Freemium sau premium? Ce sa alegi

0
285

În ultimii ani industria videochatului din România și-a continuat expansiunea într-un ritm foarte accelerat, ceea ce ne arată faptul că este în continuare un domeniu foarte atractiv pentru o mulțime de persoane.

Au apărut o mulțime de noi studiouri de videochat de diferite tipuri, așa că apariția tot mai multor întrebări și curiozități despre tipurile de videochat existente este absolut firească.

De exemplu, nu puține sunt fetele care se întreabă ce ar trebui să aleagă între videochat freemium și cel premium, mult mai popular la ora actuală în România. Despre videochatul Freemium ne-am propus să discutăm și noi în acest articol. Mai exact, am contactat echipa de la Ok Studio pentru a obține mai multe informații despre acest tip de videochat.

Le-am obținut și le împărtășim și cu tine chiar în rândurile următoare:

Comisioanele sunt mult mai mari

Videochatul freemium se remarcă înainte de toate prin faptul că oferă comisioane mult mai generoase decât cele practicate de studiourile obișnuite. În cazul Ok Studio, un studio de videochat de tip freemium, comisioanele urcă până la 75% ceea ce este imens dacă vei face o comparație cu multe alte oferte disponibile pe site-urile multor studiouri obișnuite.

Prin urmare, veniturile pe care le vei obține vor fi la rândul lor mult mai generoase. Nu doar comisionul mare influențează pozitiv câștigurile, ci și faptul că nu trebuie să atragi numaidecât membrii platformelor în ședințe private pentru a câștiga bani.

Există așadar toate condițiile necesare succesului, așa că nu trebuie decât să îți dorești să îl cunoști!

Mai multă libertate

Un alt motiv pentru care ai putea găsi videochatul freemium mult mai atrăgător decât cel premium este faptul că te vei bucura de mult mai multă libertate.

Practic, nu ți se impune mai nimic. Îți poți alege după propriile preferințe turele în care să lucrezi, vei putea alege să fii prezentă doar pe platformele preferate și totodată nu există restricții sau penalizări, așa cum se întâmplă în cazul multor studiouri de videochat din întreaga țară.

Ce ți se cere la un studio freemium? Să fii tu! Deoarece fiecare persoană este unică iar această naturalețe reprezintă o calitate foarte atrăgătoare care merită promovată și care totodată poate garanta succesul despre care vorbeam mai sus.

Condiții excelente pentru o colaborare de succes

Iar cel de-al 3-lea motiv pentru care ar trebui să iei în considerare și oportunitatea de a colabora cu un studio în cadrul căruia se practică videochatul freemium este faptul că te vei bucura de cele mai bune condiții pentru a ajunge la un nivel cât mai înalt. Este cel puțin cazul Ok Studio, cel pe care îl recomandăm ori de câte ori vine vorba despre videochat freemium.

Libertatea despre care vorbeam în rândurile de mai sus înseamnă foarte mult pentru confortul tău, însă la fel de important este și faptul că vei beneficia de suport tehnic 24/24, de camere foarte plăcut amenajate și totodată de aparatură de ultimă oră cu ajutorul căreia vei putea cunoaște ce înseamnă succesul.

Acestea fiind spuse, nu mai încape îndoială în legătură cu faptul că videochatul freemium este de departe cea mai bună alegere!