Cadourile de Mos Nicolae pentru un buget limitat

0
49

Exista cateva legende ale Sfantului Nicolae care se refera la povestea lui si la motivul pentru care se ofera cadouri de Mos Nicolae. Intr-una dintre ele, un om sarac se spune ca a avut trei fiice si nici o zestre pentru niciuna dintre ele, eliminandu-le astfel sansa de a se casatori si riscand sa fie vandute ca sclavie.

In mod misterios, pe masura ce fiecare fata ajungea la varsta casatoriei, o punga de aur (sau, in unele versiuni, o minge de aur sau o portocala) a fost aruncata printr-o fereastrasi a aterizat intr-o soseta sau pantof langa vatra. Se presupunea ca necunoscutul daruitor de cadouri ar fi fost Nicolae, iar situatia a inspirat plasarea langasemineu a ciorapilor sau a pantofilor, in care erau puse cadouri.

Nicolae a fost sarbatorit ca sfant intr-un secol de la moartea sa si astazi este venerat ca patron nu numai al copiilor, ci si al marinarilor, captivilor, calatorilor, fecioarelor care se casatoresc, muncitorilor – chiar si hotilor si ucigasii. El este patronul multor orase si regiuni si mii de biserici sunt numite pentru el in intreaga lume.Toate legendele au insa,  la baza lor, motivul daruirii de cadouri simple, din inima.

Asadar, pentru anul acesta, vei gasi in continuare, cateva idei de cadouri de Mos Nicolae pe Jubi pentru un buget limitat, dar care sa aduca bucurie in inimia fiecarei persoane.

O imagine cat o mie de cuvinte

O rama foto simpla, dar ce reda prin imaginea prinsa in ea, un moment special din viata persoanei careia va fi daruita drept cadou de Mos Nicolae este cea mai permisiva varianta si se incadreaza cu brio intr-un buget limitat. Ramele foto sunt variate ca model, fiind disponibile pentru o singura poza sau permitandu-ti sa organizezi pana la un colaj de 12 rame foto, fiind potrivta ca si cadou pentru bunici, mame sau cupluri de toate varstele.

Grija se demonstreaza in cadourile de Mos Nicolae

Penru a iti arata grija pe care o porti pentru sanatatea celor dragi, poti sa alegi, incadrandu-se tot intr-un buget mai mic, un cadou de Mos Nicoale ce consta intr-un suport lombar pentru scaun care se potriveste cu majoritatea scaunelor si se fixeaza cu o curea elastica, fiind usor demontat.

Poate fi folosit pe scaune de birou, fotolii, canapele, scaune auto sau orice scaun cu spatar, din acest motiv este daruit mai multor categorii de persoane, potrivindu-se pentru diferite momente.

Alta idee de cadou de Mos Nicolae o reprezinta un incarcator wireless  pentru telefonul mobil, inovator si practic, asigurandu-te astfel ca persoana care va primi cadoul tau este mereu in gandul tau si ca ii porti grija, tu avand nevoie sa fie aproape intotdeauna, doar la un apel telefonic distanta.

Un cub  sau o minge anti stres sunt varianta de cadou de Mos Nicoale pentru ajutorul oferit in ameliorarea stresului si anxietatii, asadar asigura-ti persoanele apropiate de grija ta pentru ele, alegand unul dintre aceste exemple.

In concluzie, daca vrei sa marchezi ziua speciala de Mos Nicolae, dar nu esti dispus sau nu ai  posibilitatea sa aloci prea muti bani pentru aceasta ocazie, totusi sunt variante de cadouri de Mos Nicolae si pentru tine, care te vor rasplati cu o privire multumitoare din partea persoanelor dragi tie.