Cum puteti scapa de soareci?

0
481

Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa aiba soareci in casa sau in gospodarie, insa din pacate exista situatii in care oamenii se confrunta cu astfel de rozatoare, iar in continuare vom dezbate acest aspect.

  • Sunt soarecii pe cale sa va invadeze casa?
  • Aveti nevoie de un plan dovedit pentru a scapa cat mai repede de acest rozatoare?
  • Cautati cele mai bune capcane de soarece si strategiile de utilizare corecta?
  • Preferati metode mai naturale pentru a scapa de soareci?

Ei bine, indiferent de situatia dvs., cea mai buna modalitate de a scapa de soareci este sa o faceti rapid. Trebuie sa luati masuri imediate. Acest daunator comun de uz casnic poate foarte repede sa-si creeze locuinta in casa si sa inceapa cuiburile.

Daca gasesc o sursa de hrana si un mic adapost unde se simt in siguranta, ei nu mai pot parasi casa. Vestea buna insa este aceea ca puteti folosi mai multe metode eficiente pentru a scapa de soareci, asa ca sa vedem despre ce este vorba.

Mousetraps – o metoda preferata de DIY

Mousetraps-urile sunt in mod normal primul lucru pe care oamenii il incearca atunci cand descopera ca au soareci. Aceasta este o metoda incercata si care a avut rezultate spectaculoase scapand oamenii de foarte multe rozatoare. Iata raspunsurile la cele mai frecvente intrebari legate de folosirea mousetrapsurilor.

Cate capcane ar trebui sa folosesc?

Mai multe decat crezi ca ai nevoie! O regula buna este sa incepeti cu cel putin 6 capcane. Chiar daca ati vazut doar o singura crita, soarecii de casa traiesc in grupuri mari, asa ca aveti incredere in mine, sunt foarte probabil ca mai multi locuiesc in sau langa casa ta.

Unde ar trebui sa pun in miscare pichetele?

Unele dintre cele mai eficiente locatii includ zonele de sub chiuveta de bucatarie, in spatele sobe sau in mansarda. Locatia specifica care functioneaza cel mai bine pentru dvs. va fi aproape de locul in care dorm.

Daca nu sunteti sigur unde este acest lucru, cautati semne de soarece in casa dvs., cum ar fi excremente de soareci, gauri mici si semne de mancare langa punctele de intrare ale casei dvs.

Locatia capcana ar trebui sa se afle si intr-o zona putin protejata, astfel incat soarecele sa se simta in siguranta pentru a investiga si, speram, sa ia momeala.

Cum sa utilizati in siguranta momeala si otrava pentru a va controla

Efectul deciziei de a folosi otrava este unul controversat, chiar si in comunitatea de combatere a daunatorilor. Unii oameni simt ca este crud, deoarece majoritatea otravurilor functioneaza prin deshidratarea rozatoarei. Dar este o decizie personala.

Soarecii transporta boli si pot constitui un adevarat pericol pentru sanatate, astfel incat uneori se intampla sa ne gandim la cine este mai important: sanatatea familiei dumneavoastra sau soarecele cel mic.

Daca decideti sa utilizati otrava pentru a ucide soarecii din casa dvs., trebuie doar sa urmati aceste precautii pentru a va proteja familia, animalele de companie si copiii:

  • Plasati intotdeauna momeala de soarece in statii de momeala sigilate.
  • Nu puneti statiile de momeala in aer liber. Acestea ar trebui sa fie sub dulapuri, in spatele frigiderului etc.
  • Utilizati otravuri numai in interiorul casei. Nu le asezati in afara, acolo unde un animal de companie ar putea manca accidental.
  • Purtati intotdeauna manusi si le aruncati dupa aceea. Asigurati-va ca va spalati bine mainile.
  • Depozitati containerele suplimentare sau otravurile intr-o locatie sigura, la indemana copiilor sau animalelor de companie.

Asadar, acestea sunt cateva solutii eficiente pe care le puteti incerc acasa pentru a scapa pe cont propriu de soareci. Daca aceste solutii nu dau roade, atunci cel mai probabil aveti nevoie de cele mai bune servicii de deratizare in Bucuresti.

In momentul in care intervin specialistii, deja totul se desfasoara ca la carte, iar rozatoarele vor fi eliminate in ce, mai scurt timp. Acestia pot sa foloseasca diferite metode pentru capturarea si eliminarea soarecilor.

Exista specialisti care folosesc fel si fel de substante chimice in acest sens. Altii folosesc diferite alte capcane care sunt mult mai performante.

Tot ceea ce intr-un final conteaza insa, este faptul ca putem sa scapam de soareci. Daca nu putem sa facem acest lucru personal, exista specialisti care ne pot scapa de rozatoare.