Manichiura ca la salon, la tine acasa – da, se poate cu produsele de la Nolia Shop!

0
177

Vine Black Friday, poate una din cele mai asteptate perioade din an, cand reducerile sunt mai consistente la orice categorie de produse. Daca ai in vedere si produsele profesionale pentru manichiura, fii pe faza, la Nolia Shop urmeaza reduceri masive, de pana la 60%.

Manichiura – acasa sau la salon?

Desigur ca nu se poate compara modul in care o manichiura este realizata acasa cu modul in care acelasi procedeu are loc la salon. Diferentele nu sunt numai de locatie, ci de produse, tehnica omului experimentat si de timp, energie si costuri optimizate. Pentru cele care continua si acasa sau fac acasa un retus ori o intretinere este o alta poveste.

Regula numarul unu sa poti sa iti faci manichiura acasa este sa ai cunostinte tehnice si practice in domeniu. Apoi conteaza si cu ce lucrezi, deci produsele profesionale. Pe acestea le poti achizitiona de la Nolia Shop. De la consumabile la accesorii, chiar si echipamente precum lampa UV vei gasi aici la costuri rezonabile. Poti comanda si cu livrare internationala.

Tendinte si recomandari

Daca ai bifat cele doua aspecte necesare si incepi aventura manichiurii realizate acasa te vei gandi si la tehnici si stiluri nu foarte greu de obtinut. Manichiura clasica, dar cu oja semipermanenta ramane o recomandare, pentru ca:

  • Obtii o manichiura impecabila, perfecta si durabila.
  • Si o paleta larga de culori.
  • Este usor de realizat, in fapt este clasica manichiura insa in loc de oja clasica aplici pe cea semipermanenta. O vei usca la lampa.
  • Nu dureaza mai mult ca in alte cazuri sa o finalizezi, cu tot cu baza si top coat aplicate.

Este poate una din cele mai simple variante de a realiza manichiura acasa. Poti incerca de asemenea lacurile colorate cu efecte, cum sunt cele termice sau oja care crapa. Practic obtii un efect deosebit, fara prea mult efort aparte de aplicarea corecta a produsului pe unghia pregatita in prealabil.

Verifica constant si lista de noutati de la Nolia Shop. Gellack intr-o vasta paleta cromatica, accesorii pentru unghii, stickere spre exemplu sunt noutati ce iti vor starni curiozitatea. Daca esti o pasionata, poti experimenta cat mai multe.

Solutia de moment si impusa din cauza contextului pandemic, de a face manichiura acasa si nu la salon ar putea sa vina totodata cu dorinta ta de a invata mai multe despre domeniu. Afla despre Nolia Academy, de asemenea din cadrul acestei pagini – nolia.ro.

Contact:

nolia@noliashop.com

004 0753 504 472

orders@noliashop.com

Piata 1 Decembrie nr.9 et.1 ap.6, Oradea