Care este rolul jgheaburilor si al burlanelor pentru acoperis

0
221

Indiferent ca iti construiesti acoperisul de la zero sau il renovezi pe cel actual, trebuie sa te gandesti inca de la inceput la sistemul pluvial.

Acesta are o importanta superioara si totodata trebuie sa fie cat mai eficient, pentru un plus de functionalitate, mai ales daca locuiesti intr-o zona in care ploua des. Astfel, un sistem pluvial bun va preveni degradarea materialelor inainte de termen.

Majoritatea persoanelor cred ca este suficient acoperisul pentru a proteja casa de precipitatii, iar intr-o mare masura au dreptate. Cu toate acestea, trecand peste rolul esential pe care un acoperis il are pentru locuinta, eficienta maxima nu se poate obtine atata timp cat nu exista un intreg ansamblu conceput pentru a proteja locuinta de precipitatii.

Mai exact, nu trebuie sa uiti de accesoriile importante pentru sistemul pluvial si pentru un acoperis durabil, asa cum sunt jgheaburile si burlanele. Acestea sunt considerate de catre constructorii de acoperisuri elemente finale, acestea contribuind pentru a obtine un nivel cat mai inalt de functionalitate.

Am contactat echipa de la Liner Ecomet, o firma acoperisuri tabla tip tigla Suceava, pentru a afla care este rolul jgheaburilor si al burlanelor pentru acoperis.

Rolul jgheaburilor si al burlanelor pentru acoperis

Te poti intreba care este rolul acestor elemente finale, mai ales daca privesti costurile destul de ridicate pe care achizitia tuturor accesoriilor pentru acoperis le poate avea.

Ei bine, nu este o idee prea buna sa faci economii renuntand la achizitia jgheaburilor si burlanelor. Iar asta deoarece acestea au rolul de a redirectiona apa de pe acoperis catre un loc anume, care poate fi canalizarea sau in recipiente de stocare a apei de ploaie.

Prin urmare, acestea ajuta la prevenirea degradarii locuintei, a trotuarelor cat si a structurii de rezistenta a casei. Asta deoarece apa va ajunge in pereti, atata timp cat nu exista jgheaburi si burlane pentru acoperis.

Nu este suficient sa optezi doar pentru niste simple jgheaburi si burlane, ci trebuie sa alegi accesorii de cea mai buna calitate si totodata sa soliciti serviciile de montaj ale unor experti.

Astfel poti garanta functionalitatea optima a sistemului pluvial. De aceea te invitam sa vezi oferta noastra de accesorii pentru acoperisuri iar noi iti vom oferi tot suportul de care ai nevoie pentru constructia unui sistem pluvial cat mai eficient.

Totodata, atunci cand alegi jgheaburile si burlanele pentru casa ta trebuie sa te gandesti si la partea estetica, astfel incat sa alegi doar accesorii in aceeasi nuanta precum a tiglei metalice. De asemenea, partea functionala este si in acest sens importanta, astfel incat imbinarile sa fie 100% compatibile cu acoperisul casei tale.

De aceea, cea mai buna recomandare pe care ti-o oferim este sa iti achizitionezi intreg acoperisul de la o singura firma, cu tot cu accesorii, pentru a te asigura ca functionalitatea este la un nivel cat mai inalt.

Acestea fiind spuse, te invitam sa descoperi oferta de produse de pe LinerEcomet.ro si sa contactezi echipa de suport pentru a beneficia de tot sprijinul necesar pentru o alegere cat mai buna.