Sfaturi de eticheta pentru oferirea de flori

0
691

Daca vreau sa trimit un omagiu in sau pe sicriu, ce ar trebui sa fac?

Aceasta traditie este de obicei rezervata membrilor familiei sau celor dragi speciali. Adresati-va familiei inainte de a comanda ceva pentru sicriu. Florarul dvs. va poate oferi sugestii pentru alte chestiuni speciale.

Ce este potrivit pentru a trimite la o incinerare?

Un tribut adus cu flori, creat cu bun gust, adauga frumusetea oricarui tip de serviciu memorial. Este obisnuit ca familia sa aiba un aranjament conceput pentru a fi afisat cu urna. Deoarece incinerarea este destul de comuna intr-un numar tot mai mare de regiuni, multi florari vor avea sugestii specifice.

Cand vine vorba de trimiterea unui cadou simplu, dar grijuliu, primul lucru care vine in minte este florile.

Actul de trimitere sau livrare de flori poate lumina o zi, face pe cineva sa se simta mai bine, sau chiar sa-si exprime simpatia sau dragostea. Trimiterea de flori ar putea parea ca si cum ar fi un simplu act, dar sunt momente cand flori pot fi potential jenante sau necorespunzatoare.

Iata cinci sfaturi pentru etichete care va vor ajuta sa dati flori cand trebuie.

  1. Primele intalniri

Primele date pot fi destul de ciudate, fara a adauga un un buchet jenant. Unele flori reprezinta iubire, in timp ce altele reprezinta prietenie.

Asigurati-va ca floarea pe care o dati este o floare neutra care nu va va face sa va incurcati intalnirea. Nu doriti sa incepeti o intalnire cu o floare care spune doar prieteni.

  1. Cadouri la locul de munca

Trimiterea florilor la locul de munca poate fi o modalitate foarte buna de a spune “Ma gandesc la tine”, dar poate fi o posibila incalcare a etichetei.

Unii oameni ar putea fi jenati de primirea unui astfel de cadou la locul de munca. Luati in considerare intotdeauna persoana spre care trimiteti florile si reactia posibila a acesteia. Nu uitati ca fiecare buchet sa aiba burete pentru flori.

  1. Imbracaminte si corsaje necorespunzatoare

Intotdeauna verificati cu persoana care primeste corsajul sa vada ce culoare va fi tinuta. Nu ati vrea sa daruiti o floare rozĀ  la o rochie neon verde.

De asemenea, ia in considerare dimensiunea corsajului. Incercati sa nu il faceti prea mare sau mic. Asigurati-va ca marimea corsajului este echilibrata cu evenimentul dumneavoastra.

  1. Flori de simpatie nedorite

In timpul perioadelor de deces, trimiterea de flori este o modalitate populara de exprimare a simpatiei, dar exista si potential pentru un moment ciudat. Unele familii ar prefera ca banii sa fie trimisi catre o caritate sau o cauza aleasa in loc sa se cheltuiasca pe flori.

Daca intentionati sa trimiteti flori in casa funerara, verificati daca florile sunt dorite de familie. Acest lucru va evita orice incalcare a etichetei de flori.

  1. Regulile spitalului

Minunatele mirosuri si culorile stralucitoare ale cosurilor pot lumina cu adevarat ziua cuiva care nu se simte bine.

Cu toate acestea, unele spitale pot avea reguli impotriva tipului de flori care poate fi acceptat, restrictii privind tipurile de containere sau chiar daca florile sunt permise sau nu sunt acceptate deloc. Verificati la spital inainte de a trimite un cos cu urari de sanatate.