Cum functioneaza un aparat anti cartite

0
595

Atunci cand vine vorba despre combaterea cartitelor, avem la dispozitie o multime de metode pe care le putem incerca.

Exista solutii BIO, capcane mecanice, metode traditionale care implica folosirea diferitelor produse disponibile oricui dar si metode electronice de ultima generatie. Alegerea metodei de combatere o facem tinand cont de mai multe aspecte.

Foarte important este bugetul de care dispunem. Iar asta deoarece costurile sunt diferite atunci cand alegem sa introducem pastile de naftalina in galeriile cartitelor spre deosebire de utilizarea unui aparat anti cartite insa si eficienta este diferita in ambele cazuri.

Majoritatea persoanelor care au probleme cu cartitele ajung sa foloseasca un astfel de dispozitiv anti cartite. Alegerea lor nu ar trebui sa ne mire, mai ales daca luam in considerare faptul ca acestea sunt avantajoase dintr-o multime de puncte de vedere.

De ce sa folosesti un dispozitiv anti cartite

Probabil ca multi dintre voi se intreaba de ce ar trebui sa utilizeze un dispozitiv anti cartite, atata timp cat metodele traditionale sunt mult mai accesibile. Ei bine, desigur ca avem un raspuns la aceasta intrebare. Vom raspunde cu cateva dintre cele mai importante beneficii ale utilizarii unui dispozitiv de alungare a cartitelor cu ultra-sunete:

  • Este un mod ecologic si legal de a indeparta cartitele;
  • Cartitele, care sunt foarte utile pentru sol, nu sunt ucise si nici ranite;
  • Aparatele anti cartite au o eficienta foarte ridicata;
  • Nu necesita intretinere;
  • Pot proteja suprafete mari fara a fi conectate la o priza electrica;
  • Au rolul de combatere si de prevenire;
  • Exista modele cu lampa solara care pot fi instalate chiar si pe culturile agricole;
  • Au un pret accesibil;
  • Sunt foarte simplu de utilizat.

Iar acestea sunt doar cateva dintre avantajele pe care dispozitivele cu ultra-sunete le prezinta. Cu siguranta numarul lor este mult mai mare, iar pentru a descoperi si altele iti recomandam sa incerci si tu acest mod de combatere inovativ.

Cum functioneaza un aparat anti-cartite?

Asa cum mentionam in lista de avantaje, aparatele anti-cartite sunt foarte usor de folosit. In ciuda simplitatii de utilizare, modul de functionare este insa unul foarte complex si chiar inovativ.

Dispozitivele anti cartite au un sistem foarte inteligent care emite vibratii la anumite intervale de timp cu o frecventa cuprinsa intre 400 si 1000 Hz. Aceste vibratii sunt percepute doar de catre daunatori, in cazul nostru de catre cartite, pe care ii deranjeaza suficient de mult astfel incat sa paraseasca zona protejata.

Pentru a scapa de cartite, dispozitivul cu ultrasunete reprezinta un mod ideal de combatere. Este non toxic, ecologic si totodata nu utilizeaza substante chimice. Pur si simplu sperie daunatorii, fara a le face rau, efectul fiind acela de alungare.

Pretul sau accesibil, simplitatea de utilizare dar si eficienta la cel mai inalt nivel reprezinta motive perfecte pentru care ar trebui sa achizitionezi si tu un dispozitiv anti-cartite cu ajutorul caruia sa iti protejezi gradina si culturile.

Iar pe PestRepeller.ro vei gasi cele mai bune aparate anti-cartite disponibile la ora actuala in Romania. Intra si tu pentru a descoperi o oferta pe care nu ai voie sa o ratezi.