Implanturi mamare cu silicon

0
959

Daca in trecut, femeile care nu aveau un bust foarte generos nu se simteau foarte confortabil in pielea lor, mai ales cand vedeau o femeie care a fost foarte inzestrata de catre mama natura, acum lucrurile s-au schimbat foarte mult.

In clipa de fata, toate femeile care nu au bustul generos, pot opta pentru marire sani cu implant mamar, iar astfel in foarte scurt timp vor ajunge sa aiba sanii atat de mari incat nu credeau vreodata ca este posibil.

Pentru ca femeile interesate de aceste interventii chirurgicale de marire a sanilor sa afle mai multe informatii, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta despre implanturile cu silicon

Implanturile de silicon nu sunt altceva decat proteze mamare (expandere), folosite in scopul maririi sanilor sau in scopul reconstructiilor mamare. Acestea sunt alcatuite din invelis si continut.

Continutul la implanturile mamare de ultima generatie este gelul siliconic coeziv, sau mai pe intelesul tuturor, aceasta inseamna ca, in cazul nefericit in care apare vreo ruptura siliconul nu curge, dat fiind faptul ca acesta se regaseste sub forma extrem de vascoasa.  Invelisul este tot silicon de mai multe feluri, iar aici discutam depsre silicon cu suprafata neteda sau texturata.

Daca stam sa discutam despre tipurile de implant, in cazul caracterizarii in functie de forma, trebuir precizat ca exista implanturi rotunde si implanturi anatomice. De cele mai multe ori se utilizeaza cele rotunde, insa exista situatii in care sunt indicate cele anatomice, care au forma de lacrima.

O alta caracteristica importanta pe care o au implanturile este proiectia sau mai pe inteles, grosimea. Aceasta variaza de la mica la moderata si inalta. Implanturile care au toate acelasi volum exista in toate cele 3 proiectii, iar aici diferenta este data de catre baza lor.

Cele cu proiectie inalta vor da un aspect mai voluminos al sanului, deoarece au o baza pe torace mai mica, iar cele cu proiectie mica vor avea o baza mare pe torace.

In ceea ce priveste calitatea implanturilor, trebuie precizat ca aceasta depinde foarte mult. In prezent exista multe firme care produc implanturi mamare, iar preturile acestora variaza de la producator la producator.

Cel mai important insa este faptul ca se pot gasi si implanturi mamare scumpe, dar si implanturi mamare mai putin scumpe, astfel incat fiecare femeie sa isi poata permite o asemenea interventie chirurgicala.

Apoi, important de precizat este faptul ca femeile care vin la medic pentru o interventie de marire de sani, de multe ori au asteptari nerealiste sau nu sunt constiente de proportiile corpului lor.

Foarte multe femei aleg implanturi foarte mari doar pentru ca au vazut o alta femeie cu sanii mari. Cel mai important este ca forma si volumul implanturilor sa fie alese de catre medic.

Un lucru foarte important pe care femeile nu trebuie sa il uite, este acela ca apeleaza la astfel de interventii chirurgicale pentru a crea ceva estetic, pentru a-si imbunatati imaginea, nu pentru a crea disproportii.

Asadar, acestea sunt cateva detalii importante care trebuiesc cunoscute de catre femeile care au de gand sa opteze pentru marirea sanilor cu implant mamar.