Spune STOP pariurilor fara o documentare aprofundata inainte

0
372

Avand in vedere cate persoane sunt pasionate de aceasta activitate, pariul pe evenimente sportive, casele de pariuri sportive si-au extins ariile si in mediul online.

Insa, chiar daca exista atat de multi pariori, nu toti pariaza dupa o tactica – unii pun un bilet random doar pentru a vedea daca au noroc chior, iar altii pariaza pe meciurile pe care pariaza si cei din jur.

Lucrurie enuntate anterior nu iti dau prea multe sanse de castig. Oricum, trebuie mentionat ca la pariurile sportive nu exista siguranta atunci cand pariezi, exista doar posibilitatea de a te afla cat mai aproape de castig. Totul tine de intuitie si noroc – probabil stii deja asta.

Cum faci un bilet cat mai aproape de sigur?

In primul rand, ai nevoie de o platforma din care sa iti sustragi cele mai importante informatii ce te vor ajuta cand pariezi. Am o recomandare pentru tine si anume Cota2.ro. De ce? Pentru ca platforma este mereu actualizata cu ultimele stiri din sport, ultimele rezultate ale meciurilor si viitoarele meciuri pe care poti paria.

Dupa aceea, pentru a fi cat mai aproape de castig, iti recomand sa pariezi pe biletul zilei de la redactia Cota2.ro. Urmarind aceasta rubrica si pariind zilnic, iti vei antrena intuitia si iti vei mari sansele de castig admirabil in acest fel.

Informeaza-te! Pe langa cotele aferente fiecarei echipei, ce sunt de fapt niste statistici ce tin de rezultatul final, urmareste si alte aspecte ce au legatura cu fiecare echipa in parte:

  1. Ai in vedere daca jucatorii sunt odihiniti cum trebuie – o echipa ce vine din deplasare, iar jucatorii nu s-au odihnit destul poate fi intr-un mare dezavantaj.
  2. Cum se prezinta gazonul? Poate pare un detaliu nesemnificativ, dar pentru o echipa ce nu a mai jucat pe acel stadion, poate crea numeroase probleme pana la acomodarea completa.
  3. Suporteri noi? Ai in vedere si acest lucru si cauta informatii exacte pentru fiecare echipa in parte
  4. Cine va lipsi, cine va juca si care vor fi rezervele – orice echipa are cativa jucatori de baza, cei mai buni, iar daca la urmatorul meci ei lipsesc, sansele de victorie scad considerabil.
  5. Prognoza meteo din ziua meciului – asa cum starea si dispozitia ta e influentata de prognoza meteo, acest lucru e general valabil si in randul jucatorilor. O zi extrem de calduroasa, daca meciul se desfasoara pe un stadion neacoperit, poate crea destule probleme.

Daca ai nevoie si de alte ponturi pariuri castigatoare pentru biletul zilei nu ezita sa accesezi cota2.ro. Alege in primul rand sa ai in vedere aspectele enuntate anterior si abia apoi sa te orientezi asupra cotelor. In privinta acestora, lucrurile sunt simple – una mai mica, in cazul unei victorii, iti va aduce un castig mai mare si viceversa.

Daca vei lua in seama toate aceste sfaturi, cu siguranta sansele tale de castig vor creste considerabil. Atentie! Nu exista castig continuu, dar castig cat mai frecvent exista. Alege sa pariezi doar informat pentru o mai multa siguranta.