Ce dezvaluie husa telefonului despre un barbat

0
1238

Este ceva firesc in prezent ca, atunci cand doresti sa afli mai multe amanunte despre caracterul si preocuparile unei persoane pe care abia ai cunoscut-o si o consideri interesanta, sa recurgi imediat la o cautare pe internet. Poti afla incredibil de multe doar daca analizezi profilul persoanei pe retelele de socializare.

Chiar si batranul proverb “nu haina il face pe om” dovedeste ca avem o foarte veche preocupare pentru a afla lucruri nespuse despre altii, poate chiar secrete bine ascunse, din analiza hainelor si obiectelor pe care le foloseste.

Avansul rapid al tehnologiei nu ne face sa renuntam la acest mod de documentare si incercam sa catalogam un om in functie de bijuteriile sau ceasul pe care le poarta, de telefonul sau ori chiar de husa acestuia, iar doamnele se dovedesc adevarate talente in astfel de analiza.

In consecinta, daca esti un barbat care tocmai isi cauta o noua husa pentru telefon din multele de pe husecool.ro este bine sa intelegi si cum te vor crede cei ce te analizeaza si prin prisma a ceea ce porti.

O husa de telefon mai veche, putintel zgariata sau avariata, poate usor demodata si intr-o culoare neutra arata despre posesorul sau ca nu este deloc un domn pedant, ci genul care se simte mai bine in tricou si blugi, chiar daca are un job care ii impune o tinuta clasica ori eleganta zi de zi. Daca o astfel de husa se afla un posesia unui mare om de afaceri, asta ne poate face sa gandim despre el fie ca este excesiv de econom, fie ca este prea ocupat si nu da atentii unor detalii atat de marunte.

O husa pentru telefon in culori metalice sau in culori metalizate ne poate spune despre proprietarul sau ca este intransigent si preocupat de siguranta a tot ce este important pentru el, de la oameni pana la propriul telefon. Husele din piele sau modelele sobre si costisitoare din alte materiale indica despre proprietarul sau ca este pedant, exigent, preocupat de calitate, cu o stare materiala buna.

Despre cei care aleg huse iphone 7 plus stralucitoare sau cu incrustatii de cristale se poate crede ca doresc sa iasa in evidenta cu orice pret si ca pot cheltui foarte mult pentru asta. Cei ce aleg cele mai noi modele de huse pentru telefoanele lor si culori indraznete sunt persoane cu preocupari sportive, capabile de curaj si mereu in cautare de aventura.

Barbatii care aleg husele transparente pentru telefon arata prin asta ca le place sa isi etaleze proprietatea, chiar daca vorbim doar despre ultimul model de telefon de pe piata.

In ce priveste elementele de personalizare de pe husa telefonului unui barbat, acestea pot dezvalui unui observator atent ce pasiuni are posesorul. Este evident ca daca detii o husa pe care se vede o minge de fotbal sau umblema unui club sportiv, va fi clar pentru aproape oricine care este sportul tau preferat. Tot dupa simbolurile specifice plasate inclusive pe husa telefonului pot fi lesne idetificati adeptii unui anumit gen muzical.

Exista si cazuri in care domnii au preferinte mai deosebite in ce priveste culorile sau ornamentele husei de iphone 6. Nu este, in fond,  nici ilegal si nici anormal ca un barbat sa prefere o husa pentru telefon de culoare roz cu inimioare, dar daca ai astfel de preferinte te poti astepta ca unii dintre oamenii din jur sa te considere usor ciudat.