Cum recunoști un studio de videochat de încredere?

0
431

Videochatul, deși este un domeniu despre care mulți oameni se feresc să vorbească, înflorește pe zi ce trece și începe să devină din ce în ce mai celebru. Multe tinere aleg să-și schimbe viața și sa angajează ca modele de videochat și toate consideră că este cea mai bună alegere pe care au făcut-o vreodată!

Însă, din moment ce acest domeniu este atât de celebru, și concurența va crește, ca dovadă, numărul mare de studiouri ce au apărut pe piață în ultima vreme. Pentru un model începător, este destul de greu să facă diferența între un studio bun și un studio dubios, în care nu ar trebui să aibă încredere.

În acest articol ne propunem să descriem cum ar trebui să arate orice studio de videochat de încredere, iar tu, ca model începător, să știi ce decizie ar trebui să iei atunci când îți alegi studioul.

Pentru a vă putea oferi informații direct de la sursă, am luat legătura cu Global Models,un studio de videochat din Bacău care se află în topuri de ceva vreme. Așa că, ne-am pregătit un set de întrebări și am mers să le adresăm atât modelelor cât și echipei de conducere.

De ce este atât de important ca fetele să-și aleagă un studio de videochat de încredere?

„În primul rând,un studio de videochat de încredere înseamnă un studio în care lucrurile sunt legale. Există foarte multe studiouri fantomă apărute pe piață de azi de mâine care-și propun să atragă cât mai multe fete noi în domeniu pentru a le păcăli și a nu se ține de promisiuni.

Le recomand tuturor fetelor care vor să îmbrățișeze această meserie ca mai întâi să cerceteze! Să vadă despre ce este vorba, să întrebe în stânga și în dreapta, nu să lucreze la negru și să rămână complet dezamăgite de sistem! Pentru că inevitabil vor generaliza și vor crede că toate studiourile sunt la fel!”

Cum recunosc fetele noi un studio bun?

„În primul rând,orice studio bun de videochat ar trebui să aibă un nume cunoscut. Și asta nu pentru că investesc prea mult în reclamă ci pentru că, fiind un studio legal, nu ar trebui să existe nicio reținere în a se expune. Studiourile mici, ilegale,preferă să rămână ascunse. ”

„Eu mi-am dat seama că Global Models este un studio serios atunci când am pășit pentru prima dată, la interviu. Luxul și dotările de acolo m-au lăsat puțin cu gura căsactă.

Ca să nu mai vorbesc de personal. Mi s-a răspuns clar la toate întrebările, mi s-au dat toate detaliile pe care le-am cerut, negru pe alb, fără rețineri.”

Îndrumi și alte fete să aleagă această meserie?

„Dacă vor să-și schimbe radical viața și viitorul, atunci DA! Nu au nimic de pierdut, ba din contră, vor avea foarte multe lucruri de câștigat, așa că, de ce nu? Importante să găsești un studio care să te prețuiască și să te susțină în tot ceea ce vrei să faci și să ai o fărâmă de curaj!”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here