De ce sa alegi unul dintre cele mai bune cazane pe lemne

0
703

De multe ori, atunci cand suntem la cumparaturi, avem tendinta pentru a opta pentru produsele care au cel mai mic pret.

Poate fi o practica utila de multe ori, care ne ajuta sa facem economii consistente, insa nu ar trebui sa apelam la aceasta metoda si atunci cand ne alegem cazanul pe lemne cu ajutorul caruia ne incalzim casa in timpul iernii.

Ba chiar in acest caz ar trebui sa exceptie de la regula si sa optam mai degraba pentru unul dintre cele mai bune cazane pe lemne, chiar daca poate pretul sau poate fi ceva mai mare.

Te gandesti insa poate ca nu ai nevoie chiar de cel mai bun cazan pe lemne, si ca unul mai ieftin si mai micut va fi mai mult decat suficient pentru nevoile tale.

Ei bine te poti insela destul de mult in acest caz, iar mai apoi vei putea regreta faptul ca ai alergat doar dupa cele mai accesibile preturi.

In acest articol vom incerca sa te convingem ca nu trebuie sa optezi pentru pretul cel mai mic atunci cand iti cumperi cazanul, ci mai degraba sa alegi cel mai calitativ model. Iti vom oferi motive concrete care speram ca vor fi suficiente pentru a-ti demonstra ca si tu ai nevoie de cel mai bun cazan pe lemne.

Autonomia si randamentul sunt detalii care fac diferenta

Atunci cand iti cumperi un cazan cu combustibil solid iti doresti cu siguranta sa nu fii nevoit sa frecventezi prea des camera in care a fost instalat cazanul. Din acest motiv nu trebuie sa optezi intocmai pentru un model ieftin, ci mai degraba sa alegi un cazan de calitate de la Liepsnele.

Acestea se deosebesc de majoritatea modelelor din comert in primul rand prin autonomia lor foarte ridicata. Mai exact, autonomia cazanelor Liepsnele este de 30 de ore atunci cand sunt alimentate cu lemne sau de 3-5 zile cand alimentarea este realizata cu carbuni.

Cu un cazan de calitate te vei bucura de caldura in intreaga casa fara sa trebuiasca sa il alimentezi prea des. Nu poate fi spus acelasi lucru si in cazul unei centrale ieftine.

Arderea de tip lumanare nu este intalnita de asemenea la cazanele ieftine, desi este un principiu foarte eficient si apreciat, care garanteaza un randament sporit. Drept urmare, ar trebui sa optezi pentru un cazan pe lemne care foloseste acest principiu de ardere.

Un cazan de calitate este prietenos cu portofelul tau

Chiar daca investesti mai multi bani intr-un cazan de calitate Liepsnele, investitia va fi apoi recuperata prin economiile pe care acesta te ajuta sa le faci.

Un cazan ieftin va consuma foarte mult combustibil fara sa ofere un randament prea bun, deci pretul mic platit pentru achizitia acelui cazan va veni cu foarte multe costuri suplimentare la pachet.

In final vei concluziona ca decizia ta nu a fost prea inteleapta si ca ar fi fost mai bine daca optai pentru un cazan mai scump inca de la bun inceput, dar care sa fie performant si de calitate.

Cazanele pe lemne Liepsnele sunt apreciate pentru faptul ca au un randament si o eficienta ridicata, cu toate ca la capitolul consum de combustibil stau excelent de bine, in sensul ca au un consum destul de scazut.

Putine riscuri, functionare indelungata fara probleme, garantie generoasa

Structura cazanului este un alt aspect important care de cele mai multe ori este ignorata de producatorii de cazane ieftine. Din pacate aceasta ignoranta ar putea duce la defectiuni costisitoare sau chiar la accidente periculoase, detalii pe care probabil ca nu doresti sa fie valabile si in cazul centralei tale.

Prin faptul ca modelele comercializate de Liepsnele au o structura mult simplificata se garanteaza o perioada foarte mare de functionare fara probleme, anume 25 de ani, dar si evitarea unor incidente sau accidente neplacute. Mai exact, se evita depunerile de gudron care pot fi foarte periculoase.

Alege un cazan pe lemne marca Liepsnele si nu vei regreta ca ai ales calitatea in defavoarea preturilor mici.