Despre fosele septice si canalizari

0
472

Rezervorul ar trebui sa fie pompat in mod regulat pentru a-l mentine in stare de functionare corecta si pentru a preveni aglomerarile care ar putea determina evacuarea apelor reziduale in casa impreuna cu crearea de mirosuri necorespunzatoare.

Principalul lucru care contribuie la infundarea foselor este un lucru foarte biodegradabil. Aceasta include uleiuri de gatit si grasimi care sunt aruncate in jos pe canal impreuna cu produse din hartie non-igienica, bile de bumbac, mucuri de tigara, tampoane si servetele sanitare.

Aceste elemente se vor degrada in cele din urma, dar au tendinta de a ramane blocate in interiorul rezervoarelor si de a crea blocaje care in timp continua sa se inrautateasca. Uneori este nevoie si de servicii de desfundare canalizare.

Un alt motiv pentru care ar trebui sa aveti fosele pompate in mod regulat este sa verificati daca exista vreun prejudiciu care ar putea include faptul ca sistemul nu este capabil sa lucreze eficient.

Dupa ce a fost pompata fosa se poate face o inspectie vizuala pentru fisuri si alte tipuri de deteriorari. Daca exista vreo defectiune care este detectata, va trebui sa fie reparata pentru ca problemele viitoare sa poata fi prevenite.

Procesul propriu de pompare a pompelor este destul de simplu. Va fi un camion mare, numit “pompa camion care se conecteaza la fosa si care trage continutul acestia intr-un vas. Va avea furtunuri mari, o pompa de aspiratie si un rezervor mare.

Se va parca in zona generala unde se afla fosa sau canalul. Operatorul va scoate capacul de vizitare al rezervorului. Apoi, furtunurile de aspiratie vor fi coborate in rezervor si apoi pornite pentru a aspira deseurile acumulate in rezervorul de stocare al utilajului de transport uzinal.

De asemenea, serviciile de pompare de calitate vor inspecta cu atentie hambarele dupa ce au fost curatate. Prizele de evacuare, orificiile de admisie, supapele si rezervorul vor fi inspectate pentru a nu se deteriora, cum ar fi vasele si crapaturile.

Terenul care inconjoara rezervorul va fi, de asemenea, inspectat pentru orice semne de scurgeri. Daca exista probleme, acestia vor informa proprietarul pentru ca acestea sa poata fi rezolvata pentru a va asigura ca intregul sistem de rezervoare functioneaza corect.

Prima problema cu care se confrunta o multime de proprietari este cunoasterea precisa a locului in care este pusa fosa. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care cumpara o casa cu un sistem existent.

In cazul in care sistemul este ingropat si nu sunteti sigur de locatia sa, atunci un serviciu de pompare a gazelor va folosi un sarpe sanitar care are un emitator radio atasat la capat.

Acest sarpe este apoi alimentat printr-o priza a casei si afara la rezervor. Apoi, un receptor radio ajuta  pentru a localiza capatul sarpelui care va asigura amplasarea rezervorului.

O alta problema este atunci cand nu exista o teava de curatare a rezervoarelor de gaze de deasupra capacului care acopera deschiderea catre rezervor. Costul serviciului de pompare va fi mai mare daca contractorul de pompare trebuie sa sape pentru a localiza capacul.

Acesta este cel mai bun moment pentru a instala o conducta de curatare instalata pentru a evita sa aveti aceasta problema in cazul pompelor in viitor.