Schimba-ti telefonul de Black Friday

0
604

Electronicele si electrocasnicele sunt vedetele reducerilor de Black Friday, astfel ca ar putea fi ocazia ideala pentru a inlocui vechiul tau telefon cu unul mai nou si mai performant.

Pentru a cumpara telefonul ideal pentru tine, la un pret avantajos, este important sa nu cazi in capcanele reducerilor inexistente sau ale achizitiilor din impuls. Pentru a te asigura ca acest lucru nu se va intampla, urmeaza sfaturile noastre de mai jos:

Black Friday nu este un eveniment cu ocazia caruia magazinele online sa faca cadouri clientilor, ci un eveniment ce le permite acestora sa scape de stocurile de produse vechi pentru a face loc noilor loturi pentru anul ce urmeaza.

Acestia vor incerca cel mai probabil sa faca acest lucru prin aplicarea unor reduceri spectaculoase produselor de generatie veche, preferand sa le vanda mai ieftin decat sa ramana cu ele nevandute.

Pe lista produselor de care un comerciant ar putea dori sa scape se pot afla insa si cele de calitate indoielnica ce au fost ocolite de catre clienti de-a lungul anului.

Review-urile sunt deci foarte importante in cazul achizitiilor online, insa in graba de a cumpara un telefon inaintea de epuizarea stocului multi uita sa le verifice. Pentru a nu pica in aceasta capcana iti recomandam sa te informezi in prealabil cu privire la o serie de potentiale telefoane ce te-ar interesa si sa citesti review-urile acestora.

Le poti chiar adauga in whishlist pentru a monitoriza fluctuatiile de pret ale acestora pe parcursul lunii noiembrie pentru a putea face in Vinerea Neagra o achizitie informata. Lista poate fi facuta in ordinea preferintelor pentru o mai buna prioritizare in ziua respectiva.

Astfel, daca primul telefon de pe lista nu beneficiaza de reducerea dorita sau nu mai este disponibila se poate trece la urmatorul.

Prin documentare prealabila poti evita si modelele ce sunt ieftine din cauza calitatii reduse (de tipul Allview, Pocophone, etc) facand o distinctie clara intre pretul mic al acestora si pretul mic al telefoanele mid-range sau high-end rezultat in urma reducerii.

Chiar daca poate parea o buna afacere achizitia unui nou telefon la cateva sute de lei, acest tip de telefoane accesibile nu sunt fabricate din materiale rezistente, nu au specificatii care sa faca fata unui uz zilnic adecvat si nu ruleaza variante actuale de software.

Bineinteles, un ecran usor casant se poate rezolva cu o folie alien surface, insa in cazul unui procesor lent nu exista un remediu la fel de simplu.

Chiar daca e mai simplu sa cumperi telefonul online, si magazinele fizice pot avea reduceri bune iar cumparand offline vei evita si lunga asteptare a coletului, livrarile ajungand in fiecare an mai greu dupa black friday din cauza numarului mare de colete ce trebuie sa ajunga la clienti, caruia companiile de curierat ii fac cu greu fata.

Lista mentionata mai sus nu trebuie insa nici in acest caz lasata acasa, mai ales ca in magazinele fizice review-urile telefoanelor nu sunt vizibile nicaieri.

Urmand sfaturile de mai sus cu siguranta vei pune mana la un telefon bun la pretul imbatabil pe care il doresti.