Sablarea cu gheata carbonica

0
390

Sablarea, sau mai bine spus curatarea cu gheata carbonica este o procedura folosita mai ales in industrie, unde toate masinariile au nevoie de o curatare eficienta, in timp util. Daca ati avut sansa de a cunoaste o parte din industrie, probabil stiti deja de sablarea cu nisip, foarte utilizata pe acest plan.

Daca inca nu ati apelat la acest proces, de teama sa nu stricati masinariile, in acest articol va vom ilustra avantajele acestei proceduri, dar si motivele pentru care ar trebui sa apelati la ea. Cu siguranta va veti schimba complet parerea despre curatarea cu gheata carbonica!

Nu trebuie sa opriti utilajele

Daca utilajele dumneavoastra trebuie demontate pentru a fi curatate in profunzime, acum, cu ajutorul ghetii carbonice, acest lucru nu mai trebuie facut. Astfel, puteti sa va ocupati de curatarea fiecarei masinarii, chiar si in timpul functionarii sale.

Daca, totusi, nu va doriti acest lucru, puteti sa aplicati sablarea cu gheata carbonica direct pe masinariile montate, deci, nu mai trebuie sa pierdeti timpul demontand si montand. Pana la urma, timpul este pretios, iar astfel de proceduri dureaza foarte mult timp. Asadar, eficienta isi spune cuvantul pe acest plan! 

Nu trebuie sa achizitionati produse pentru eliminarea reziduurilor

Daca activati in industrie, probabil stiti deja reziduurile care raman pe utilaje dupa fiecare procedura, acestea fiind greu de indepartat, fiind necesare produse chimice, care, de cele mai multe ori sunt si foarte toxice si periculoase.

Acum, cu ajutorul ghetii carbonice, nu mai trebuie sa cheltuiti sume de bani pentru a scapa de reziduurile nedorite de pe masinarii.

Indiferent de cat de greu se indeparteaza acestea, sablarea este un proces destul de dur, care se va ocupa de eliminarea resturilor atat de agresive si sacaitoare. In plus, nu mai trebuie sa demontati utilajul pentru a ajunge in cele mai ascunse colturi.

Cheltuieli reduse

Dupa cum am mentionat la punctele anterioare, cu ajutorul sablarii, nu va mai fi nevoie sa investiti in produse chimice si toxice, menite sa va scape de reziduurile greu de indepartat de pe masinarii.

Astfel, va trebui sa faceti o singura investitie, mai exact, in gheata carbonica, care va va fi un prieten de nadejde cu fiecare ocazie.

In plus, si timpul alocat curatarii va fi unul mult mai mic, tocmai pentru ca, la contactul cu suprafata de curatat, gheata va incepe sa sublimeze, eliminand orice urma de substanta sau reziduu nedorit. Cu ajutorul ghetii carbonice, va asiguram ca veti iubi curatarea utilajelor.

Iar la final, fiindca ne dorim sa investiti in produse de calitate, menite sa va ajute utilajele si sa va usureze munca de la finalul zilei sau saptamanii, va oferim gheata carbonica de calitate, pentru ca procesul de curatare sa fie o adevarata placere.

Puteti achizitiona produsul in cutii de 18 kg, la pretul de 200 de lei. Daca ar fi sa calculam cat cheltuiti pentru produsele chimice, va asiguram ca suma ar depasi cu mult cei 200 de lei. In plus, cantitatea de 18 kg va va ajunge pentru multe curatari.