Ce prevad astrologii pentru copiii nascuti in 2020

0
233

Anul 2020 este anul sobolanului de metal, conform calendarului lunar chinezesc. El incepe in 25 ianuarie 2020 si se incheie in 11 februarie 2021.

Femeile care au petrecut o mare parte din 2019 in haine de gravide si care se pregatesc sa devina mame, trebuie sa stie ca astrologii considera ca este un an bun pentru copiii care se nasc acum.

Anul care are simbolul metal este asociat cu longevitatea, stabilitatea, autocontrolul, iar cei nascuti anul acesta vor avea parte de multe lucruri bune in viata. Cele mai bune luni pentru nastere sunt mai, iunie, iulie, august si septembrie.

Potrivit traditiei chinezesti, copiii nascuti in anul sobolanului sunt norocosi, curajosi, veseli, rabdatori si politicosi. Vor fi oameni demni de incredere, buni ascultatori si modesti. Sobolanul este primul semn in zodiacul chinezesc si face parte din grupul elementelor de apa.

In folclorul chinezesc, apa este asociata cu intelepciunea. Din copilarie, nativii din anul sobolanului vor avea inclinatie spre domenii in care e nevoie de inteligenta si memorie si vor cauta mereu sa invete lucruri noi. De cele mai multe ori, planurile lor vor fi incununate de succes.

In functie de personalitatea lor, isi pot alege o cariera in domeniul ingineriei, al constructiilor, al mineritului, in domeniul imobiliar sau in cel al agriculturii. Dar vor avea succes si in meserii ce tin de domeniul reciclarii, al decoratiunilor interioare sau, de ce nu, de sporturi extreme de genul curselor sau alpinismului.

Si pentru ca sunt nascuti in anul sobolanului de metal, copiii vor avea o stare de sanatate foarte buna. Sunt activi, vor practica sportul si vor fi pasionati de calatorii. Sunt inventivi si de aceea vor fi implicati in activitati care aduc profit. Dorinta de afirmare si de imbogatire ii va face sa aiba succes in orice isi propun.

Sunt incapatanati si vor gasi mereu o solutie pentru a reusi sa depaseasca obstacolele. Vor sa epateze si de aceea vor face tot posibilul pentru a se afirma si a le fi recunoscute meritele.

Le plac lucrurile scumpe si stilul de viata pe picior mare. Pentru unii nativi sobolani, asta poate aduce cu sine consumul excesiv de alcool sau dependenta de droguri, probleme cu care se pot confrunta pe parcursul vietii.

Pe plan sentimental, sobolanii sunt romantici, dar au tendinta sa fie introvertiti. Se deschid greu si isi exprima cu dificultate sentimentele. Din acest motiv isi vor gasi cu greu sufletul pereche.

Pentru ca se concentreaza pe studiu si ulterior pe cariera, sobolanii vor avea nevoie de ajutorul celor din jur pentru a gasi persoana potrivita cu care sa isi intemeieze o familie. Din acest motiv, au tendinta de a se implica in relatii amoroase care de multe ori nu le sunt benefice.

Nativii sobolani au si o latura negativa a personalitatii. Sunt caracterizati uneori de pesimism, tendinta de a trece rapid de la o extrema la alta si au o inclinatie spre snobism. Cand intampina probleme si lucrurile incep sa mearga rau, sobolanii vor da vina pe altii, dar vor cauta mereu o solutie.

Printre celebritatile nascute in anul Sobolanului se numara actorii Clint Eastwood, Cameron Diaz, Ben Affleck, fostul vicepresedinte american Al Gore si Printul Charles al Marii Britanii.