Forajele uscate cu ciocan de fund – caracteristici si alte aspecte de interes

0
432

Despre motivele pentru care forajele sunt o idee inspirata si chiar o recomandare din partea specialistilor nu voi spune nimic. Sunt aspecte pe care deja sigur le stii daca ai inceput sa te documentezi legat de aceste lucrari.

Voi aborda tema care te intereseaza de fapt si anume forajul uscat cu ciocan de fund, respectiv iti voi spune cate ceva despre acestea. Este o metoda mai noua, ce e drept, in Romania, insa cu siguranta una de succes.

Forajul uscat cu ciocan de fund

Pentru ca presupune o procedura mai complexa si este necesara o atentie sporita, recomandarea mea de inceput este sa ai in vedere alegerea unei firme in care poti avea in credere. Intereseaza-te legat de lucrarile pe care le-a executat, cere beneficiarilor un feedback cu privire la randament, functionalitate.

De altfel, vin si cu o recomandare in acest sens. Descopera serviciile pe care ti le ofera echipa EcoDrill, specializata in astfel de lucrari, pe site-ul lor- ecodrillforaje.ro.

Forajul uscat cu ciocan de fund este potrivit doar in anumite zone din tara, respectiv acolo unde exista soluri dure, respectiv semi-dure, de tipul marmurei, a granitului, roca sau calcarul, ori alte tipuri de roci.

Astfel de soluti sunt intalnite in zonele de munte – Tulcea, Constanta, Maramures, Neamt, Brasov, precum si in cele de deal.

Chiar daca este un sistem mai nou in Romania, te poti orienta increzator dupa o firma ca Ecodrill pentru a beneficia de o astfel de lucrare. Este o metoda complexa de foraje, ce e drept, insa si randamentul ulterior este unul pe masura.

Spre deosebire de alte metode de sapare a forajului, aceasta iti ofera posibilitatea de a vedea cum se prezinta lucrarea in timpul procesului, indiferent de momentul executiei. Ai deci vizibilitate asupra litologiei solului, precum si a adancimii stratelor acvifere. Este important sa cunosti compozitia straturilor.

Ca un rezumat a celor mentionate, poti avea in vedere un astfel de foraj in conditiile in care solul tau se pliaza pe cerintele pe care le presupune modalitatea de forare. Bineinteles, inainte de a lua o decizie finala legat de asta, poti sa te consulti si e recomandat sa te consulti cu o echipa de specialisti.

Atat in ceea ce priveste acest serviciu, cat si alte modalitati de forare disponibile, EcoDrill iti sta la dispozitie cu informatiile de care ai nevoie pentru a intelege mai bine ce presupune fiecare. Poti accesa site-ul lor, ecodrillforaje.ro, sectiunea de servicii, respectiv pe cea de blog pentru a fi in tema legat de acest domeniu.

Mai multe detalii despre foraje aici, precum si despre cele pentru pompa de caldura, daca te atrage aceasta idee. Inainte de a cere o oferta, pune in balanta mai multi factori.

Trebuie sa te gandesti la ce presupune fiecare lucrare, ce intra in serviciile pe care ti le ofera echipa contactata, ce costuri presupune aceasta si alte astfel de aspecte te vor ajuta sa iei o decizie potrivita, pe care sa nu o regreti.