Cum poti ajunge in capitala?

0
700

In cazul in care locuiesti in provincie si trebuie sa ajungi in capitala, cu siguranta ai la dispozitie mai multe variante pentru a pleca de acasa spre Bucuresti.

Cea mai simpla solutie pentru a ajunge in capitala este aceea de a te urca in masina personala, si de a porni spre Bucuresti, iar astfel nu vei depinde de nimeni pentru a ajunge la destinatie.

Daca trebuie sa ajungi la Bucuresti si locuiesti destul de aproape, atunci cu siguranta aceasta este cea mai buna solutie pentru a ajunge in capitala.

Poti opta insa si pentru o calatorie cu autocarul, cu microbuzul sau cu maxi – taxi, in conditiile in care nu detii un autoturism personal, sau in conditiile in care nu iti doresti sa cheltuiesti foarte multi bani pe combustibil.

Daca mergi spre capitala din orase precum Cluj Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta sau Timisoara, cu siguranta poti opta pentru o calatorie cu avionul, iar astfel vei ajunge in cel mai scurt timp posibil la destinatie.

Una peste alta insa, trebuie precizat faptul ca daca trebuie sa ramai cateva zile in capitala pentru a-ti rezolva problemele, ai nevoie de un autoturism pentru a te deplasa prin oras.

In aceste conditii, daca nu mergi in capitala cu masina personala, cu siguranta nu iti ramane altceva de facut decat sa cauti o firma de inchirieri auto Bucuresti, si sa inchiriezi un autoturism pentru perioada in care ramai in capitala.

Cu siguranta in fiecare sector al capitalei vei gasi mai multe astfel de firme, asa ca nu iti va fi greu sa inchiriezi o masina.

In functie de firma pe care o alegi, pentru ca trebuie precizat ca tarifele difera de la o firma la alta, vei putea inchiria o masina ieftina, la un pret atractiv, sau vei putea plati mai multi bani pentru a inchiria masina.

Aici depunde totul insa foarte mult si de masina pe care iti doresti sa o inchiriezi. Exista de exemplu firme care inchiriaza masini ieftine precum Dacia Logan, Ford Focus, Renault Clio, etc. dar exista si firme care inchiriaza masini de lux. Cu siguranta insa masinile de lux au preturi mult mai mari pentru a fi inchiriate.

In functie de buget, iti vei alege masina pe care vei dori sa o inchiriezi, si te vei putea folosi de masina atata timp cat vei sta prin capitala.

Vei putea sa gasesti diferite masini, care sa aiba doar aer conditionat sau care sa aiba dublu climatronic, vei putea sa gasesti masini care sa aiba cutie de viteza manuala sau automata, insa dupa cum am mai spus, aceste lucruri vor stabili si pretul pentru a inchiria masina.

Important de precizat insa este faptul ca atunci cand vii in capitala, daca ai mult de umblat dintr-un loc in altul, ai nevoie de o masina, asa ca trebuie sa inchiriezi una.

Cu siguranta este si mult mai ieftin si mult mai sigur sa inchiriezi o masina in capitala, decat sa circuli cu taxi sau cu mijloacele de transport in comun.

Deci, cam aceste detalii trebuiesc cunoscute atunci cand trebuie sa mergi in capitala.