Cele mai noi tendinte pe care orice agentie de web design le recomanda

0
381

Cu totii ne dorim ca site-ul nostru sa fie intotdeauna in trend, de aceea, este foarte important sa fiti la curent cu acestea.

De asemenea, nu uitati ca aceste trenduri trebuie sa fie in concordanta cu ceea ce oferiti, deci, daca sunteti de parere cu nu vi se potrivesc, recomandat ar fi sa ramaneti la varianta actuala a site-ului dumneavoastra.

Pana la urma trendurile vin si pleaca, nu-i asa? Cu toate acestea, haideti sa vedem care sunt trendurile anului 2019 in materie de web design, care au ajuns atat de repede la portile agentiilor de web design.

Sa fim eco si pe internet

Nu doar in viata de zi cu zi ar trebui sa protejam mai mult planeta noastra cu tot ceea ce ne-a oferit aceasta, ci si pe internet. De aceea, unul dintre trendurile anului 2019 face referire la design-urile eco, folosindu-ne de culori care sa duca utilizatorii cu gandul la reciclare si ecologie.

Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam trendul companiilor de a crea ambalaje cat mai prietenoase cu mediul si produse care sa nu mai fie testate pe animale, astfel incat sa ne conservam mai mult natura. Dupa cum puteti observa, trendurile nu fac referire doar despre lucruri artificiale si agresive!

Temele intunecate

Pentru persoanele mai serioase, care isi doresc un site putin mai profesional, dar totodata elegant, temele intunecate fac parte din trending-ul anului 2019 in materie de design web.

Fiindca negrul este o culoare ce nu se va demoda niciodata, daca va doriti sa mergeti la sigur, atunci puteti alege o tema cu multe nuante de negru, care sa va reprezinte site-ul.

Din pacate, nu foarte multe site-uri se potrivesc cu aceste tematici, insa, exista si un anumit segment de afaceri ce poate apela fara probleme la culorile mai intunecate si misterioase. 

Culori relaxante

Trecem la o nota mai pozitiva, mentionandu-va cu nuantele relaxante sunt vedetele anului 2019. Din fericire, epoca nuantelor foarte stridente a apus, acestea fiind considerate destul de obositoare pentru ochiul uman.

In plus, pentru ca marea majoritate a publicului foloseste internetul seara, pentru relaxare, culorile ar trebui sa fie si acestea pe masura, astfel incat sa destinda utilizatorul si sa ii confere o experienta cat mai placuta posibil.

Asadar, va sugeram sa renuntati la culorile neon sau la nuantele foarte obositoare de roz sau albastru, care nu vor face decat sa oboseasca utilizatorul si sa va axati pe culori mai relaxante de portocaliu, galben sau verde.

In incheierea articolului…

Trendurile vin si pleaca insa, un site bine realizat va fi intotdeauna in lumina reflectoarelor. De aceea, oricat de mult ati respecta aceste reguli, este foarte important sa va asigurati ca aveti pagini sanatoase din punct de vedere tehnic si un continut bun.

In schimb, in cazul in care observati anumite probleme, agentia de web design din Timisoara va ofera servicii calitative, atat de web design, cat si de marketing online si optimizare SEO, menite sa va conduca spre succes!