Cum se alege o rochie de ocazie?

0
683

Alegerea unei rochii de ocazie, este o misiune foarte simpla pentru o doamna sau pentru o domnisoara care stie ce vrea, si care isi cunoaste calitatile fizice.

Pentru o asemenea femeie, alegerea rochiei nu dureaza foarte mult timp, pentru ca aceasta deja stie ce model de rochie isi doreste, stie si ce culoare isi doreste, tot ce mai lipseste este sa probeze rochia inainte de a o cumpara.

In schimb, pentru o femeie care nu prea stie de ce aspecte trebuie sa tina cont in ceea ce priveste alegerea rochiei, cu siguranta aceasta poate sa fie o misiune foarte dificila.

Din fericire insa, doamnele si domnisoarele care nu stiu sa isi aleaga rochia de ocazie, in cele ce urmeaza in acest articol pot sa descopere cateva sfaturi extrem de utile, care sa le ajute sa isi aleaga rochia ideala.

In primul rand, o femeie care trebuie sa isi aleaga o rochie de ocazie, trebuie sa se priveasca foarte atent intr-o oglinda mare. Acest aspect este foarte important deoarece oglinda reflecta realitatea.

Mai exact, acest lucru inseamna automat faptul ca intr-o oglinda o femeie se vede exact asa cum este, isi poate vedea toate calitatile fizice, si poate sa observe si toate defectele.

De exemplu, o femeie care are ca si punct forte bustul, cu siguranta trebuie sa isi aleaga rochia in asa fel incat sa scoata in evidenta acest aspect. Apoi, o femeie care are ca si punt forte gleznele, cu siguranta trebuie sa isi aleaga rochia in asa fel incat sa isi puna in valoare gleznele.

Exista si femei care au o talie de invidiat, asa ca pentru acestea sunt ideale acele rochii care sa le scoata talia in evidenta.

Deci, dupa cum se poate vedea, rochiile pot sa scoata foarte mult in evidenta punctele forte ale unei femei. Ei bine, o rochie insa trebuie aleasa si in asa fel incat sa distraga atentia de la anumite defecte sau imperfectiuni.

De exemplu, femeile care nu au o talie perfecta, ba mai mult, se lupta cu kilogramele in plus, trebuie sa opteze pentru o rochie care sa nu arate acest lucru. Ele ar trebui sa puna accent pe bust in acest fel, si ar trebui sa poarte si un lantisor cu medalion sau ceva, pentru a atrage atentia in partea superioara.

Deci, rochia trebuie aleasa si in functie de aceste aspecte, insa acest lucru nu inseamna tot. O rochie se alege si in functie de materialul din care este croita, insa se alege si in functie de culoarea preferata.

Exista femei care sunt avantajate de unele culori si sunt dezavantajate de alte culori, asa ca trebuie sa stie spre ce model de rochie sa isi indrepte atentia.

Exista diferite modele de rochii de zi, asa ca femeile pot opta pentru diferite modele de rochii, in functie de preferinte, insa dupa cum am spus mai sus rochia trebuie sa scoata in evidenta calitatile si sa mascheze imperfectiunile.

Asadar, in functie de aceste aspecte, femeile isi pot alege rochia de ocazie potrivita.