Marea te cheama. Raspunde-i!

0
791

Am stat sa ma intreb de ce toata lumea vrea la mare. De ce atunci cand vor sa evadeze sau de scape de anumite lucruri sau incurcaturi, singurul loc la care se gandesc este marea. Nu am gasit inca raspunsul, dar o sa incerc sa explic asa cum ma pricep.

Marea-Neagra

Marea este locul care inspira: liniste, relaxare, creatie si bunastare. Asta din punctul de vedere al celor care se duc acolo cu un scop. Pentru cei care fac parte din cealalta categorie (adica din cei fara un scop anume aka “Merg la mare cu Mitica / Poate-o fut pe aia mica) insipra (si prefer sa pun intre ghilimele): “pe care-l ardem, frate?”, “ce rahat vrea jegul ala?!”, “cum pula mea sa bei toata sticla??”, “faci pe smecheru’ la ma-ta acasa, da?”, “hai sa-i ciordim pe cocalarii aia”, “nuuu maaai beeeaaaaaauuu!!” etc. si lista poate continua.

Se apropie 1 mai si incerc sa imi explic de ce nu mai e de mers pe nicaieri la mare. Pentru ca-n Mamaia e foarte scump si plin de constanteni. Pentru ca in Eforie e plin de pensionari. Pentru ca in Costinesti pute de cocalari si smecherasi. Pentru ca in Mangalia nu ai ce face. Pentru ca in Vama e plin de punkeri care dupa ce se imbata incepe distractia. Statiunile pana in Mangalia pe care nu le-am amintit mai sus, nu merita vizitate.

Anul asta vizitez 2 Mai. Cred ca de dragul vremurilor bune o sa trec si prin Costinesti. Astept feedback din partea voastra despre “Intamplari traite la mare” sau merita/nu merita.