Pentru tot ceea ce meriti – relaxare totala cu Masatto

0
124

Se spune ca masajul este o adevarata terapie atat pentru trup cat si pentru minte. Inca din cele mai vechi timpuri, masajul a fost favoritul printre persoanele care isi doreau o relaxare totala.

In plus, un masaj de calitate aduce foarte multe beneficii, care sunt in stransa legatura cu sanatatea. De aceea, Masatto a creat fotolii de masaj, de ultima generatie care efectiv ne transpun in lumea relaxarii la standarde de lux.

Scaunele de masaj Masatto sunt solutia

Nu putem merge ori de cate ori ne dorim la un salon de masaj si asta pentru ca timpul nu mai este de mult prietenul nostru. Insa, cum tehnologia a avansat, este mult mai usor sa ne adaptam si sa optam totodata pentru niste alternative care ne eficientizeaza considerabil timpul.

Cu fotoliile by Masatto putem avea proprii maseuri chiar in confortul casei noastre.

Pandemia a avut si ea rolul ei si multe persoane au constientizat faptul ca sanatatea este cea mai importanta in aceasta viata.

Asa ca au ales sa se streseze mult mai putin, sa puna mai mult accent pe calitatea vietii si sa traiasca cu ei intr-o armonie.

Asa ca, printre altele, au ales fotolii de la Masatto, pentru o viata cat mai frumoasa si sanatoasa. Atunci cand muschii nostri sunt prea incordati, cand avem dureri de picioare si de spate, cand stresul cotidian ne acapareaza, un masaj de relaxare este binevenit ori de cate ori avem ocazia.

Si putem avea ocazia ori de cate ori ne dorim, la orice ora din zi sau din noapte daca alegem fotoliile de masaj de la Masatto.

Masatto pune la bataie fotoliul Divina intr-un concurs inedit

Masatto, in calitate de sponsor, va oferi premiul cel mare, acesta fiind fotoliul Divina,  din cadrul concursului “Cea Mai Sexy Mamica 2021”, care va avea loc in emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani”.

Divina este unul dintre cele mai performante fotolii din cadrul showroom-ului Masatto, fiind foarte apreciat pentru beneficiile pe care le ofera.

Faptul ca poti avea parte de un masaj ultra relaxant din cap pana in picioare, fara a omite vreun centimetru din corp, Divina este fotoliul care iti induce starea de bine, de relaxare totala si te scapa de dureri. Cu Masatto ai sansa sa testezi timp de 30 de zile orice fotoliu iti doresti, chiar la tine acasa.

Intra pe site-ul masatto.ro pentru toate detaliile, inclusiv pentru gama de produse din care poti alege ce ti se potriveste.

Date de contact:

Bucureşti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Neniţescu, Nr. 14

contact@masatto.ro

+40 726 748 425