Sfaturi pentru curatarea pardoselilor

0
447

Cu siguranta atunci cand doriti sa pastrati curatenia pardoselilor, veti face tot posibilul sa impiedicati murdaria sa se depuna, sau veti face tot ceea ce va sta in putinta pentru a curata cat mai rapid suprafetele respective.

Daca de exemplu, pardoseala dvs. de acasa este din lemn, aflati in continuare cateva sfaturi pentru a curata acest tip de pardoseala.

Folositi unelte neutre pentru curatarea podelelor de lemn ceruite. Desi pot parea durabile, podelele din lemn natural trebuie tratate usor.

Va sfatuim doar sa utilizati produse cumparate in magazine special concepute pentru curatarea pardoselilor din lemn. Acestea vor proteja, mai degraba decat sa deterioreze acoperirea cu ceara.

Folositi ceai proaspat preparat pentru curatarea pardoselilor din lemn natural. Deasemenea, este important sa evitati utilizarea solutiilor acide pe podele din lemn.

Cum se curata podelele laminate

Cel mai important lucru pe care trebuie sa-l amintiti atunci cand ingrijiti parchetul laminat este sa nu permiteti prea mult ca acesta sa se ude. Varsarile ar trebui sterse in sus, pentru a evita necesitatea de a inmuia zona. Umiditatea se poate scurge sub planseele de podea si poate deteriora laminatul.

Pentru curatarea zilnica a podelei, nu este nevoie sa umeziti intreaga zona, ci o modalitate mai buna de curatare a pardoselilor laminate este aceea de a le curata. Acest lucru se poate face cu o carpa din microfibra, usor umezita cu apa curata si sapun. Acest proces va proteja din nou parchetul laminat de a deveni umed de dedesubt.

Cum se curata podelele din piatra naturala

Folositi un produs neutru pentru pH pe podele din piatra naturala. Unele substante chimice pot modifica aspectul pietrei, deci va recomandam sa alegeti un produs de curatare neutru pentru pH.

Adaugati un strat de prevenire a petelor la podeaua de piatra. Pentru a va pastra pardoseala din piatra curata mai mult timp, luati in considerare aplicarea unui strat de protectie impotriva murdaririi dupa curatare.

Vinil sfaturi de curatare podea

Asigurati-va ca alegeti produsul potrivit cand curatati podelele din vinil. Exista doua tipuri de podele din vinil – ceruit si fara ceara.

Este important sa stiti care dintre ele aveti inainte de a va curata podeaua, deoarece produsul gresit ar putea deteriora suprafata. Daca nu sunteti sigur, lasati specialistii in domeniul curateniei sa se ocupe de curatarea podelei.

Asadar, acestea sunt cateva tipuri de pardoseala pe care le puteti avea acasa, asa ca este extrem de important sa stiti cum trebuie sa le pastrati curate.

Cu siguranta in viata de zi cu zi va veti putea ocupa personal de curatarea si intretinerea acestora, insa daca organizati un eveniment important acasa, cu siguranta apoi pentru curatarea pardoselilor, veti avea nevoie de serviciile unei firme de curatenie Bucuresti.

Odata ce veti opta pentru serviciile unei asemenea firme, specialistii in domeniul curateniei vor sosi acasa la dvs. si se vor ocupa de curatarea fiecarui tip de pardoseala.

Acestia vor folosi echipamente profesionale pentru curatarea pardoselelor si vor folosi cele mai bune solutii pentru curatarea pardoselelor, iar rezultatul va fi unul pe masura asteptarilor.