Clinica Dr. Felix pentru transplant de par, ofera pacientilor rezultate spectaculoase

0
138

Caderea parului ofera un disconfort total, mai ales in randul barbatilor tineri. Sunt multe aspecte si cauze care duc la caderea parului, insa tehnologia din zilele noastre ne ofera solutii la orice problema.

Exista numeroase produse, lotiuni, sampoane care promit regenerarea parului insa, dupa ce le folosesti iti dai seama ca nu si-au facut nici un efect. O metoda eficienta pentru recapatarea parului este transplant de par la Dr. Felix Hair Implant.

Cauzele caderii parului

Stresul poate fi o consecinta a caderii parului atat in randul femeilor cat si a barbatilor, dezechilibrele hormonale, folosirea unor produse de styling sau chiar mostenire genetica.

Indiferent care ar fi cauza, drfelixhairimplant.ro vine cu solutii eficiente pentru noi. Transplantul de par vine ca o salvare pentru persoanele care sufera din aceasta cauza și este solutia inedita pentru imbunatatirea aspectului, prin cresterea firelor de par, cat si pentru cresterea stimei de sine.

Implant de par Q-FUE manual avansat

Aceasta tehnica folosita de catre dr. Felix, este una perfectionata in Romania si reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru restaurarea capilara. Dr. Felix hair implant este prima clinica de transplant de par care a realizat cu succes o reconstructie capilara la persoane cu cicatrici sau piele grefata.

Mai mult decat atat, clinica are un punct forte extrem de important pentru viitorii pacienti care doresc un implant de par și anume, fiecare pas spre o restaurare capilara este facut de catre medici ultraspecializati in domeniu, care lucreaza exclusiv manual pentru ca rezultatele sa fie de o calitate superioara.

Fiecare pas in parte este luat foarte in serios de catre medicii specializati, iar acest lucru ofera o incredere in plus pentru a alege clinica Dr. Felix.

Catalin Botezatu- client al clinicii Dr. Felix

Multe personalitati din lumea showbiz-ului au apelat la clinica Dr. Felix printre care si unul dintre cei mai cunoscuti designeri romani la momentul actual si anume Catalin Botezatu. El si-a restaurat podoaba capilara pentru a-si reda aspectul mai tineresc si mai masculin. Dupa 7 luni de la implant, Catalin Botezatu descrie experienta ca fiind una spectaculoasa, iar rezultatul de o calitate superioara si un final estetic mult peste asteptarile lui.

Asadar, experienta si profesionalismul urca clinica Dr. Felix pe podiumul calitatii si perfectionismului.

Daca te gandesti ca stima ta de sine se “agata de un fir de par” si tii la imaginea ta, apeleaza la Dr. Felix pentru rezultate mai mult decat spectaculoase.

Contact: office@drfelix.ro

Numar de telefon: +40 720 254 368 / +40 749 260 204