Rafturi metalice industriale

0
680

Rafturile metalice industriale sunt unele dintre cele mai puternice tipuri de rafturi si sunt in acelasi timp foarte eficiente din punct de vedere al spatiului de depozitare.

Ele sunt si rezistente si le puteti obtine pentru depozitul dumneavoastra la preturi atractive daca gasiti un producator bun.

Rafturile metalice pot fi libere, pot fi deasemenea proiectate intr-un sistem de rafturi sau incorporate intr-un sistem de afisare. Exista multe avantaje evidente, si poate unele nu-asa-evidente pe care le au aceste tipuri de rafturi.

Exista, de asemenea, cateva mici dezavantaje pe care le au aceste rafturi, iar aici aducem in discutie termeni precum oxidare, coroziune, daune produse in depozit atunci cand rafturile sunt lovite accidental de catre stivuitoristi, dar acestea sunt probleme solvabile si nu ar trebui sa umbreasca utilizarea de rafturi metalice.

Rafturile din metal vin intr-o gama de modele variata, asa ca in functie de necesitati puteti avea mai multe variante la dispozitie.

Puteti sa va orientati spre rafturi de calitate industriala de la comerciantul dvs. sau, puteti lucra cu un designer de depozit si puteti obtine rafturi metalice personalizate.

Ar putea dura putin mai mult, dar veti avea inaltimile si lungimile care vor face reprezenta cele mai bune solutii pentru depozitul dvs.

Rafturi metalice va ofera mai mult spatiu in orice zona data. Puteti stoca in sus sau in lateral si aveti rafturi la diferite nivele. Asigurati-va ca aveti grija de instructiunile care poarta greutatea si nu supraincarcati rafturile.

Rafturile metalice vin adesea in bucati si au nevoie de asamblare. Daca comerciantul dvs. cu produse de depozitare nu asambleaza rafturile pentru dvs., nu va temeti niciodata – instructiunile sunt simple si necesita doar niste nituri pentru a le asambla.

Rafturile metalice industriale pot rezista la temperaturi extreme, precum si uzura cauzata de prezenta in depozit a stivuitoarelor si dispozitivelor de ridicare a comenzilor, cu conditia ca acestea sa fie finisate corespunzator pentru a evita coroziunea sau oxidarea.

Rafturile metalice va permit sa aranjati cutiile astfel incat sa fie usor accesibile colectorilor de comanda.

Inventarul este mai rapid, deoarece totul poate fi vazut, iar marfurile deteriorate sunt usor de identificat – puteti vedea orice cutii zdrobite sau produse gresite. Toate acestea echivaleaza cu locuri de munca mai eficiente si cu personal simplificat.

Rafturile din metal sunt printre cele mai putin costisitoare solutii pentru depozitarea produselor din cadrul depozitelor. Deoarece exista atat de multe soiuri, exista ceva disponibil pentru fiecare buget.

Ca si in orice alt domeniu de activitate, obtineti ceea ce platiti, asa ca nu va lasati pacaliti de cel mai mic cost. Verificati intotdeauna calitatea metalului, finisajul, capacitatea de greutate si capacitatea de stocare, asigurandu-va ca rafturile corespund nevoilor dumneavoastra.

Asadar, dupa cum se poate observa din acest articol, rafturile metalice reprezinta cea mai buna solutie pentru afacerea dvs. asa ca trebuie sa va asigurati ca faceti cea mai buna alegere.

Daca va incanta ideea de a avea parte de rafturi ieftine, atunci ar fi indicat sa va orientati spre rafturi metalice second hand. In cazul in care bugetul va permite, va puteti orienta spre rafturi metalice noi.