Cum poti avea cea mai tare nunta?

0
1620

Unul dintre cele mai importante momente din viata unui cuplu de tineri indragostiti este fara doar si poate acela in care acestia aleg sa isi uneasca destinele pentru totdeauna, adica sa se casatoreasca.

Din acel moment, viitorii miri vor incepe sa se gandeasca la toate detaliile care conteaza cu adevarat pentru ca intr-un final sa aiba cea mai tare nunta.

Ei bine, totul incepe de la alegerea salii in care se va desfasura petrecerea de nunta, insa pentru a alege sala mai intai de toate trebuie facuta o lista cu numarul de invitati.

Apoi, trebuie ales un maestru de ceremonii sau un wedding planner care sa se ocupe de toata organizarea nuntii. Acesta va veni mereu cu cele mai interesante idei pentru viitorii miri astfel incat nunta sa fie una de vis.

Cu siguranta asta nu este tot, pentru ca viitorii miri vor trebui sa isi gaseasca si cea mai buna formatie si cel mai bun dj, sau doar cel mai bun dj, insa aici pot sa tina cont si de sfatul maestrului de ceremonii sau de sfatul wedding planner-ului.

Apoi, viitorii miri vor trebui sa isi aleaga fotograful si cameramanul pentru nunta, dat fiind faptul ca acestia sunt singurii care le vor oferi amintiri de la nunta lor.

Pozele sunt fara doar si poate dovada vie a faptului ca a fost cea mai frumoasa nunta, la fel ca si filmul nuntii, insa pentru asta mirii vor trebui sa tina cont de mai multe detalii pentru a alege cel mai bun fotograf si cel mai bun cameraman.

Aici este de precizat ca alegerea fotografului este mai importanta decat alegerea cameramanului, dat fiind faptul ca fotograful trebuie sa se miste foarte mult in stanga si in dreapta pentru a gasi mereu cele mai interesante unghiuri pentru a imortaliza momentele cele mai importante.

Fotograful ales trebuie sa fie foarte priceput, trebuie sa aiba o experienta bogata in domeniu si trebuie sa ofere un raport calitate – pret foarte bun pentru serviciile prestate.

Deasemenea, fotograful trebuie sa surprinda cele mai importante momente de acasa de la mire si de la mireasa, de acasa de la nasi, trebuie sa imortalizeze momentele cheie la cununia civila si la cununia religioasa, si trebuie deasemenea sa stie sa aseze nuntasii pentru pozele de grup.

Pentru petrecerea de la restaurant, mirii pot opta si pentru photo booth evenimente, iar aici discutam fireste despre o cabina foto pentru nunta.

Cei care opteaza pentru o cabina foto Timisoara se pot bucura impreuna cu invitatii lor de cele mai frumoase si cele mai interesante fotografii de nunta.

Marele avantaj pe care il are o asemenea cabina foto este acela ca tipareste pe loc fotografiile, asa ca nuntasii atunci cand pleaca acasa, pe langa pachetul de la nunta mai pleaca si cu fotografii in plic.

Pentru miri, este important de precizat faptul ca daca opteaza pentru o cabina foto nunta, primesc drept cadou si o galerie foto online cu parola, astfel incat sa isi poata vedea pozele in orice moment.