Telefon reconditionat sau nou

0
135

Daca vrei sa iti cumperi un telefon nou, dar ai un buget mai mic, dar iti doresti un telefon de ultima generatia, cu cele mai bune functii, cea mai buna camera, cea mai buna durata de viata a bateriei si performante ridicate, ei bine pentru aceste conditii bugetul trebuie sa fie destul de mare. Iphone 11 Pro Max este capabil sa se incadreze in aceste conditii, dar pretul este in jur de 6.500 de lei. Dar daca nu iti permiti sa iti cumperi telefonul pe care ti-l doresti, nu trebuie sa iti cumperi un alt telefon care este mai ieftin, pentru ca poti sa il cumperi pe cel pe care ti-l doresti reconditionat, putand sa beneficiezi de o reducere de 200-300 de lei fata de pretul telefonului nou. Dar multe persoane se feresc de aceasta varianta pentru ca au o oarecare teama ca vor primi un telefon stricat sau spart, in care vor trebui sa investeasca o alta suma mare de bani pentru a-l repara. Dar acest lucru este imposibil, iar daca si tu ai aceasta parere despre telefonul reconditionat, te invit sa urmaresti randurile de mai jos pentru a lamuri ce inseamna un telefon reconditionat si pentru a-ti schimba aceasta impresie gresita. 

Atunci cand intr-un depozit ajunge un lot de telefoane, un angajat sau un tehnician are rolul de a verifica daca acel lot este functional, daca are vreo problema sau nu. Acest lucru este posibil doar daca va desface un telefon sa vada daca functioneaza bine sau nu. Daca acel telefon prezinta chiar si cea mai mica problema, intregul lot va fi trimis inapoi, inclusiv telefonul testat. Dar daca telefonul functioneaza bine si nu are nicio problema, restul telefoanelor se vor expune la vanzare cu pretul stabilit, cel initial, iar telefonul testat se va expune la vanzare cu un pret mai mic decat celelalte, cu aproximativ 200-300 de lei, doar pentru simplul fapt ca a fost testat pret de cateva minute. Deci, daca vrei sa iti cumperi un Iphone 7, de exemplu, dar nu ai suficienti bani pentru a-l cumpara nou, iar acei 200-300 de lei sunt banii care iti lipsesc din buget, poti sa il cumperi reconditionat, pentru ca nu va fi nevoie de nicio reparatie in plus, nici macar de schimbarea acumulatorului la Iphone 7. Telefonul se va afla intr-o stare foarte buna, pentru ca a fost testat, curatat si ambalat profesional. 

Acestea fiind spuse, un telefon reconditionat inseamna un telefon testat pret de cateva minute profesional, iar daca functioneaza asa cum trebuie, se va expune la vanzare cu un pret mai mic decat cel initial cu aproximativ 200-300 de lei. Un telefon reconditionat nu inseamna un telefon stricat sau spart, ci doar testat.