Ceasuri de lux pentru barbati

0
642

Se stie faptul ca odata cu trecerea timpului, barbatii au dezvoltat o adevarata pasiune pentru ceasuri, asa ca vom discuta in continuarea acestui articol despre ceasurile preferate de catre barbati.

Exista barbati care isi indreapta atentia spre casele de amanet de ceasuri pentru ca isi doresc ceasuri elegante la preturi atractive, dar exista si barbati care au o situatie financiara foarte buna si care isi doresc ceasuri de lux noi.

In cele ce urmeaza vom enumera cateva dintre brandurile spre care isi indreapta de regula domnii atentia, atunci cand isi doresc astfel de accesorii.

CARTIER

Cartier este o companie pariziana de bijuterii si ceasuri, cu o istorie de popularitate intre celebritati si regali. John F Kennedy este un nume cunoscut care a purtat un asemenea ceas, care este insa indragit si de catre alte celebritati.

Gama de preturi a ceasurilor CARTIER este cuprinsa intre 2300 de dolari si 2.5 milioane de dolari, asa ca fiecare isi poate alege un asemenea ceas in functie de preferinte si de buget. Cel mai scump ceas Cartier vandut vreodata a fist Panther Bangle Watch, care s-a vandut pentru $ 660,000 in 2015.

IWC SCHAFFHAUSEN

Motto-ul IWC Schaffhausen este Probus Scafusia , ceea ce inseamna ” mestesugul bun, solid din Schaffhausen “. Bradley Cooper, Chris Evans sunt printre cele mai cunoscute nume la nivel mondial care poarta ceasurile acestui mare brand.

Modelele de la IWC SCHAFFHAUSEN au preturi cuprinse intre 3950 de dolari si 750.000 de dolari, iar cel mai scump ceas IWC Schaffhausen care s-a vandut esteIl Destriero Scafusia, care s-a vandut pentru 325.000 de dolari in 2003.

Panerai este o marca italiana. Infiintata in 1860, marca a intrat intr-un parteneriat cu legendarul producator Ferrari in perioada 2005-2010. Persoanele cunoscute care poarta ceasurile acestui mare producator sunt Sylvester Stallone, Bill Clinton, Hugh Grant, plus multi altii.

Ceasurile acestui brand, au preturi cuprinse intre 4000 de dolari si 1 milion de dolari, asa ca fiecare isi poate alege un asemenea ceas. Cel mai scump ceas Panerai vandut vreodata a fost modelul 1955 Luminor, care s-a vandut pentru 478.000 dolari in 2014.

Piaget

Cunoscut pentru piesele lor delicate smaltuite,  studiul de bijuterii al Institutului de lux a plasat Piaget ca al 6-lea cel mai prestigios brand de bijuterii din anul 2008. Printre celebritatile care poarta ceasuri de la acest band se numara Ryan Reynolds, Olivia Palermo, dar si alte mari nume.

Gama de preturi a acestor ceasuri este cuprinsa intre 7000 de dolari si 3.3 milioane de dolari, iar cel mai scump exemplar Piaget vandut este un ceas alunecare retrograd, care s-a vandut pentru 500 300 $ in 2014.

John Travolta, David Beckham si multi alti barbati cunoscuti la nivel mondial poarta asemenea ceasuri, care au preturile cuprinse intre 3000 de dolari si 280.000 de dolari.

OMEGA

Omega Speedmaster, purtat de Buzz Aldrin in 1969, a facut istorie devenind primul ceas de pe Luna. Daniel Craig, Elvis Presley, Steve Carrell si multi altii poarta asemenea modele de ceasuri.

Ceasul cel mai scump Omega vandut la licitatie a fost Seamaster Planet Ocean in Casino Royale, care s-a vandut pentru 250 250 USD in 2007.

De precizat este faptul ca preturile acestor ceasuri sunt cuprinse intre 1000 de dolari si 708.742 de dolari.

Ei bine, acestea sunt doar cateva exemple, insa domnii care se respecta, cu siguranta isi vor indrepta atentia si spre alte ceasuri barbatesti de lux.