Jurnalul unei curve

0
1500

“Sunt ceea ce sunt fiindca vrei sa ma privesti tu asa. Nu ma intereseaza ca esti o el sau o ea si nici nu ma obosesc sa-ti dau explicatii. M-am convins ca in lumea asta bolnava informatia este perceputa mecanic fara a mai fi procesata. Si daca nu te numeri printre cei care fac asta inseamna ca faci parte din acel sfert care nu o fac. Intotdeuna am sustinut faptul ca oamenilor le e frica de ceea ce nu pot intelege. Sau de ceea ce nu vor sa inteleaga.

In fizica se spune ca nu exista efect fara cauza. Efectul de turma care se intalneste la cei ce nu pot intelege se bazeaza pe faptul ca s-a putut crea o sau un ceva fara cauza. Cum nimic nu mai e de mirare asa nimic nu mai e imposibil.

Raspunsul meu este nu. Nu ma consider o victima. Asa cum tu stii sa faci bani pentru ca esti programator de profesie, asa stiu eu sa-mi castig dreptul de a spera ca maine poate fi mai bine. Si spre deosebire de tine care esti un sclav al societatii, eu consider ca am putere mai mare de a lua decizii si hotarari. Ceva care la multi ramane la stadiul de gand nescris sau mai rau, nespus.

Viata e periculoasa din orice unghi ai privi-o. Nu trebuie sa judeci in functie de meserie sau gradul de expunere. Daca esti credincios si ai vointa, poti sa-ti transformi planurile in proiecte. Si mai departe, ce-o vrea bunul Dumnezeu. Norocul nu poti sa-l ti-l cumperi. Trebuie doar sa incerci sa-ti explici cum ai putut sa-l dobandesti.

Consider ca toti au un cuvant de spus in ceea ce fac. Eu nu ma ascund si ma impac cu asta. Degeaba existi, daca ti-e rusine cu ceea ce faci. Nu poti sa stii ce-ti rezerva viitorul. Pe axa timpului intotdeauna trebuie sa traiesti in prezent pentru viitor. Orice alta combinatie poate fi considerata utila pana la partea practica.”

Adela.

[edit]: Am vrut sa scriu mai demult asa ceva, dar nu am avut rabdarea si nici timpul necesar. Inspirat din viata de zi cu zi. Daca nu poti intelege ce am scris, nu e de la monitor sau oboseala. Considera-te singur o curva a societatii. Si apropo, tu din ce sfert faci parte?