Cum sa tii rozatoarele departe de hambarul cu cereale

0
591

Rozatoarele reprezinta probabil cea mai paguboasa categorie de daunatori. Acestia pot produce o multime de daune, atat in randul materialelor de orice fel dar si a rezervelor de cereale sau de alte alimente. Mai mult decat atat, odata ce ajung in incaperea cerealelor, rozatoarele vor infecta totul cu excrementele lor, drept urmare calitatea acestora va fi compromisa.

De obicei, anexele si hambarele in care se depoziteaza cereale si alte alimente sunt dificil de protejat. Nu se poate folosi clasica otrava anti soareci, deoarece aceasta ar putea fi consumata de animalele domestice, sau pot exista chiar si situatii mai grave.

De asemenea, cel mai adesea aceste cladiri nu sunt racordate la reteaua de electricitate. In acest caz, situatia poate parea putin delicata.

Exista insa solutii chiar si in aceste situatii. Hambarele pot fi protejate de rozatoare cu ajutorul acelor aparate anti rozatoare cu baterii care sunt portabile, foarte usor de folosit dar, cel mai important, foarte eficiente in acelasi timp!

De unde poti cumpara un aparat anti rozatoare cu baterii

Din fericire, evolutia tehnologiei a permis ca lupta impotriva rozatoarelor sa fie mult mai simplu de castigat. Cea mai buna arma pe care o poti folosi impotriva acestor daunatori este reprezentata de aceste aparate cu ultrasunete.

S-a dovedit stiintific faptul ca este o metoda care are o eficienta foarte ridicata, iar de aceea majoritatea persoanelor au in casa cel putin un aparat de acest tip.

In oferta fara-daunatori.ro vei gasi o multime de aparate care functioneaza cu ajutorul bateriilor si care se dovedesc a fi un real ajutor in lupta impotriva rozatoarelor. Pretul lor este accesibil si totodata nu necesita cunostinte avansate pentru o utilizare corecta.

Nu trebuie decat sa ii conectezi bateriile si sa il pui in modul de functionare. Dupa amplasarea aparatului in hambar, soarecii vor fi alungati si totodata vor fi tinuti departe de recoltele adunate de-a lungul timpului.

Cum reusesc aparatele cu ultrasunete anti rozatoare sa tina soarecii departe

Desi intregul sistem de functionare este unul simplu, eficienta sa este greu de contestat.

Pentru ca rozatoarele sa fie alungate, aparatele anti rozatoare cu baterii se folosesc de unul sau mai multe difuzoare cu ajutorul carora sunt emise unde ultrasonice imperceptibile de urechea umana, insa care reusesc sa afecteze suficient de mult sistemul nervos central si auditiv al rozatoarelor, fiind determinate astfel sa paraseasca aria protejata cu ajutorul acestor aparate.

Mai mult decat atat, exista aparate care ofera posibilitatea de a selecta frecventa undelor ultrasonice in functie de tipul daunatorilor cu care ai probleme. Practic, un singur aparat cu baterii poate tine departe nu numai rozatoarele, ci si pasarile, insectele sau alte tipuri de daunatori.

Iar portabilitatea sa este un avantaj excelent, deoarece il vei putea folosi in diferite zone ale curtii sau in diferite anexe, pentru a obtine o gospodarie curata si lipsita de daunatori.

Intra si tu pe fara-daunatori.ro pentru a-ti achizitiona un aparat anti rozatoare cu baterii cu ajutorul caruia iti poti proteja hambarul de atacul rozatoarelor.