Sifonul pentru pardoseala baii, un element necesar care nu trebuie sa iasa in evidenta

0
493

Stim foarte bine ca orice baie dispune si de un sifon de scurgere. Mai cu seama in baile moderne unde cada este inlocuita de un dus simplu, minimalist, walk in, deci fara cadita, sifonul din pardoseala este absolut necesar.

Acesta insa nu trebuie sa iasa in evidenta si sa atraga atentia mai mult decat ar face-o elementele de decor. Daca ne gandim la stilul unitar al placilor ceramice, sifonul nu trebuie sa creeze discontinuitate.

Desi in aparenta un sifon pentru pardoseala poate fi cumparat din diverse magazine nu toate sunt calitatea care sa asigure utilizatorul ca nu va investi repetat. Pentru cei interesati o recomandare este rigolesifoane.ro.

Ce trebuie sa stim despre sifonul pentru pardoseala

Acest tip de evacuare a apei, montat in pardoseala, trebuie sa se integreze perfect, sa faca fata volumului de apa si deci sa nu permita stagnarea apei si inundarea zonei.

Doar modelele de inalta calitate pot face fata unor cerinte de genul, dar desigur ca au nevoie de alegeri corespunzatoare. In cazul in care este dorit un astfel de montaj, la rigolesifoane.ro cei interesati regasesc nu doar produsele, ci si consilierea necesara.

Sunt preferate acele sifoane ce au in componenta elemente din inox, pentru ca sunt mai rezistente. Acestea suporta un trafic mai mare, pe termen lung, sunt rezistente la oxidare si temperaturi variate, dar mai ales la umiditate. Totodata sunt mai igienice si sigure decat alte variante.

In general, gratarul sifonului poate fi destul de bine mascat in suprafata. Devine aproape invizibil in tot ansamblul, ceea ce se observa este mai degraba conturul sau din inox. Exista pe piata modele care permit acoperirea ceramica, modele de acest gen fiind regasite si la sursa sus mentionata.

Achizitia acestora sau a celor clasice de asemenea inseamna un set ce include grilajul, cadrul, sifonarea, flansa, la pachet cu instructiunile de montaj. Sunt incluse de asemenea si accesorii precum manseta hidroizolanta, cu posibilitatea de a modifica pozitia sifonului.

Orice achizitie de acest gen trebuie sa aiba si garantie, ca drept dovada ca rezista foarte bine in timp. Trebuie spus ca nu exista intretinere anume sau curatare realizata intr-un anumit mod.

Tipuri de grilaje

Pentru ca inevitabil devin parte din designul baii, aceste sifoane dispun de diferite tipuri de grilaj. Este asadar o contributie estetica a acestui element de asemenea.

Tipul de grilaj nu modifica nicicum capacitatea sifonului de a face fata unui anumit volum de apa. Poate fi ales grilajul simplu, cel cu perforatii in caro, linii, curbe, valuri, diferite modele.

Tinand cont de modul in care sunt amenajate astfel de spatii, sub influenta modernului, sifoanele de acest gen vor fi negresit parte din design.

Acestea imbina cu succes partea practica, functionala, cu eleganta. Sunt totodata si o alternativa mai accesibila a rigolelor de dus, motiv pentru care intrunesc toate conditiile spre a face parte din dotarea unei bai.

Cei interesati de astfel de produse pot accesa catalogul in cadrul paginii online rigolesifoane.ro.