Greseli care iti pot reduce castigurile din videochat

0
381

Ai inceput o cariera in videochat iar o buna perioada de timp ai obtinut castigurile mult obtinute? Ti-ai gasit un studio videochat Galati si ai evoluat foarte frumos de la o luna la alta, doar ca de la un timp castigurile tale au scazut inexplicabil? Sau poate ca ai intrat recent in acest domeniu iar castigurile tale sunt departe de asteptarile?

Te intrebi probabil ce se intampla si ce poti face pentru a castiga din nou aceleasi sume de bani precum in vremurile bune.

Este foarte probabil sa faci cateva greseli pe care nu le constientizezi. Iar despre greselile minore care iti reduc castigurile in videochat vom vorbi si noi in acest articol.

Esti prea timida

Persoanele timide nu sunt potrivite pentru cariera de model in videochat. Majoritatea clientilor folosesc site-urile de videochat pentru socializare, cautand o partenera de discutii cat mai interesanta dar si indrazneata.

Din acest motiv, ar trebui sa fii o persoana deschisa si receptiva, iar daca vei da dovada de sobrietate si timiditate, e foarte probabil sa nu te bucuri de castiguri prea mari.

Totusi, este bine sa ai cateva limite si sa nu discuti aspecte din viata ta personala. Creativitatea este la randul sau o calitate care te va ajuta sa treci peste timiditate, spre satisfactia clientilor tai.

Stabileste-ti inca de la inceput turele de lucru

Trucul pe care il folosesc modelele de succes pentru a castiga sume fabuloase de bani este obtinerea clientilor fideli. De aceea, programul de ture este foarte important si ar trebui sa fie mereu acelasi.

Clientii trebuie sa stie cand te vor gasi online, iar astfel iti vei putea construi o retea de clienti fideli care mai apoi te vor ajuta sa obtii sumele mult visate. Disciplina este deci foarte importanta in videochat.

Prea mult machiaj iti poate strica imaginea

Este important sa arati ca tii la imaginea ta si sa te ingrijesti, insa nu trebuie sa exagerezi cu machiajul. Uneori poate ca trebuie sa ascunzi mici defecte, insa naturaletea a fost, este si va fi mereu apreciata in videochat. Cu cat vei fi mai naturala, cu atat vei reusi sa atragi mai multi admiratori.

Make-up-ul tau ar trebui sa fie cat mai discret si sa te ajute sa iti evidentiezi unele trasaturi, insa accentul trebuie pus pe frumusetea ta naturala.

Majoritatea clientilor vor dori sa te cunoasca si sa te vada asa cum esti tu, asa ca nu ar trebui sa prezinti o alta persoana. De asemenea, incercarea ta de a parea „altcineva” va fi rapid observata de catre clienti si cu siguranta vei avea de pierdut.

Nu ai incredere in tine

Barbatilor nu le plac femeile care nu au incredere in ele. Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa adopti un comportament arogant, ci pur si simplu trebuie sa arati ca increderea in propria persoana este la un nivel ridicat.

Arata ca te simti foarte bine in pielea ta si ca iti place ceea ce faci iar impresia transmisa va fi una foarte buna.

Daca in schimb pari foarte timorata, atunci este foarte probabil ca si castigurile tale sa fie destul de micute.

Castigurile tale din videochat au scazut in ultima vreme? S-ar putea sa faci una din greselile de mai sus. Sau e posibil sa nu lucrezi la studio-ul potrivit. Noi iti recomandam sa alegi Smartchat iar castigurile tale vor creste.