IVECO Daily vs. Eurocargo: ce inovații propun în materie de confort?

0
121

IVECO Daily vs. Eurocargo: ce inovații propun în materie de confort?

Fiecare model Iveco este azi mai mult decât un banal autovehicul commercial. Echipa Iveco de ingineri și specialiști în tehnologii de top aduce mereu inovații și concepte menite să sporească gradul de confort al șoferilor, pentru a se bucura de condus relaxant, într-un mediu cât mai plăcut.  Modelele Iveco Daily și Iveco Eurocargo sunt proiectate pentru a oferi un plus de stil, accesibilitate și ergonomie în designul interior.

Iveco Daily – o experiență deosebită, confort  maxim și fiabilitate

Mereu la curent cu cele mai interesante soluții adaptive și inteligente, Iveco Daily 4×4 este pregătit să îți ofere confort și siguranță, indiferent de lungimea cursei.

Industria auto a remarcat integrarea unei inovații pentru noul Daily Iveco. Suspensiile penumatice au sistem electronic de control, dirijat direct de șofer , pentru mai mult confort la volan.

Tehnologiile moderne de reunoaștere vocală sunt implementate la noul Iveco Daily sub forma unei asistențe performante care poate acționa diferite comenzi la bord. În acest fel, te bucuri de condus fără stress și totul e la îndemână. Conectivitatea este prezentă la noul model Iveco pentru a oferi servicii customizate, pe care le poți adapta specificului fiecărei afaceri.

Interiorul noului Iveco Daily este menit să impresioneze. Scaunele sunt adaptate userilor, adică șoferului și pasagerilor, iar structura modelată conform cerințelor de utilizare frecventă permite multiple coborâri și urcări.

Perfect pentru livrări cu opriri dese, acest model este creat pentru a oferi confort și calitate. Scaunele sunt fabricate din material ce conține spumă cu memorie, ajutând la o poziție relaxată. Adaptate pentru utilizare îndelungată, sunt moi dar rezistente, nu generează dureri de spate atunci când stai la volan vreme îndelungată.

Iveco Eurocargo – un partener de afaceri, mereu în mișcare

​Noul model Iveco Eurocargo exprimă preocuparea fabricantului de autovehicule pentru confort şi starea de bine a conducătorului auto, îmbinate cu ergonomie și o bună calitate a materialelor folosite. Comenzile situate pe volan dau acces direct la accesorii – radio, player, telefon mobil – în deplină siguranţă. Fiecare din dispozitivele și accesoriile instalate pentru controlul climatizării, iluminării interioare sau pentru accesul la schimbarea automată sau manual a vitezelor , sunt concepute în mod unitar, simplu și firesc pentru utilizator.

Eurocargo de la Iveco a fost gândit în trei variante diferite de cabină, pentru a se adapta cerințelor clienților.

  • Cabina de zi exprimă un echilibru ponderat între lăţimea şi lungimea totală a caroseriei şi este recomandată pentru transporturi pe timp de zi în mediul urban
  • Cabina cu cuşetă are prevăzută o versiunea cu pavilion standard sau altul înalt, pentru a fi folosită pentru odihnă în timpul nopții. Două casete cu iluminare sunt accesibile t din interior sau  din exterior pentru a oferi un spaţiu suplimentar destinat depozitării bagajelor. Portiera exterioară se deschide prin intermediul unei comenzi electrice.
  • Cabina pentru echipaj este concepută largă și relaxantă, suficient de încăpătoare pentru persoane și echipament. În această cabină încap şase pasageri şi şoferul şi poate fi folosită în regim special de lucru.

Iveco Eurocargo constituie un punct de lucru al afacerii tale, mereu în mișcare.  Îți poti crea propriul birou mobil într-un spațiu suficient de mare pentru a depozita un laptop sau tableta, ai la îndemână iluminare pentru lectură, conectoare USB pentru cabluri. În acest mod, ești mereu la curent cu noutățile iar spațiul de lucru ergonomic te ajută să îți desfășori comod activitatea.

Designul interior reflect stilul modern al dotărilor noului Iveco Eurocargo. Ai la dispoziție în cabină scaune confortabile, cu spătar reglabil, prevăzut cu suspensie pneumatică. Centura de siguranță este reglabilă inclusiv pe înălțime iar sistemul de încălzire și ventilație te va face să savurezi confortul unui șofat cu adevărat relaxant.