Copiii pot invata limba engleza online la Docentisimo

0
177

Mai este putin si vacanta de vara se sfarseste. Copiii au avut suficient timp sa profite de razele soarelui, sa se joace si sa desfasoare o multime de activitati outdoor. Poate a venit momentul sa isi foloseasca timpul disponibil si pentru a face ceva productiv, ceva ce sa ii ajute sa se dezvolte mai mult si sa le fie de folos in viitor.

Limba engleza este una extrem de uzuala in zilele noastre. Vorbim de o limba de circulatie internationala ce a patruns usor usor si in vocabularul nostru de zi cu zi. Cati dintre noi nu am ajuns sa spunem acum „ok” in loc de bine? Este probabil cel mai uzual dintre cuvintele provenite din limba engleza. Multi il folosim si deja a ajuns sa fie un fel de stereotip in vocabularul nostru.

Copiii folosesc si ei o multime de cuvinte in limba engleza. In primul rand, pentru ca le aud la parinti si se stie ca acestia tind sa copieze tot ce aud si vad in jurul lor. In al doilea rand, o alta varianta este tehnologia, din ce in ce mai prezenta in viata noastra si a copiilor.

Multi copii deja au primul lor smartphone si astfel acces la o multime de jocuri si aplicatii ce utilizeaza limba engleza. De cele mai multe ori folosesc parte din cuvintele auzite, insa au nevoie de o baza mai solida pentru a putea compune fraze corecte si pentru a putea intelege cu adevarat sensul acestora.

Inscrie copilul la cursuri de limba engleza online

O solutie extrem de la indemana pentru parinti este sa isi inscrie copiii la cursuri de limba engleza online pentru copii. Si o pot face la Docentisimo.

E bine ca aceste cursuri sa inceapa cat mai devreme, asadar vacanta de vara este un moment ideal de a inscrie copiii. Acestia au nevoie doar de un pc, laptop sau tableta cu o conexiune la internet, o camera unde sa nu fie factori externi care sa ii perturbe din invatare si, bineinteles, dorinta de a invata.

Programul este flexibil, iar unul dintre cele mai mari avantaje pe care acestia le au este faptul ca sunt organizati in grupe de maxim 6 cursanti, astfel incat profesorul sa poata acorda fiecarui copil timpul adecvat si atentia necesara.

Un alt avantaj este faptul ca aceste cursuri se desfasoara intr-un mod inovativ si interactiv acolo unde copiii se simt in largul lor, in propria locuinta. In acest fel si modul in care participa la curs este altul decat intr-o sala de clasa obisnuita.

Mai multe informatii despre cursurile de limba engleza online, cei interesati regasesc accesand site-ul oficial.