Servicii profesionale de personalizare a prosoapelor pentru hotel, de la Brodank

0
221

Ce poate fi mai elegant decat o camera perfect dotata pana in cele mai mici detalii pentru oaspetii tai? Despre rolul pe care il indeplineste lenjeria in acest sens nici nu mai trebuie sa spun ceva. Calitatea ei desavarseste confortul celor care petrec in unitatea pe care o administrezi.

Foarte important de asemenea si totodata un aspect pe care nu ar trebui sa il pierzi din vedere se refera la prosoapele din dotare.

Exista un trend in randul celor ce cauta cazare de a se orienta dupa unitatile care isi prezinta serviciile intr-un mod cat mai convingator, desigur si oferiind ceea ce promit. Personalizarea prosoapelor este cu siguranta o maniera practica de a starni interesul vizavi de ceea ce oferi.

Se poate spune ca serviciile de personalizare sunt cheia unor unitati de lux care si-a fidelizat clientii, deci pot fi si pentru tine o solutie. Mare atentie la faptul ca nu poti alege orice.

Calitatea trebuie sa primeze desigur, deci te va interesa un material durabil si confortabil, iar bumbacul este renumit in acest sens. Cat despre personalizare, iata ca producatorul Brodank, despre care poti afla mai multe pe lenjerii-hotel.ro iti propune servicii diversificate in acest sens.

Prosoapele personalizate de la Brodank, emblematice pentru domeniul hotelier

Despre produsele, respectiv prosoapele pe care le regasesti la Brodank trebuie sa stii ca au la baza bumbacul, completat de o varietate de optiuni reprezentand fibre de calitate, durabile. Ai si avantaje estetice in ceea ce le priveste, deci constituie un plus pentru unitatea ta.

Despre serviciul de personalizare a acestora, producatorul iti pune la dispozitie trei variante: prosoape presonalizate Horeca prin metoda jacquard, prin imprimare sau prin brodare. Fiecare in parte prezinta plusurile sale – acum ramane la alegerea ta care va corespunde cel mai bine cu obiectivele pe care le ai.

Spre exemplu, personalizarea prin imprimare nu este o tehnica straina. Pentru aceasta a existat si va exista intotdeanua cerere.

Oricare ar fi standardele unitatii pe care o administrezi o poti avea in vedere. Nu e cazul sa te ingrijorezi ca dupa cateva spalari se va deteriora, nu cand optezi pentru personalizarea prin imprimare efectuata de Brodank, care este durabila.

Metoda jacquard este desigur mai speciala, conferind un aspect cu totul deosebit prosoapelor. Vizeaza teserea lor, deci si aspectul final va fi unul cu totul deosebit, uniform, elegant.

Personalizarea prin broderie este un serviciu preferat indeosebi de cei care doresc sa sublinieze un aer elegant, boem unitatii pe care o administreaza. Bineinteles, expertii vor tine cont de preferinte privind personalizarea, care poate fi cu logo-ul sau cu o sigla de exemplu.

Ai in vedere aceste servicii atat din rigori estetice, cat si in ceea ce priveste durabilitatea. Prosoapele pe care ti le pune la dispozitie Brodank sunt realizate cu migala, cu accent pe fiecare cusatura, deci poti sa le achizitionezi cu incredere pentru unitatea hoteliera.

Afla mai multe despre prosoape, dimensiuni, respectiv metodele de personalizare de pe pagina oficiala a producatorului – lenjerii-hotel.ro.