Diferite tipuri de porti automatizate pentru proprietatea dvs. rezidentiala

0
252

Sistemele de porti automate sunt foarte populare pentru proprietatile rezidentiale, deoarece pot fi utilizate pentru a oferi un plus de siguranta proprietatii dumneavoastra.

Instalarea portilor automatizate, de asemenea, va ajuta mult mai usor sa obtineti acces la casa dvs., deoarece nu trebuie sa va lasati masina sa deschideti poarta manual. Producatorii au scos o serie de modele de porti, prevazute cu piese automatizari porti care sa se potriveasca diferitelor tipuri de proprietati.

Poarta culisanta

Una dintre cele mai utilizate tipuri de porti automatizate este poarta culisanta. De asemenea, puteti auzi despre aceste tipuri de porti care sunt denumite porti rulante sau porti de cale U. Ele ocupa o suprafata minima in comparatie cu alte porti, ceea ce le face ideale in scopuri rezidentiale.

Cand este instalat, poarta este montata pe interiorul gardului, paralel cu acesta, astfel incat sa poata aluneca inainte si inapoi prin deschiderea portii.

Poarta aluneca de-a lungul unei sine metalice folosind role, care sunt instalate in partea de jos pentru a o sustine. Trebuie sa aveti grija sa mentineti poarta, deoarece piesele de automatizari porti pot fi acoperite cu resturi.

Poarta Cantilever

La fel ca poarta cu diapozitive, poarta cantilever se deschide. Diferenta este ca, in loc sa foloseasca role instalate pe sol, acesta este sustinut de sinele care sunt amplasate de-a lungul interiorului gardului. Aceasta inseamna ca ocupa mai mult spatiu datorita latimii adaugate a structurii gardului.

Cu toate acestea, au tendinta de a fi mai fiabile decat portile glisante, deoarece nu trebuie sa va faceti griji cu privire la frecare sau rolele obstructionate la sol.

Daca aveti in vedere acest tip de poarta pentru proprietatea dvs., trebuie sa consultati un profesionist care va poate sfatui cu privire la cantitatea de suprafata necesara si daca acest lucru va fi posibil pentru proprietatea dvs.

Porti batante

Portile batante functioneaza la fel ca o usa batanta, pe principiul deschis si inchis. Sunt balamalate pe o parte si portile vor parcurge de obicei un arc de 90 de grade. Aceasta inseamna ca trebuie sa aveti suficient spatiu disponibil pe proprietatea dvs. pentru ca poarta sa se deschida si sa se inchida fara a afecta vehiculul.

De asemenea, trebuie sa aveti grija mai mare atunci cand utilizati poarta pentru a evita accidentele, deoarece persoanele sau vehiculele pot fi lovite sau prinse de poarta atunci cand sunt operate.

Puteti achizitiona porti care sunt in curs de deplasare sau care se deplaseaza pentru a se potrivi cu aspectul proprietatii dvs. De obicei, puteti cumpara porti batante, care sunt fie simple, fie duble, oferindu-va mai multe optiuni pentru proprietatea dvs. Sunt utilizate foarte frecvent pentru proprietatile rezidentiale datorita usurintei lor de instalare si costurilor mai mici.

Accesorii automatizate pentru porti

Atunci cand aveti in vedere diferite sisteme automate de porti, trebuie sa luati in considerare si accesoriile care pot fi achizitionate alaturi de acestea. Portile automatizate asigura securitate pentru casa ta si pot fi modernizate pentru a oferi o protectie suplimentara.

Sisteme de control de acces: Portile pot fi operate folosind diferite dispozitive diferite, inclusiv tastaturi digitale, cititoare de carduri si cititoare de etichete pentru vehicule.

Sisteme interfon: Nu toata lumea va avea acces la dispozitivele de control, astfel incat vizitatorii din tine sa poata instala un sistem interfon. Dupa ce ati vorbit cu vizitatorul, puteti deschide de obicei poarta din interiorul casei.

Sisteme de supraveghere video: Pentru un plus de usurinta si siguranta, puteti instala o camera video care va va permite sa vizualizati si sa inregistrati vehiculele viitoare. Acest lucru va va permite sa identificati cu usurinta vizitatorii si sa ajutati la descurajarea infractorilor.