Inflamatia poate fi tratata:

Se spune ca aurul are proprietati anti-bacteriene si antiinflamatoare care ajuta oxigenul sa intre in piele pentru reinnoirea celulelor. Acest lucru ajuta la tratarea ulcerului si a altor afectiuni inflamatorii ale pielii. Este de asemenea cunoscut pentru capacitatea lui de a va intineri pielea.

Elasticitatea pielii poate fi marita:

Pielea tinde sa se indoaie atunci cand elasticitatea acesteia scade sau este complet pierduta. Utilizarea aurului poate restabili elasticitatea tesuturilor. Aurul creste elasticitatea pielii, ceea ce il face ferm si tonifiat.

Piele stralucitoare:

Aurul ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui, prin urmare ajuta la hidratarea si mentinerea nivelului de umiditate al pielii. Particulele mici de aur sunt absorbite in piele, dand o stralucire bogata. Acest lucru face ca pielea sa fie sanatoasa, proaspata si radiant.

Aurul nu numai ca ofera o piele frumoasa, stralucitoare si tanara, dar este de asemenea benefic in multe feluri.

Incearca epuizarea colagenului, sporeste elasticitatea pielii, lumineaza tenul pielii, stimuleaza celulele facand pielea ferma, imbunatateste circulatia sangelui si previne imbatranirea prematura, ridurile, bronzarea, etc.

Asadar, aurul are o multime de beneficii dupa cum se poate observa, atat pentru ten cat si pentru podoaba capilara.