Despre machetele Revell de asamblat

0
367

Cu o experienta vasta in domeniul machetelor si al jucariilor pentru copiii de toate varstele, Revell isi imbunatateste frecvent gama de produse, venind intotdeauna cu noi seturi de calitate pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi. Asadar, in articolul de astazi veti descoperi cele mai prestigioase produse Revell, pe care trebuie neaparat sa le incercati. 

Machete Revell de asamblat

Machetele Revell au castigat deja increderea publicului, tocmai datorita calitatii materialelor si a pieselor, acestea fiind cumparate de sute ce clienti. Mai mult decat atat, le puteti descoperi intr-o varietate de modele, in functie de gusturile micutului dumneavoastra, astfel incat acesta sa devina din ce in ce mai dornic sa-i aduca la viata.

Printre acestea se numara avioane, corabii sau masini, toate concepute intr-o maniera complet diferita, parca scoase din vremurile celor mai dure razboaie.

Machete Revell Star Wars

Deoarece cei de la Revell s-au gandit si la fanii faimoasei serii de filme Star Wars, acestia au creat o serie speciala de machete. Asadar, daca micutul dumneavoastra a urmarit cu sufletul la gura aventurile personajelor din Razboiul Stelelor, acum puteti achizitiona una dintre machetele Revell special pentru el.

De asemenea, veti descoperi o serie variata de nave spatiale, pasca scoase din celebra serie, ce va transforma cu siguranta zilele plictisitoare in unele pline de aventura.

Machete Revell Technik

Desi nu este o gama foarte diversificata, machetele Revele Technik pot fi considerate cu adevarat speciale. Datorita LED-urilor din cadrul seturilor, micutul dumneavoastra va avea o nava adevarata, scoasa din povestile sau desenele animate preferate.

De asemenea, o poate personaliza asa cum isi doreste, cu ajutorul vopselurilor ce pot fi achizitionate tot din gama Revell. Astfel, veti stimula rabdarea si creativitatea celui mic, calitati ce ii vor veni in ajutor pe tot parcursul formarii sale.

Jucarii Revel Control si Junior Kit

Daca pana acum am prezentat doar machetele din cadrul gamei Revell, trebuie sa stiti ca acestia comercializeaza si diferite jucarii. Astfel, puteti achizitiona diferite masini sau elicoptere cu telecomanda, pentru ca micutul dumneavoastra sa descopere adevaratele aventuri din sfera masinilor.

Mai mult decat atat, pentru copiii cu o varsta putin mai frageda, Revell a creat gama Junio Kit, astfel incat si micii poznasi sa se bucure de cele mai incitante masini de politie. In cadrul acestei game, trebuie sa stiti ca veti gasi produse sigure, care nu vor degrada in niciun fel sanatatea copilului dumneavoastra.