Cum testezi o masina inainte de a o cumpara?

0
822

Ne este cunoscut tuturor faptul ca in zilele noastre este mai mult decat necesar sa detii o masina, dat fiind faptul ca oriunde trebuie sa pleci, te urci in masina si pornesti la drum.

O masina poate sa iti fie foarte utila pentru a merge in fiecare zi la servici, iti poate fi utila deasemenea pentru a merge la cumparaturi sau pentru a merge oriunde altundeva ai treaba.

Ei bine, tocmai de aceea, atunci cand ai de gand sa iti cumperi o masina, trebuie sa fii foarte atent la ceea ce iti alegi, pentru a nu face o alegere gresita.

In cazul in care iti doresti o masina mica de oras, care sa nu consume mult, cu siguranta iti vei alege o masina cu un motor mic, care va fi si ieftina la intretinere.

In cazul in care insa iti doresti o masina mai speciala daca o putem numi asa, atunci cu siguranta iti vei indrepta atentia spre un model de la BMW.

De ce un model de la BMW? Pentru ca tuturor ne este cunoscut faptul ca BMW este unul dintre cei mai importanti producatori din industria auto. Modelele acestui producator sunt renumite in toata lumea atat pentru frumusetea lor, cat si pentru calitatea lor.

In cazul in care te decizi sa iti alegi un model de la BMW, atunci cu siguranta trebuie sa treci pe la Bmw Filaret cu masina pentru a o testa. Acest lucru este cat se poate de important, mai ales ca discutam despre un service BMW.

Ei bine, atunci cand vrei sa iti cumperi masina, inainte de a merge cu ea la service ar fi indicat sa ii faci alaturi de vanzator o proba pe traseu, pentru a auzi sunetul motorului, pentru a observa cum ruleaza masina, si ar fi indicat sa mergi pe un drum pietruit.

De ce pe un drum pietruit? Pentru ca acolo se va auzi foarte usor daca masina are joc al directiei, daca suna bucsile, pivotii sau capetele de bara.

In conditiile in care totul este in regula iar masina se comporta foarte bine pe drum de piatra, cu siguranta trebuie sa o duci cat mai rapid intr-un service auto.

De ce este important acest aspect? In primul rand pentru ca odata ce iti duci masina intr-un service auto, aceasta va fi verificata foarte bine din punct de vedere mecanic. Sistemul de franare va fi verificat, directia va fi verificata, mecanicii se vor uita si sub capota pentru a vedea daca exista ceva nereguli.

Plus de asta, intr-un service auto masina va fi supusa si unei diagnoze auto, pentru a vedea daca prezinta ceva erori.

Asadar, dupa cum se poate observa, atunci cand vrei sa iti cumperi un autoturism, trebuie sa il testezi atat in mers, cat si la service, pentru a face cea mai buna alegere. In conditiile in care masina ruleaza perfect iar la service nu sunt depistate probleme, cu siguranta putem spune ca masina isi merita banii, si tu faci o alegere buna.