Cum alegi o agentie de videochat?

0
403

Iti doresti sa devii model videochat? In cazul in care raspunsul este da, cu siguranta trebuie sa tii cont de cateva detalii pentru a face alegerea, asa ca nu trebuie sa te orientezi spre prima agentie de videochat, ci trebuie sa cauti cat mai multe agentii.

Cu cat studiezi mai mute studiouri de videochat, cu atat poti descoperi care dintre acestea ti se potriveste cel mai bine, poti descoperi informatii despre plati, program de munca, etc.

Atunci cand trebuie sa alegi un studio de videochat pentru care sa lucrezi, este foarte important sa te asiguri ca vei lucra cu contract individual de munca. In acest fel, iti vei desfasura activitatea legal.

In ceea ce priveste activitatea de model videochat, aceasta este legala. Prevederile legii nr. 196 din 13 mai 2003 privind prevenirea si combaterea pornografiei sunt foarte clare in ceea ce priveste activitatea de videochat: videochatul este legal in Romania!

Apoi, este foarte important sa te asiguri ca iti alegi studioul care iti ofera posibilitatea de a lucra cand doresti. Fireste, verbal fiecare studio iti promite ca poti avea un program de munca flexibil, insa acest lucru trebuie sa fie mentionat si in contractul de munca pe care il vei primi.

Acest lucru nu inseamna insa ca avand contract de munca cu program flexibil nu vei mai lucra, ci vei lucra tot 8 ore pe zi, insa vei alege intervalul orar la care doresti sa lucrezi.

Alege de-asemenea un studio de videochat care iti ofera cat mai multe bonusuri. Cu cat primesti mai multe bonusuri din partea studioului, cu atat te atrage mai mult o cariera in aceasta industrie.

Iata ce bonusuri poti primi cand alegi sa activezi in aceasta industrie (acestea pot fi diferite de la un studio la altul).

Bonus la inscriere

Cu siguranta exista studiouri de videochat care isi doresc sa te aiba in echipa lor, asa ca pentru a te convinge ca reprezinta alegerea ideala pentru tine, iti pot oferi o anumita suma de bani drept bonus pentru ca te angajezi si lucrezi in cadrul lor. De la un studio la altul, suma de bani pe care o poti primi poate fi mai mica sau mai mare.

Bonus de recomandare

Daca vei prezenta una dintre prietenele tale care isi doreste sa te urmeze si sa practice videochatul, atunci iti va fi recompensata intentia ta de a oferi un plus de valoare echipei, iar astfel vei primi o anumita suma de bani (in functie de politica studioului). Este minunat, nu-i asa? Aceasta este cu siguranta o metoda foarte usoara care te poate ajuta sa iti rotunjesti veniturile.

Bonus pentru ca esti modelul lunii

Exista studiouri care isi recompenseaza modelele pentru cele mai bune rezultate. Premiile pot fi cuprinse intre cateva sute si chiar cateva mii de dolari, in functie de realizari. Exista studiouri de videochat care te pot recompensa cu diferite vacante sau alte premii.

Bonus ture lucrate

Exista studiouri de videochat care pretuiesc timpul lucrat de catre modele, asa ca daca acestea isi respecta programul de lucru, vor fi recompensate.

Bonus de fidelitate

In mod evident, deja de la un anumit timp petrecut intr-un studio de videochat, fidelitatea iti va fi rasplatita. Cu cat vei petrece mai mult timp in cadrul studioului, cu atat bonusurile tale vor fi mai mari.

Asadar, acestea sunt cateva exemple de bonusuri pe care le poti primi atunci cand alegi sa lucrezi ca model videochat. Cu cat primesti mai multe bonusuri, cu atat mai bine pentru tine.

Apoi, este foarte important ca inainte de a alege sa lucrezi in cadrul unui studio de videochat, sa vizitezi cat mai multe studiouri, pentru a vedea care sunt conditiile de lucru.

Desi in cele mai multe cazuri vei descoperi cele mai bune conditii, cu siguranta exista mici detalii care pot sa faca diferenta. Tocmai de aceea, este bine sa vizitezi studiourile si sa analizezi cat mai bine mediul de lucru inainte de a lua o oarecare decizie.

Ei bine, acestea sunt cateva lucruri foarte importante de care trebuie sa tii cont atunci cand cauti o agentie sau un studio de videochat pentru a incepe o cariera in aceasta industrie. Exista foarte multe studiouri, asa ca este important sa alegi cu atentie, pentru a nu regreta mai tarziu alegerea facuta.