Sistemul de aerisire, hidratarea si hrana bogata in nutrieti – 3 lucruri dupa care animalele tanjesc vara

0
180

 Iarna ne plangem de temperaturile scazute, iar vara de cele ridicate. Oare cum ar putea fi mai bine pentru noi? Cel mai probabil vom fi vesnic nemultumiti si nu vom avea decat sa ne adaptam constant acestor variatii.

Insa, avand in vedere ca animalele fac parte din lumea celor care nu cuvanta, cum le-am putea afla dorintele oare? Potrivit expertilor in domeniu, vara chiar si animalele se confrunta cu disconfort termic extrem de pronuntat.

Ca fermier, zootehnist, ai obligatia de a le crea animalelor tale conditii optime de trai chiar si atunci cand temperaturile externe nu sunt imbucuratoare.

Hidratarea corecta tine problemele la distanta!

Nu uita sa le oferi animalelor tale toate cele necesare pentru a se simti relaxate pe timp de vara. Hidratarea este un lucru pe care nu trebuie sa il neglijezi, mai ales cand mercurul din termometre depaseste limita normalului.

In acest sens, ai nevoie de adapatori rezistente, dar si de dimensiuni potrivite, in functie de talia fiecarei specii de animal in parte. Nu stii unde le gasesti? Mediul online este o sursa infinita de solutii, sursa alimentata de superfarmland.com. Gasesti in cadrul acestui magazin online adapatori diverse la preturi pliabile pe orice buget.

Sistemul de aerisire din ferma – mai necesar ca oricand in zilele hipercalduroase!

Iata ca solutiile de interes de la Super Farm Land nu se opresc aici. Vei regasi in cadrul aceluiasi magazin online si sisteme de aerisire a fermei. Plasa antivant, ventilatorul pentru adaposturile de vite, lamelele din PVC si tijele pentru aceste lamele fac parte din categoria de produse disponibile pe superfarmland.com.

Ventilalorul pentru adapostul de vite va realiza eficient recirculatia aerului, insa fara sa il raceasca excesiv. Lamelele PVC vor contribui si ele la procesul de recirculare al aerului, insa, in acelasi timp, vor tine si insectele la distanta. Mai multe detalii despre aceste produse iti pot oferi cei de la Super Farm Land sau poti obtine tu direct din cadrul magazinului online.

Fii un fermier responsabil – ofera-le animalelor cea mai buna hrana!

Nu uita ca pe langa o hidratare corecta animalele au nevoie si de un aport de hrana zilnic bine pus la punct. Pentru a pastra hrana corespunzator ai nevoie de folii de protectie pe care le gasesti in cadrul aceluiasi magazin online.

Iti pot aminti aici de folia de siloz, folia pentru baloti, folia de etansare, plasa de protectie pentru siloz, dar si plasa de balotat, prelata pentru fan si nu numai.

Acceseaza superfarmland.com si achizitioneaza toate cele necesare pentru ca animalele tale sa nu fie afectate de dezechilibrul termic.