Implantul de par, singura solutie eficienta in combaterea alopeciei!

0
266

Caderea parului este o afectiune adesea intalnita in prezent. Acest lucru este cauzat de factorii de stres, genetici sau alimentari.

Daca in trecut acesta afectiunea era des intalnita in cazul batranilor, la ora actuala statisticile arata ca una din cinci femei sufera de alopecie, iar in randul barbatilor, unul din trei se confrunta cu pierderea definitiva a parului.

Noile tehnologii si descoperiri in medicina, si nu numai, permit efectuarea unei tehnici ce revolutioneaza domeniul chirurgiei plastice si anume implantul de par. Atentie insa, aceasta interventie impune reguli stricte de urmat deoarece este o procedura chirurgicala.

De aceea este necesar sa apelezi la chirurgi plasticieni profesionisti si nu doar la simpli tehnicieni. Un punct de reper este clinica Dr. Felix Hair Implant apreciata si de vedete recunoscute din lumea showbiz-ului.

Factorii responsabili pentru caderea accentuata a parului

Factorii ce conduc la aparitia calvitiei sunt numerosi, iar daca eliminam din schema influentele genetice, atunci poate fi vorba despre o circulatie proasta, spalarea frecventa pe cap (in fiecare zi sau de doua ori pe zi). Totusi, acestia nu influenteaza atat de mult caderea parului, asa cum este specificat in revistele de frumusete.

Trebuie de mentionat insa ca factorii ce influenteaza aparitia alopeciei difera de la femei la barbati. La barbati principalul factor al caderii parului este de natura ereditara, in timp ce la femei este vorba de numeroase schimbari hormonale (nastere, alaptare, menopauza).

Implantul de par – ce asteptari sa ai dupa o asemenea interventie?

Este important sa intelegi ca o astfel de interventie are anumite limite si la fel ca orice procedura chirurgicala premisele obligatorii constau intr-o stare de sanatate buna si lipsa altor boli ce impiedica utilizarea anesteziei sau alte medicamente ce se utilizeaza in perioada de recuperare.

Scopul acestei interventii este de a imbunatati cat mai mult aspectul pacientului, totusi trebuie de stabilit niste limite si asteptari realiste. In acest sens, chirurgul plastician va explica in detaliu tehnica si ce anume se potriveste cel mai bine tipului tau de scalp.

La Dr. Felix Hair Implant, vei gasi o echipa de chirurgi plasticieni specializati in domeniu si recomandati de vedete precum Catalin Botezatu, Mihai Traistariu si altii.

Mai trebuie sa stii ca o astfel de interventie chirurgicala este dedicata tuturor varstelor, si mai mult decat atat, nu trebuie sa astepti sa iti cada tot parul din cap pentru a apela cu incredere la asemenea interventii.

O vizita la clinica Dr. Felix Hair Implant iti va inlatura toate nelamuririle legate de problema caderii parului si aceasta forma de tratament. In plus, fiecare organism este diferit si este absolut necesar un consult pentru stabilirea tipurilor de tratament si cand este necesara metoda implantului de par.