De ce sa alegeti produse Hikvision cand cautati camere de supraveghere?

0
208

Camerele de securitate in aer liber detin o serie de avantaje in materie de siguranta si securitate la domiciliu. Indiferent de obiectiv, inregistrator video sau alte functii, orice camera de securitate in aer liber este garantata pentru a oferi aceste beneficii.

Recomandarea specialistilor in instalarea de sisteme video, este sa va indreptati atentia spre gama de produse Hikvision, care in comparatie cu produsele altor branduri concurente, vin la un raport calitate – pret mult mai atractiv.

Beneficiile camerelor de securitate in aer liber

Control convenabil

Camerele de supraveghere de astazi se imperecheaza cu aplicatii mobile pentru a controla camera de securitate folosind dispozitivul mobil.

Veti primi automat notificari atunci cand puterea camerei este intrerupta sau cand are loc detectarea miscarii. Veti putea chiar sa vizualizati video si in timp real direct de pe smartphone.

24/7, 365 supraveghere la domiciliu

Indiferent daca este zi sau noapt, sistemul dvs. de camere de securitate este proiectat sa va supravegheze in permanenta locuinta chiar si atunci cand sunteti plecat. Este alimentat pentru a detecta si avertiza automat orice activitate.

Siguranta imbunatatita

Camerele de securitate sunt setul suplimentar de ochi pentru a veghea in permanenta acasa. Daca este detectata vreo miscare, veti primi automat alerte mobile si camera inregistreaza automat activitatea pentru a putea sa o analizati.

Cele mai bune camere de securitate ofera o vizualizare in timp real si sunt echipate cu un audio bi-sens pentru a speria intrusii folosind dispozitivul dvs. mobil.

Unele camere pot declansa sirena sau vorbi vizitatorilor utilizand aplicatia mobila pentru protectia dvs. impotriva pericolului potential din afara usii dvs.

Daca aveti un sistem de securitate la domiciliu complet monitorizat, camera de securitate se conecteaza automat pentru a avertiza centrul de monitorizare al activitatii declansate de dumneavoastra de catre furnizorul de securitate.

Caracteristici de top pe care trebuie sa le indeplineasca o camera video de cea mai buna calitate:

 • Calitate video de inalta definitie (HD) – Cu cat camera are o rezolutie mai mare, cu atat imaginile surprinse de catre aceasta vor fi mai clare. Tocmai de aceea, o rezolutie de 1080p sau chiar o rezolutie mai mare poate reprezenta cea mai buna solutie.

Tineti cont ca in conditiile in care camera va fi conectata la un inregistrator digital DVR cu scopul de a memora inregistrarile camerei, este necesar ca acesta sa fie HD, pentru a obtine fotografii si videoclipuri foarte clare.

 • Viziunea de noapte – Viziunea nocturna este cu siguranta una dintre cele mai importante specificatii ale unei camere de supraveghere, asa ca pentru a face o alegere foarte buna, de preferat ar fi sa va indreptati atentia spre o camera din gama de produse Hikvision, care sa dispuna de tehnologia infrarosie (IR), cea care trimite lumina stralucitoare pe lumini de unda.

Numarul ledurilor infrarosii cu care este prevazuta camera stabileste cat de departe poate camera sa afiseze clar in aer liber.

Ideal ar fi sa alegeti o camera care are cel putin 100 de metri vizionarea nocturna. Puteti alege o camera dotata cu intrerupator integrat IR, care sa opreasca tehnologia infrarosu cand conditiile de iluminare sunt bune.

 • Functie panoramica, inclinare si zoom – Aceste camere sunt perfecte pentru ca ofera o acoperire mai mare si permit supravegherea unei suprafete mai mari fara sa fie nevoie de mutarea camerei din loc.

Ei bine, inainte de a incheia acest articol, va vom recomanda doua tipuri de camere video care fac parte din gama de produse Hikvision, care mai mult ca sigur se vor potrivi necesitatilor dvs., si care vin la un raport calitate – pret foarte atractiv:

Camera video TurboHD, IR HD Ready 720P

Camera video TurboHD, IR HD Ready 720P poate reprezenta cea mai buna solutie pentru dvs. datorita urmatoarelor sale specificatii:

 • rezolutie HD Ready 1280×720 pixeli 30 fps;
 • iluminator IR automat 20 metri cu optimizare IRCut Day&Night;
 • DNR, Smart IR, BLC;
 • cablare cu cablu coaxial pana la 500 metri si conectori BNC;
 • temperaturi de utilizare -40C pana la +60C;
 • alimentare 12Vcc/1A;
 • obiectiv deschidere larga x 3.6mm 71 grade;
 • utlizare interior/exterior weatherproof;
 • grad de protectie la intemperii IP66;
 • functioneaza impreuna cu DVR-urile HIKVISION TurboHD.

Asadar, daca veti tine cont de toate aceste detalii, cu siguranta veti face o alegere potrivita in ceea ce priveste camera/camerele de supraveghere alese.