Redu costurile afacerii tale! Inchiriaza-ti echipamente de constructii

0
379

Pentru persoanele care activeaza in domeniu constructiilor sau industrie si agricultura, la un moment dat utilajele de care au in nevoie in vederea derularii activitatilor specifice s-ar putea sa devina o problema.

O afacere de asemenea anvergura presupune costuri si investitii periodice iar selectarea prioritatilor are o deosebita importanta in ceea ce priveste ritmul si modul de lucru.

Cum tehnologia face minuni, totul este simplu cu un singur click. Exista site – uri special concepute care vin in ajutorul micilor sau marilor firme care inchiriaza sau executa lucrari in ceea ce priveste utilizarea utiliajelor de constructie sau manipularea acestora.

Doresti utilaje de constructii pentru inchiriere? Nimic mai simplu decat sa intri si sa iti rezervi din lista ce crezi ca se potriveste lucrarii tale.

Daca te intrebi care este avantajul inchirerii unor utiliaje comparativ cu achizitionarea acestuia raspunsul il vei primi atunci cand iti vei intocmi lista de prioritati pentru lucrarile firmei tale.

De exemplu se poate sa ai nevoie  pentru o lucrare de un buldoexcavator, insa doar pentru o perioada limitata. Oportunitatea pe care ti – o ofera inchirierea acestuia pentru o luna sau doua te scuteste de niste costuri mari de achizitie, bani care se vor amortiza intr -un timp relativ lung, datorita faptului ca lucrarile de excavatie nu sunt activitatea ta principala.

Un mester iscusit va spune ca e bine si optim sa ai totul al tau. Insa nu se compara cu siguranta un utiliaj cu o unealta.

Atunci cand utilizezi un utilaj mai putin de 6 luni costurile ridicate ale acestuia nu merita achizitia si solutia optima este inchirierea acestuia.

Ce utilaje de constructii e recomandat sa inchiriezi?

De obicei printre utilajele de constructii disponibile pentru inchiriere pentru perioade scurte se numara macarale, buldoexcavatoare si alte echipamente dedicate constructiilor.

Excavatoarele si buldoexcavatoare se pare ca sunt cele mai cautate, datorita utilizarii lor in domeniul constructiilor, practic fiecare constructie noua incepand cu acest lucru.

Acestea sunt utile in saparea pamantului si extragerea nisipului si balastului, a pietrei sau a altor materiale dar si in saparea in cadrul santierelor de constructie.

Buldoexcavatorul este probabil cel mai intalnit utilaj inchiriat in domeniul constructiilor de pe santiere.

Atunci cand doresti sa inchiriezi un asemenea utiliaj trebuie sa detii cateva informatii in ceea ce priveste produsul, datorita faptului ca acestea trebuie sa fie destul de rezistente pentru a putea face fata sarcinilor zilnice pentru perioada inchirierii.

In cazul utiliajelor agricole, de obicei marii agricultori detin utilajele principale de care au nevoie, insa exista unele care sunt folosite pentru o perioada limitata a anului si de aceea este recomandata inchirierea acestora pentru timpul de lucru dedicat acelei activitati.

Mandria unui agricultor este tractorul, de aceea este imposibil ca acesta sa lipseasca.

Insa pe langa tractor in agricultura nevoia de utilaje anexe este din ce in ce mai mare, avand in vedere ca nu mai traim vremuri din trecut cand munca pamantului era mult mai grea.

Agricultura detine si ea o mare tehnologizare si astfel munca omului este redusa. O serie de utiliaje sunt capabile sa pregateasca terenul, sa il cultive si sa se ocupe de intretinerea culturillor.

A existat in urma cu cativa ani o stagnare si o criza in cadrul producatorilor de echipamente agricole, acestea fiind putin afectati de cererea la nivel mondial in timpul crizei economice.

Din pacate privatizarea in urma cu ani in urma in tara noastra a sters de pe harta producatorilor Tractorul Brasov si Seamantoarea, acestea disparand din peisaj.

Pentru firmele care isi desfasoara activitatea in domeniul forestier, pe langa utilajele de baza, uneori este nevoie de echipamente speciale cum de exemplu tocatoare pentru arbusti sau copaci, utilaje de despicat sau taiat lemnul, mini – tractoare forestiere sau troliuri forestiere.

Indiferent in ce domeniu activezi, uneori inchirierea unor echipamente si utiliaje dedicate constructiilor este mult mai avantajoasa decat achizitionarea acestora iar un studiu al pietei te va convinge in mod cert asupra acestui fapt.

O mare platforma de anunturi in acest sens iti sta la dispozitie cu servicii de inchiriere utilaje de constructii si daca este cazul vanzare a unor produse necesare dezvoltarii afacerii tale.

Agruo.ro iti pune la dispozitia posibilitatea sa iti inchiriezi un utiliaj pentru o perioada de timp, sau sa il dai pe al tau spre inchiriere daca nu il utilizezi o perioada de timp.

Nimic mai simplu decat o simpla navigare pe pagina si vei fi convins de avantajele pentru care sa ai in vedere aceasta optiune!