Cati bani castiga lunar un model videochat?

0
748

Despre videochat au existat in trecut si exista si in prezent o multime de discutii, astfel ca unii oameni pur si simplu nu mai stiu ce sa creada despre aceasta activitate.

Ei bine, foarte multa lume nu priveste videochatul cu ochi buni deoarece considera ca acesta nu este legal. Cu siguranta insa oamenii respectivi se inseala, dat fiind faptul ca aceasta industrie este legala in Romania de foarte multi ani.

Apoi, au existat odata cu trecerea timpului foarte multe discutii referitoare la activitatea desfasurata de modelele videochat. Aici trebuie sa precizam faptul ca desi lumea asa crede, nu toate modelele videochat se dezbraca in fata camerei web.

Exista femei care fac videochat adult si care indeplinesc fanteziile sexuale ale clientilor in fata camerei web dezbracandu-se, insa exista si femei care fac videochat nonadult, si care nu se dezbraca in fata camerei web.

Deasemenea, odata cu trecerea timpului au aparut o multime de discutii referitoare la sumele de bani foarte mari care se castiga din domeniul videochatului. Intr-adevar, un model videochat castiga multi bani in fiecare luna, insa si munceste foarte mult pentru a castiga banii respectivi.

Persoanele care considera ca fetele care fac videochat nu lucreaza si le pica banii din cer, gresesc foarte mult. Chiar daca videochatul de cele mai multe ori presupune o activitate cu program flexibil, modelele videochat lucreaza totusi in mare parte cate 40 de ore pe saptamana (160 ore pe luna), pentru a avea salarii mari.

Persoanele care vad fel si fel de anunturi pe internet, pentru ca femeile sa aplice pentru un job ca model videochat, trebuie sa stie ca un model videochat aflat la inceput de drum nu va castiga 10.000 de euro inca din prima luna asa cum scrie in anunt.

In schimb, un model videochat aflat la inceput de cariera, poate castiga lejer 2000 de euro pe luna, daca isi face treaba foarte bine.

Legat de salariile fetelor care fac videochat, cu siguranta acestea le sunt oferite de catre studiouri in mod direct in functie de cat de multi bani aduc ele in conturile studiourilor.

Fetele serioase si ambitioase care se afla la inceput de cariera in aceasta industrie, daca se vor tine de treaba si vor lucra mereu cu drag, vor ajunge ca in scurt timp sa aiba venituri lunare mari sau foarte mari.

Tot despre fetele care fac videochat trebuie precizat faptul ca acestea isi desfasoara activitatea in cele mai bune conditii atunci cand lucreaza de la studio. Acestea au camere individuale in care lucreaza, beneficiaza de echipamente de ultima generatie, beneficiaza chiar si de tinute si de machiaje gratuite oferite de catre studio.

Referitor la conditiile de lucru, trebuie precizat faptul ca modelele videochat pot opta chiar sa lucreze din confortul propriei locuinte.

Asadar, acestea fiind spuse, odata cu trecerea timpului au aparut o multime de zvonuri si mituri legate de videochat, insa cu siguranta nu tot ceea ce se discuta despre aceasta activitate este adevarat. De multe ori oamenii vorbesc fara a cunoaste informatii reale.